Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στο θέμα της φιλίας!

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στο θέμα της φιλίας!
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (2 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Πώς είναι τα ζώδια στο θέμα της φιλίας; Σε ποια ζώδια μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη και να στηριχτούμε πάνω τους; Κάποια τα δίνουν όλα στον τομέα της φιλίας και κάποια κρατούν πάντα στο μυαλό τους μια μικρή επιφύλαξη. Μερικά είναι πολύ αληθινά απέναντι στους φίλους τους και κάποια άλλα κρύβουν πράγματα.

Μάθε, σύμφωνα με το ζώδιο του φίλου σου, ποια θα είναι η συμπεριφορά του απέναντί σου και τι να περιμένεις!

Κριός

Ως φίλος, ο Κριός, είναι πολύ ειλικρινής και αληθινός στα συναισθήματά του απέναντί σου και σίγουρα δε θα σε προδώσει ποτέ, αν επιλέξεις να τον έχεις στη ζωή σου. Είναι άτομο που του αρέσει να έχει γενικά πολλούς γνωστούς και διαφορετικές παρέες, αλλά αν τον κερδίσεις φιλικά, τότε θα είναι πάντα εκεί για εσένα. Όχι ότι θα κολλήσει πάνω σου, αλλά όποτε τον έχεις ανάγκη, θα βρίσκεται δίπλα σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος ως φίλος είναι αρκετά σταθερός και τα δίνει όλα στον τομέα αυτόν. Μπορείς να στηριχτείς πάνω του και να του πεις τα μυστικά σου, χωρίς να τα μάθει κάνεις άλλος. Κάποιες φορές θα σου δώσει το δικαίωμα να τον εκμεταλλευτείς σε κάποια θέματα, γιατί πιστεύει ότι οι πραγματικοί φίλοι πρέπει να τα δίνουν όλα. Για το λόγο αυτόν όμως, γίνεται κτητικός και απαιτεί αποκλειστικότητα. Το σίγουρο όμως είναι πως στο πρόσωπό του έχεις βρει το δικό σου, πιστό φιλαράκι. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει την ικανότητα να κερδίζει τους πάντες από την πρώτη στιγμή και είναι ένα άτομο, που μπορείς να συζητήσεις μαζί του τα πάντα. Γενικά, αυτό το ζώδιο έχει έναν αξιοθαύμαστο τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους και με την εξυπνάδα του σίγουρα θα σε κατακτήσει. Του αρέσει να συζητά τα πάντα με τους φίλους του και να βρίσκει λύσεις στα προβλήματά τους. Αν του εμπιστευτείς όμως ένα μυστικό σου, θα το διαδώσει… Δε θα το κάνει από κακία, απλά δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του συναισθήματος και της ευαισθησίας, άρα με τους φίλους του έχει ισχυρούς δεσμούς. Τους κρατάει για πολλά χρόνια στη ζωή του, ίσως και για πάντα. Αφοσιώνεται σε αυτούς και τους αισθάνεται σαν οικογένεια. Είναι πολύ περιποιητικός και φροντίζει τους φίλους του, όποιο θέμα ή πρόβλημα και αν αντιμετωπίζουν. Αν όμως νιώσει προδοσία και πληγωθούν τα αισθήματά του, τότε δεν έχει επιστροφή. Απλά διαγράφει και δεν ξεχνά ποτέ. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέων θα διαλέξει ποια άτομα θα έχει δίπλα του και σε ποια θα αφοσιωθεί με όλη του τη καρδιά. Αν τον κερδίσεις, τότε θα σε αγαπήσει σε βάθος και θα είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για εσένα. Θα σε φροντίσει, θα ασχοληθεί με τα θέματά σου, θα είναι εκεί για εσένα όταν τον χρειάζεσαι. Μην τον συγκρίνεις ποτέ όμως με κανέναν άλλο φίλο σου. Απλά, κάνε τον να νιώσει ότι είναι μοναδικός και απαραίτητος στη ζωή σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα δύσκολο ζώδιο και λειτουργεί στις φιλίες του λίγο-πολύ όπως και στις ερωτικές σχέσεις του. Θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να κατασταλάξει σε ένα άτομο, να μπορέσει να αφήσει τα συναισθήματά του ελεύθερα και να του δείξει ότι είναι ο εκλεκτός του φίλος. Και φυσικά, θα περάσει από αρκετά τεστ τον υποψήφιο φίλο του, πριν τον εμπιστευτεί. Πάντως, να ξέρεις πως αν τελικά τον κερδίσεις, τότε θα είναι ένας πιστός φίλος, έτοιμος να τρέξει κοντά σου όποτε τον χρειάζεσαι. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και την αγάπη των γύρω του και είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο, που αγαπιέται πολύ. Είναι πολύ εύκολος στις φιλίες του και όλοι οι φίλοι του τον αγαπούν. Επειδή όμως είναι πολύ αναποφάσιστος, χάνει κάποιες πραγματικές φιλίες, χωρίς να το καταλάβει. Από την άλλη, θέλει να ευχαριστεί τους φίλους του και γι’ αυτό τους γεμίζει με μεγάλα και όμορφα λόγια, που μπορεί και να μην τα πιστεύει. Και φυσικά, ποτέ δεν θα σου τονίσει κάποιο ελάττωμά σου! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα περίεργο ζώδιο και μπορεί να φαίνεται ότι κάνει εύκολα φίλους, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Εξετάζει εξονυχιστικά τον άλλο, πριν αποφασίσει να τον εντάξει στο φιλικό του περιβάλλον. Αν καταφέρεις να τον κερδίσεις, να ξέρεις ότι θα είναι πολύ πιστός απέναντί σου και ποτέ, μα ποτέ δε θα βγάλει στη φορά κάποιο μυστικό σου. Ωστόσο, αν είσαι καλύτερος από αυτόν σε κάποιους τομείς, τότε γίνεται αρκετά ζηλιάρης και η φιλία σας μπορεί να μετατραπεί σε ανταγωνισμό. Και στο τέλος, ίσως και εκδίκηση. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης θα λέγαμε ότι μέσα στην παρέα του είναι ένα είδος διασκεδαστή, που θέλει να κάνει τους φίλους του να περνάνε καλά. Είναι ένα πολύ επικοινωνιακό άτομο και θα σου δώσει αρκετή υποστήριξη και δύναμη για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να μην κρατάει για αρκετό καιρό τις φιλίες του, όμως όσο τις διατηρεί, αυτές σίγουρα έχουν να πάρουν πολλά από τον Τοξότη. Ταυτόχρονα, έχει το χάρισμα να ξεχωρίζει ποιος αξίζει να είναι κοντά του και ποιος όχι. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, εκ πρώτης όψεως μπορεί να δείχνει ότι δε δένεται και πολύ με τους άλλους ανθρώπους, όμως στο θέμα της φιλίας μετατρέπεται σε ένα έμπιστο και αφοσιωμένο άτομο. Δύσκολα θα κάνει “κολλητούς”, όμως έχει πολλούς γνωστούς στη ζωή του. Συχνά προτιμά να μένει μόνος με τον εαυτό του. Αν καταφέρεις να αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές του και σε εμπιστευτεί ως φίλο, τότε είναι δοτικός, ειλικρινής, αυθόρμητος και έτοιμος να σου τα δώσει όλα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Σίγουρα η φιλία για ένα Υδροχόο είναι το αλάτι και το πιπέρι στη ζωή του. Τοποθετεί πολύ ψηλά τους φίλους του και μπορεί να κάνει πολλές θυσίες γι’ αυτούς. Έχει όμως και το χάρισμα να κερδίζει τους πάντες με το φιλελεύθερο και πρωτοποριακό του χαρακτήρα. Γύρω του έχει μια ολόκληρη ομάδα από φίλους και κάνει τα πάντα ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αν νιώσεις ότι ο Υδροχόος φίλος σου δε σου δίνει και πολύ σημασία, αυτό σημαίνει πως ίσως δεν προλαβαίνει να αφοσιωθεί σε όλους σας. Ωστόσο, ό,τι ώρα και αν τον χρειαστείς πραγματικά, θα είναι εκεί να σου κρατάει το χέρι! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Πραγματικά ένας Ιχθύς είναι πολύ κάλος και αφοσιωμένος φίλος. Είναι πρόθυμος να φροντίσει για τα πάντα μέσα στη φιλία και να αναλάβει αυτός την υποχρέωση να τη διατηρεί ζωντανή! Φροντίζει και προσέχει τους φίλους του, με μεγάλη αγάπη και πίστη. Κι αν καμιά φορά ξεχάσει ένα σημαντικό γεγονός που σε αφορά, μην τον παρεξηγήσεις! Απλά, εκείνο το διάστημα έχει χαθεί μέσα στο δικό του, φανταστικό κόσμο! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
megali-prosfora