?>

Πού μπορείς να συναντήσεις το ζώδιο που σε ενδιαφέρει!

Πού μπορείς να συναντήσεις το ζώδιο που σε ενδιαφέρει!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.8 (4 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Καθένας από εμάς έχει διαφορετικές προτιμήσεις στο τρόπο της διασκέδασής του και διαλέγουμε το ανάλογο κλίμα για να περάσουμε καλά. Κάποιοι έχουν μόνιμα στέκια, άλλοι διασκεδάζουν παντού, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις. Πού θα συναντήσεις το πρόσωπο που θέλεις; Ανάλογα με το ζώδιό του, θα το βρεις στο στέκι που το εκπροσωπεί. Το δικό σου ζώδιο που αρέσει να συχνάζει άραγε;

Τα αγαπημένα στέκια των ζωδίων.

Κριός

Ο Κριός είναι λάτρης της διασκέδασης, άρα είναι σίγουρο ότι θα τον βρεις να διασκεδάζει πάντα σε πολύ προχωρημένα μαγαζιά, με δυνατή μουσική, άφθονο ποτό και μπόλικη τρέλα. Στο τέλος της βραδιάς θα βρεθεί να κάνει παρέα με τους θαμώνες των διπλανών τραπεζιών και να πίνει μαζί τους. Στο πιο… “must” club στην πόλη, αυτός θα βρίσκεται… πρώτο τραπέζι πίστα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι λάτρης του φαγητού και μάλιστα του πολύ καλού φαγητού. Εξάλλου, ο έρωτας δεν περνάει από το στομάχι; Θα τον συναντήσεις σε ένα πολύ καλό εστιατόριο να απολαμβάνει τις αγαπημένες του λιχουδιές με μεγάλη παρέα. Καλή συντροφιά και φαγητό πάνε μαζί. Και φυσικά, μετά απαραίτητο είναι πάντα ένα mojito. Εκλεπτυσμένος σε όλα του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ένας «φυσιολογικός» και αληθινός Δίδυμος, προτιμά πάντα τις απλές και λαϊκές καταστάσεις, όπως θα λέγαμε. Το γωνιακό μπαράκι της γειτονιάς του που παίζει ζωντανή μουσική ή ένα παραδοσιακό κουτουκάκι, είναι για τον ίδιο η καλύτερη διασκέδαση. Επίσης, του αρέσουν και τα καλλιτεχνικά και ίσως τον συναντήσεις σε κάποια θεατρική παράσταση ή ακόμα και σε μια έκθεση ζωγραφικής. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος έχει πάντα τα αγαπημένα του στέκια όσο αφορά τη διασκέδασή του και συνήθως θα τον βρίσκεις στο ίδιο μέρος που συχνάζει συνέχεια. Και αυτό το κάνει γιατί έχει γνωρίσει τους πάντες εκεί και νιώθει άνετα μαζί τους. Από τον μπάρμαν μέχρι τον σερβιτόρο. Άρα, ένα cafe ή ένα εστιατόριο θα γίνει το αγαπημένο του στέκι.  Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέοντας θα συχνάζει εκεί που πηγαίνουν και όλοι οι VIPs της πόλης. Του αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ γνωστά και επώνυμα άτομα και να λαμβάνει από αυτούς λίγη από τη λάμψη τους. Συνήθως πηγαίνει σε μέρη που έχουν… «πόρτα» και δεν μπορεί να περάσει ο καθένας εύκολα. Είναι γεγονός ότι αγαπά τη χλιδή και την πολυτέλεια και φυσικά με μια καλή παρέα περνάει πάντα σούπερ. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι λάτρης της ηρεμίας και της χαλαρής διασκέδασης γενικά. Είναι επίσης το ζώδιο εκείνο που έχει πάθος με την καθαριότητα, συνεπώς για να πάει να φάει σε ένα εστιατόριο, πρέπει να γνωρίζει από πριν τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν εκεί. Υπερβολικό, αλλά συμβαίνει. Από την άλλη, θα του άρεσε κι ένας περίπατος μέσα στη νύχτα, παρέα με τα αστέρια και με το αγαπημένο του ταίρι, που θα τον κάνει να χαλαρώσει και να ταξιδέψει.  Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και βρίσκεται πάντα μέσα σε αυτές. Όπου και αν τον καλέσεις, θα πάει με μεγάλη ευχαρίστηση. Είναι πολύ κοινωνικός και πάντα μετά από μια εκδήλωση, θα βρεθεί με άγνωστη παρέα να διασκεδάζει σε κάποιο club. Επίσης είναι πολύ καλλιτεχνικός τύπος, άρα το θέατρο και η Τέχνη γενικά, τον τραβούν σαν μαγνήτες. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης, οπότε θα τον βρεις σίγουρα σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί να διασκεδάζει μέχρι… πρωίας. Επίσης, του αρέσουν τα μέρη που έχουν ερωτική ατμόσφαιρα και φυσικά όμορφους θαμώνες. Δε θα τον δεις να κυκλοφορεί και πολύ στο φως της ημέρας, περιμένει το βράδυ για να… βγει από το καβούκι του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν έχει συγκεκριμένα μέρη και τρόπο διασκέδασης, αλλά όπου και αν πάει θα περάσει καλά με τη ψυχή του. Από το ένα μέρος μπορεί να πάει στο άλλο, που θα είναι εντελώς διαφορετικού ύφους, και να περάσει εξίσου καλά με ευκολία. Αν μπορούσε, θα έκανε συνέχεια ταξίδια και αυτή θα ήταν η κορύφωση της διασκέδασής του. Το σλόγκαν του είναι “ζήσε έντονα και γεύσου τα πάντα”. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του, που τείνει να γίνει η μόνιμη διασκέδασή του. Αν αποφασίσει να αφήσει τον εργασιακό του χώρο και να βγει να διασκεδάσει, μην περιμένεις να τον δεις να ξεφαντώνει πάνω σε τραπέζια, αλλά σε ένα χαλαρό και ήρεμο μέρος, με πολύ χαμηλή μουσική και καλό φαγητό. Και μάλιστα, θα διασκεδάζει με συναδέλφους από το γραφείο… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπά να ξεφεύγει από την κούραση και τη φασαρία της πόλης και να πηγαίνει στην έξοχη, για να βρει ηρεμία και γαληνή. Αν είναι και κοντά στην θάλασσα, ακόμα καλυτέρα. Το κύμα και η αύρα της θάλασσας πραγματικά τον γεμίζουν με δύναμη και ενέργεια. Πέρα από αυτό, του αρέσει το σινεμά, αλλά και η καλή παρέα. Αν έχει όρεξη, θα διασκεδάσει κάπου με μεγάλη παρέα και εποικοδομητική κουβέντα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Όποιου είδους διασκέδαση έχει μέσα της ρομαντισμό, είναι ιδανική για τον Ιχθύ. Ακόμα και απλά στη θάλασσα να τον πας και να είστε οι δυο σας, θα είναι το καλύτερό του. Επίσης, ένα μαγαζί που θα έχει χαμηλό φωτισμό, καλό φαγητό και ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, θα ανάψει μέσα του όλες τις ερωτικές του φαντασιώσεις, που θέλει να κάνει… πράξη μαζί σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24