Τα 12 ζώδια και το χρήμα, ποια η σχέση τους;

Τα 12 ζώδια και το χρήμα, ποια η σχέση τους;
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Ομάδα του Zwdia24

Το άγχος του κάθε ζωδίου να πετύχει οικονομική ασφάλεια, είναι κάτι που απασχολεί αρκετά την αστρολογία. Είναι λογικό ότι όλοι θέλουμε να έχουμε επαγγελματική επιτυχία, που θα καταφέρει να αυξήσει το εισόδημα μας και θα μας χαρίσει μια άνετη ζωή. Κάποια ζώδια μπορεί να αρκούνται στα λίγα, κάποιοι επιδιώκουν τα πολλά. Ένας πλανήτης που συνδέεται με το χρήμα και γενικά με τον πλούτο είναι ο Δίας, που μπορεί να φέρει μεγάλη τύχη στο κάθε ζώδιο. Από την άλλη όμως, η οικονομική επιτυχία είναι και προσωπικό ζήτημα του καθενός και σκληρή δουλεία τις πιο πολλές φορές. Τίποτα δεν γίνεται όταν επαναπαυόμαστε στις… δάφνες μας και περιμένουμε ένα μαγικό χέρι να μας βοηθήσει. Ωστόσο, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να μπεις στο δρόμο της επιτυχίας και να φτάσεις τον προσωπικό σου θρίαμβο, με σωστές κινήσεις και μεθοδικότητα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Η σχέση των 12 ζωδίων με το χρήμα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που γενικά είναι πετυχημένο στο χώρο του και μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά οφέλη που του προσφέρει ο τομέας της εργασίας του. Είναι με αλλά λόγια εργασιομανής, στοχεύει στην επιτυχία, συχνά αναλαμβάνοντας ρίσκα. Αυτά τα ρίσκα μερικές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα όταν κάποια άτομα τον κολακεύουν και τον οδηγούν σε λάθος χειρισμούς. Γενικά όμως έχει πείσμα και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Το χρώμα που τον συνοδεύει στις επιτυχημένες επαγγελματικές στιγμές του, είναι το ερωτικό κόκκινο.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζώδιο μεθοδικό και με ό,τι και αν ασχοληθεί, θα τα καταφέρει. Πέρα από το προσωπικό πείσμα που έχει και την ωριμότητα που τον διακρίνει, καταφέρνει να αυξήσει τα οικονομικά του οφέλη αξιοποιώντας τη λογική του και αποφεύγοντας τις επιπόλαιες κινήσεις. Δεν σπαταλά τα λεφτά του, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι είναι τσιγκούνης. Κάνει σωστή οικονομική διαχείριση, ενώ στις δουλείες του έχει ένα καθαρό, επαγγελματικό μυαλό. Το χρώμα της επιτυχίας του είναι το μπλε.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος θέλει να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας εδώ και τώρα και να αυξήσει τον τραπεζικό λογαριασμό του άμεσα, παραβλέποντας ότι για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται αρκετή δουλεία και κατάθεση ψυχής. Από την άλλη, το ζώδιο αυτό, δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει γεμάτες τσέπες, γιατί όσα βγάζει, τόσα χαλάει. Κακός χειρισμός; Ίσως, ταυτόχρονα όμως, παρασύρεται και από τις καθημερινές απολαύσεις κι ανέσεις και ανοίγεται οικονομικά πιο πολύ από ό,τι πρέπει. Αν όμως επιδιώξει να θέσει τα επαγγελματικά θεμέλια, τότε σίγουρα θα καταφέρει την επαγγελματική του άνοδο. Τα χρώματα που θα του φέρουν την επιτυχία, είναι το λευκό αλλά και το ασημί.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος φροντίζει έχει πάντα στην άκρη κάποια χρήματα για πιθανές δύσκολες στιγμές και δεν κάνει περιττές σπατάλες. Είναι ένα εργατικό ζώδιο, που του αρέσει η αποταμίευση, πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. Η επαγγελματική του κατάρτιση είναι ένα θέμα που τον απασχολεί αρκετά, γι’ αυτό και ποντάρει πολύ στον τομέα αυτόν. Κάποιες φορές στη δουλεία του μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό το κάνει για να μη βγει από τη σωστή του πορεία. Τα χρώματα που θα τον βοηθήσουν αρκετά, είναι το λευκό αλλά και το πράσινο.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να ζει πραγματικά σαν βασιλιάς και να έχει πολλά, μα παρά πολλά λεφτά. Πώς γίνεται αυτό, όμως; Μέσα από σκληρή δουλεία και αγώνα; Ίσως, αλλά γενικά το ζώδιο αυτό έχει την τάση και την εξυπνάδα να βρίσκει επαγγελματικούς τρόπους, που θα το βοηθήσουν να φτάσει πιο σύντομα στην οικονομική επιτυχία. Του αρέσει να είναι κύριος του εαυτού και όχι να τον συντηρούν άλλοι. Αυτό του δίνει την δύναμη να καταφέρνει τα πάντα μονός του και να κερδίζει τον πλούτο με την αξία του. Τα χρώματα που τον βοηθούν είναι λευκό, το πράσινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ένα εργατικό ζώδιο, που μπαίνει μέσα στη δουλεία και… ξεχνάει να βγει. Φυσικά όταν έχει όρεξη. Που τις πιο πολλές φορές έχει. Είναι ένα ζώδιο που κερδίζει αρκετά χρήματα από τη δουλειά του και αυτό οφείλεται τόσο στην εργατικότητά του, όσο και στην εξυπνάδα του. Δεν κάνει κινήσεις επιπόλαιες, ούτε λανθασμένες. Άλλος λόγος της οικονομικής του επιτυχίας, είναι τα… καβούρια που έχει στις τσέπες του. Και καλά κάνει και τα έχει! Τα χρώματα που θα του φέρουν τύχη, είναι τα έντονα, που θα ανεβάσουν τη διάθεσή του.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να ζει καλά, άρα αυτό σημαίνει ότι ξοδεύει τα λεφτά που βγάζει με σκοπό μια άνετη ζωή, με μεγάλες δόσεις πολυτέλειας. Από την άλλη όμως, ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των κόπων του και πως τα λεφτά βγαίνουν με σκληρή δουλεία. Βεβαίως, κάποιες φορές μπορεί να τον πιάνει η τσιγγουνιά και να κλείνει τις τσέπες του από πιθανές… διαρροές. Αλλά είπαμε: Όλα κερδίζονται με κόπο. Τα χρώματα που θα φορά για να του φέρουν μεγαλύτερη τύχη στη ζωή του είναι το μπλε και οι αποχρώσεις του.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι ζώδιο που θα ασχοληθεί μόνο με έναν επαγγελματικό τομέα, αλλά θα έχει πολλές ασχολίες, που θα τον βοηθήσουν να πλουτίσει πιο σύντομα. Θα τα καταφέρει σίγουρα, γιατί είναι εργατικός και δε φοβάται να τολμά στη ζωή του. Από την άλλη, δεν του αρέσει να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και δε θέλει να χρωστάει πουθενά. Η εξυπνάδα του, τον κατατάσσει στα ζώδια εκείνα που πάντα πετυχαίνουν αυτό που θέλουν. Άρα η οικονομική του επιτυχία είναι δεδομένη. Αν ακόμα φοράει και χρώματα μπλε ή σκούρα κόκκινα, τότε τα οικονομικά του οφέλη θα φτάσουν στα ύψη.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από μεγάλη τιμιότητα γενικά στη ζωή του, ιδιαίτερα όμως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Δεν είναι ζώδιο που θα πατήσει πάνω στους άλλους για να πετύχει αυτός και να κερδίσει λεφτά ή κοινωνική καταξίωση εις βάρος των άλλων. Τις πιο πολλές φορές, στην προσπάθειά του να μην αδικήσει κανένα, δρα εναντία στον εαυτό του και χάνει την ευκαιρία να βαδίσει στο δρόμο της προσωπικής του επιτυχίας. Τα χρώματα που θα του φέρουν μεγάλη τύχη, είναι το βιολετί και το μοβ.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ένα ζώδιο που από νωρίς θα πάρει την οικονομική του κατάσταση στα χέρια του. Δε θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, αφού η επαγγελματική του σταδιοδρομία, είναι ο ανώτερος στόχος για αυτόν. Η δουλεία του είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή του. Άρα, με τον τρόπο αυτό έχει σίγουρη την οικονομική άνεση, αλλά μόνο για την προσωπική του ικανοποίηση. Δε φημίζεται και τόσο για τη γενναιοδωρία του απέναντι στους άλλους, αλλά προτίμα να βοήθα άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη. Τα χρώματα που θα πρέπει να διαλέξει να φορά, είναι το γκρι, το βιολετί, το μαύρο και το μοβ.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο που γνωρίζει πολύ καλά τι το συμφέρει και τι όχι. Όσο αφορά στην οικονομική του κατάσταση, μπορεί να τα καταφέρει πάρα πολύ καλά, γιατί δουλεύει πολύ και γενικά κάνει καλή διαχείριση του πλούτου του. Από την άλλη όμως, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σπάταλος. Για να κατακτήσει την οικονομική του άνεση, κάποιες φορές θα πατήσει πάνω στους άλλους, προκειμένου να καταφέρει το στόχο του. Τα χρώματα που θα πρέπει να φορά για να του φέρουν γούρι, είναι το μπλε και το γκρι.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς δεν είναι ζώδιο που του αρέσει να αποταμιεύει τους κόπους του, αλλά συνήθως ζει για τη στιγμή. Γενικά, όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό, δεν είναι άτομα που θα σκεφτούν την μελλοντική τους οικονομική πορεία, γιατί αυτό τους αγχώνει πολύ. Οι παρορμητικές αποφάσεις που συνήθως παίρνουν, τους οδηγούν σε μια οικονομική ανασφάλεια και τους απομακρύνουν από την επιτυχία στον τομέα αυτό. Τα τυχερά του χρώματα είναι το μοβ και πορφυρό.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24