Το ζώδιο του συντρόφου σου και πώς θα διατηρήσεις το ενδιαφέρον του!

Το ζώδιο του συντρόφου σου και πώς θα διατηρήσεις το ενδιαφέρον του!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.5 (11 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ένας ευαίσθητος τομέας, που εξαρτάται κυρίως από τις συμπεριφορές τους. Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ πιο ευπαθείς και ευαίσθητες, καθώς υπόκεινται στην πραγματική, αλλά κυρίως στην υποθετική συμπεριφορά των «συμβαλλομένων». Και φυσικά, αυτού του είδους οι σχέσεις απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση και κυρίως αποφυγή λαθών. Ο Νόμος αναφέρει «δια πράξεως ή παραλείψεως»…

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και με γνώμονα το ζώδιο του συντρόφου μας, ας διατηρήσουμε το ενδιαφέρον του!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα υπερ-εγωιστικο ζώδιο! Δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Μην τολμήσεις να τον κριτικάρεις, μην τον απορρίψεις, μην τον κάνεις να αμφιβάλει. Είναι όπως είναι. Τον δέχεσαι έτσι ή όχι. Μ’ αυτόν δεν είναι πολλές οι επιλογές. Εσύ όμως τον θέλεις και μάλιστα θέλεις να σε θέλει. Είπαμε τι να μην κανείς. Ιδού τι πρέπει να κάνεις, εκτός από το να πας με τα νερά του: Να του προσφέρεις τη σεξουαλικότητα που αποζητά, την υποταγή στις παρορμήσεις του και να δεχθείς να είσαι η… λεία του, αλλά ποτέ δεδομένη. Κίνητρό του είναι η πρόκληση. Τήρησε τα αυτά και κράτησε το ενδιαφέρον του ζωντανό.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι απλό και ξεκάθαρο ζώδιο και για να μην ξενερώσει, δε ζητά πολλά. Χειρότερο από την απιστία δεν υπάρχει γι’ αυτόν. Ισοδυναμεί με έγκλημα καθοσιώσεως, είναι εσχάτη προδοσία και συνεπάγεται απόλυτη διαγραφή με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς πώς και γιατί. Μην επιμείνεις με εξηγήσεις, γίνεται ακόμη χειρότερο. Μην τον πρήζεις με την κριτική και απόψεις, όταν έχει ήδη δική του αποκρυσταλλωμένη. Είναι άλλωστε σίγουρο ότι η πρακτική, γήινη ευφυΐα του, βρήκε τη σωστή λύση. Εσύ κράτησέ τον ευχαριστημένο, καλύπτοντας τις ανάγκες του για θαλπωρή, τρυφερότητα, ερωτισμό και καλό φαγητό. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφού είσαι με έναν Δίδυμο, φρόντισε να διατηρείς αυτή τη φωτεινή πλευρά του εσώτερου Εγώ σου, που τον τράβηξε κοντά σου. Μην παραμελείς να αναγνωρίζεις έμπρακτα την ανεξαρτησία του, γιατί απεχθάνεται τις πιέσεις και αυτό που λέμε «στενό μαρκάρισμα». Τον κρυώνεις και του δημιουργείς τάσεις φυγής. Για να είναι ευχαριστημένος, παίξε με το δαιδαλώδες σε συνειρμούς μυαλό του, που συνήθως φαντάζεται πολύ περισσότερα από όσα πράγματι υπάρχουν. Λάβε υπόψιν την αστάθειά του και μη μένεις σε παγιωμένες απόψεις για να αποφύγεις συγκρούσεις. Απλώς πήγαινε με τα νερά του και όλα θα πάνε καλά για τους δυο σας. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να θυμάσαι πάντα ότι έχεις να κάνεις με Καρκίνο, ένα κατ’ εξοχήν συναισθηματικό ζώδιο, πρόσφερέ του ό,τι έχει ανάγκη, βεβαίως τη συναισθηματική κάλυψη κυρίως, τρυφερότητα και κατανόηση. Δίνε του συνεχώς την ευκαιρία να νοιώθει ότι σε υποστηρίζει, να σε προστατεύει και να σου εκδηλώνει την στοργή του, έτσι γίνεται πιο ευτυχισμένος και ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή του. Ταυτίσου μ’ αυτόν! Όταν δεν τον κατανοείς, ξενερώνει, νοιώθει αποκομμένος, αποξενώνεται, κλείνεται στο καβούκι του, δυσθυμεί, βγάζει κακίες, επιτίθεται λεκτικά. Πρέπει να σκάβεις πάντα κάτω από την επιφάνεια και να τον ερμηνεύεις, για να επικοινωνείς καλύτερα μαζί του και να περνάτε καλά. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Πρέπει να στέκεσαι ισότιμα δίπλα στον Λέοντα. Κάνε τον να σε εκτιμήσει, να νοιώσει ότι δίπλα του βρίσκεται το ισάξιο ταίρι, που θα συνεργάζεται, θα τον στηρίζει, θα ενισχύει το κυρός του. Διατήρησε το ενδιαφέρον του, δίνοντας του βήμα για τις «παραστάσεις» του, το θεατρινισμό του, ευκαιρίες να προβάλει τα προσόντα του, που άλλωστε δεν είναι και λίγα, να ομορφαίνει διαρκώς τη ζωή σας. Το να του καταστρέψεις την καλή του διάθεση δεν είναι δύσκολο: Αρκεί να αμαυρώσεις τη δημόσια εικόνα του προσβάλλοντας τον, απατώντας τον, μη δείχνοντας το σεβασμό που του ανήκει. Τεράστια λάθη! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραδοσιακός, συντηρητικός, τελειομανής, πρακτικός, επικριτικός, λάτρης της τάξεως και της καθαριότητος, ο Παρθένος ζητά ένα ταίρι σαν αυτόν. Αν θέλεις να επιτύχει η σχέση σου μαζί του, πρέπει να σκέπτεσαι και να ενεργείς σαν Παρθένος, από το να προλαβαίνεις να σηκώσεις το σκουπιδάκι από το πάτωμα, να τον βοηθήσεις στο πλύσιμο των πιάτων, μέχρι και σε ό,τι άλλο η ψυχαναγκαστική του προσωπικότητα σκαρφιστεί. Αν γίνεις και συ Παρθένος, πέτυχε η σχέση σας. Από την άλλη, αν παραμελείς την εμφάνισή σου, ξεχνάς ότι εφευρέθηκε το σαπούνι, κυριαρχεί αταξία και χάος, χτυπάς τα κουσούρια και τις αδυναμίες του, τότε δεν αργεί να αρχίσει ο καυγάς…  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Για να πετύχει η σχέση σου με τον Ζυγό, πρέπει να νοιώσει ότι ολοκληρώνεται η προσωπικότητα του με σένα, οπότε κάνε τον να σε χρειάζεται συνεχεία, κάνε τον να νοιώθει άνεση, ότι δεν καταπιέζεται, ότι εξασφαλίζεις την ηρεμία και την ισορροπία που έχει ανάγκη και βεβαίως, κολάκεψέ τον, πιάνει! Δώσε του ερωτική αρμόνια, την αίσθηση της επιτυχίας της συμβίωσής σας. Ο Ζυγός έχει και «πλαστά» χαρακτηριστικά, όπως μια επίπλαστη ευγένεια, και θα “κρυώσει” με άσχημο τρόπο, αν πληγεί ο ναρκισσισμός του από ευμενή σχόλια προς άλλους. Κάθε κριτική προς το άτομό του θίγει την αυταρέσκειά του. Νάρκισσος, βλέπεις! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετή ευελιξία και προσαρμοστικότητα επιστράτευσε στη σχέση σου με τον Σκορπιό. Για να ευδοκιμήσει η σχέση σας, ταυτιστείτε, συγχωνευτείτε, γίνετε ένα από όλες τις απόψεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προετοιμάσου για μια πολύ μεγάλη γκάμα συναισθημάτων σε βάθος και πλάτος, σεξουαλικούς μαραθώνιους, χειμαρρώδεις εξάρσεις, εντάσεις, διαρκή παρουσία δίπλα του και κυρίως πάθος. Ναι, πρέπει να σε νοιώθει δίπλα του, ακόμη και όταν βρίσκεστε χωριστά. Αν λείψει από τη σχέση σας αυτή η ταύτιση και η συντροφικότητα, ο δεσμός σας θα διαρραγεί, ο δε Σκορπιός μεταμορφώνεται, μετατρέποντας τα συναισθήματά του σε αρνητικά, με συνέπεια να σε εκμεταλλεύεται υποτιμώντας σε. Μακριά λοιπόν από αφορμές για ζήλειες και αποξενώσεις. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης σου, λίγο τρελούτσικος, θα σε παρασύρει σε ένα πανηγύρι ελευθερίας και ξεγνοιασιάς, σαν αιώνιο παιδί που είναι. Ενθουσιώδης και ορμητικός, χαρούμενος και ευφυής, ζεστός και αυθόρμητος, άκακος και απροβλημάτιστος, άνετος και ανεκτικός, λατρεύει την περιπέτεια και την ανεξαρτησία του, υποφέρει με το χαλινάρι και τις συμβατικότητες. Ο περιορισμός τον κάνει να αποξενώνεται. Αν δε συμμερίζεσαι τον τρόπο ζωής του τον κάνεις δυστυχισμένο, του δημιουργείς διάθεση φυγής και του υποβάλεις τη διάθεση να σκεφτεί ότι… υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Στο χέρι σου είναι να κρατήσεις αυτό το μεγάλο παιδί ή να το χάσεις.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αλήθεια ότι ο Αιγόκερώς σου είναι αξιοπρεπής, συγκροτημένος, σοβαρός, αξιόπιστος, φιλότιμος, συνεπής και εργατικός. Είναι όμως και έτοιμος να σου δείξει σταδιακά και το πρόσωπο του ανθρωπιστή, του αυθόρμητου, του ζεστού και πολύπλευρου. Ναι, όπως διαπίστωσες, δεν έχει μια απλή προσωπικότητα, αλλά μια προσωπικότητα με μεγάλη γκάμα ιδιοτήτων. Αν καταφέρεις να τον κάνεις να σου ανοιχτεί και να νοιώσει την απόλυτη ένωση μαζί σου, θα είσαι το στήριγμά του για μια ζωή. Μην τον πληγώσεις, μην τον υποτιμήσεις, μην τον διαψεύσεις, μην τον απατήσεις. Θα είναι τραγικό γι’ αυτόν, γκρεμίζεται ο κόσμος του. Δεν το αξίζει!Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αγνοείς ότι ο Υδροχόος είναι ρευστός, με την ευφυΐα του μπορεί να προσαρμόζεται σε μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων, ανθρώπων και περιβαλλόντων, όμως για να επιτύχει η σχέση σας θέλει τις κατάλληλες συμπεριφορές ή χειρισμούς, θα λέγαμε. Πρέπει να έχεις πάντα τις κεραίες σου τεντωμένες, για να πιάνεις κάθε στιγμή τι… άνεμος πνέει στο κεφάλι του και να ενεργείς ανάλογα. Άφηνέ τον να διατηρεί την ψευδαίσθηση της ελευθερίας του για να είναι ευχαριστημένος, κάλυψέ τον συναισθηματικά, αλλά και στην ανάπτυξη των ενδιαφερόντων του. Ενίσχυσε την συντροφικότητα σας. Μην πληγώσεις τις ευαισθησίες του και τα ευγενικά του συναισθήματα, τα οποία βρίσκονται πολύ ψηλά γι’ αυτόν. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Εδώ θα σε πλημυρίζουν τα συναισθήματα του Ιχθύ σου. Μπορεί να σε πνίγει καμία φορά με τις… υπερχειλίσεις του, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσεις ότι είναι από αγάπη και ενδιαφέρον για σένα ή έστω για τη σχέση ως ιδέα. Η εξιδανίκευση της σχέσης σας είναι δεδομένη, συνεπώς φρόντισε να την συντηρείς με συνεχή δείγματα ταύτισης με τις ονειρικές του καταστάσεις. Για να τον κρατάς ευτυχισμένο, απάλλαξέ τον από τις πεζές υποχρεώσεις της ζωής, γιατί νοιώθει ότι έχει έναν ανώτερο και πιο ιδανικό προορισμό. Μην πληγώσεις το συναισθηματικό του κόσμο, μην τον προσγειώσεις, μην τον κατεβάσεις απ’ το συννεφάκι του, γιατί δεν το αντέχει. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24