Πρώτη γνωριμία με τους φίλους του! Πως πρέπει να φερθείς!

Πρώτη γνωριμία με τους φίλους του! Πως πρέπει να φερθείς!
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Αγχωτική η στιγμή που θα σε συστήσει με τους φίλους του, τα ερωτήματα είναι πολλά. Τι να βάλω ; πώς να μιλήσω; θα ταιριάζω; θα υπάρχει εκεί κάποια πρώην σχέση; Αν στο ζητήσει από την προηγούμενη μέρα ενδεχομένως το βράδυ να μην καταφέρεις να κοιμηθείς. Στις περιπτώσεις που τα πράγματα τα νιώθεις δύσκολα ο σωστός δρόμος είναι μόνο ένας ‘ να είσαι πάντα ο εαυτός σου’.  Κάθε ζώδιο έχεις τις δικές του προσδοκίες και απαιτήσεις, και επειδή το άγχος είναι αποδεδειγμένα κακός οδηγός, γι αυτό διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας, δείχνουμε εμπιστοσύνη στην γοητεία μας, και αποφεύγουμε τις υπερβολές.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να μάθεις πως πρέπει να φερθείς στην πρώτη γνωριμία με τους φίλους του.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός σε ερωτεύεται για κάποια συγκεκριμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά που έχεις επάνω σου και αυτό ακριβώς θα ήθελε να φανεί και στους φίλους του. Αν σε ερωτεύτηκε γιατί σε βρήκε εντυπωσιακή, αυτή την εικόνα θα ήθελε να καταφέρεις να δείξεις και στους τρίτους. Ο λόγος είναι γιατί τους έχει πει πολλά για σένα, γνωρίζουν πως γνωριστήκατε, που, υπό ποιες συνθήκες, και τι είναι αυτό που τον τράβηξε, συνεπώς δεν θα ήθελε η εικόνα που θα προβάλεις να είναι διαφορετική από την εικόνα που αυτός πρόβαλε για εσένα στους φίλους του. Με λίγα λόγια ότι έκανες για να εντυπωσιάσεις ή να τραβήξεις την προσοχή ενός Κριού, το ίδιο θα πρέπει να κανείς για να κερδίσεις την συμπάθεια της παρέας του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει μια γενικότερη ηρεμία στις επαφές του και  το κρυμμένο του μυστικό είναι πως του αρέσει να εντυπωσιάζει άλλα να μην φαίνεται η πρόθεση του. Συνεπώς όταν θα έρθει η στιγμή να γνωρίσεις τους φίλους του θα πρέπει να φροντίσεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με το στυλ και την εμφάνιση σου, θα νιώσει ικανοποίηση την όποια θα κρύψει, και δεύτερον να έχεις ήρεμη στάση στις συζητήσεις που θα εμπλακείς, θα το πάρει στραβά αν δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις απόψεων και ρήξεις. Με λίγα λόγια στην πρώτη επαφή με του φίλους του προσπάθησε να υπάρξει χαλαρότητα ή και χλιαρότητα, δεν είναι ανάγκη να φανούν όλα από την αρχή, ξεδίπλωσε τις πτυχές της προσωπικότητας σου λάου λάου, βήμα βήμα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι συζητήσιμος, επικοινωνιακός, ομιλητικός, αλλά  δεν του αρέσει να τον κουκουλώνει κάποιος άλλος όμοιος της παρέας, πολύ περισσότερο δε το ταίρι του. Θα ήθελε απέναντι στους φίλους του να έχεις ομιλητική διάθεση, να ανοιχτείς, να μην δείξεις πως είσαι χαρακτήρας ντροπαλός που στα παίρνουν με το τσιγκέλι, αλλά προσοχή μην πάρεις τα πρωτεία και αφήσεις έναν Δίδυμο βουβό να περιμένει ποτέ θα τελειώσεις για να αρπάξει την ευκαιρία να μιλήσει. Όλα θα πρέπει να γίνουν με μέτρο και με ρέγουλα, θα ήθελε πολύ να φανεί στους φίλους του πως έχει δίπλα του μια ευχάριστη και ομιλητική προσωπικότητα, ακομπλεξάριστη και απελευθερωμένη, αλλά πάντα μέσα στα όρια που δεν επιτρέπουν να χάσει αυτός την πρωτιά. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Του Καρκίνου του αρέσει η ένωση, η ομοιομορφία και το κράμα, συνεπώς θα ήθελε πάρα πολύ να νιώθει πως έχεις γίνει ένα με την παρέα του, πως συμμετέχεις και πως συμπληρώνεις άλλο ένα κομμάτι του πάζλ. Αν αισθανθεί πως ταιριάζεις με το σύνολο, πως σε συμπαθούν και σε αποδέχονται σαν μέλος, τότε θα καταφέρεις να τον κάνεις ευτυχισμένο. Προσπάθησε να αφομοιωθείς και να σιγοντάρεις, αν φανείς σνομπ και βγάλεις αρνητισμό θα υπάρξει πρόβλημα, θα τον στενοχωρήσεις τον Καρκίνο σε σημείο που δεν αποκλείεται να τον ξενερώσεις. Επηρεάζεται πολύ από τα σχόλια των τρίτων, δεν θέλει να ακούει άσχημη κριτική, ικανοποιείται όταν νιώθει πως το κλίμα είναι ειρηνικό χωρίς αντιπαραθέσεις και εχθρότητες. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας αγαπάει τον εντυπωσιασμό και τον θαυμασμό, βάλε τα καλά σου, βγάλε στην επιφάνεια τη γοητευτική πλευρά της προσωπικότητας σου και κάνε οτιδήποτε περνά από το χέρι σου για να κέρδισες τις πρώτες εντυπώσεις. Ο βασικός σου στόχος θα πρέπει να είναι να τους αφήσεις όλους με ανοιχτό του στόμα με την ομορφιά, το παρουσιαστικό και την εξυπνάδα σου , ωστόσο προσοχή στις υπερβολές που εκθέτουν, μη το παρακάνεις και να καταλήξουν στην φράση ‘ψώνιο αυτός ψώνιο κι αυτή τα βρήκανε’. Όλα θα πρέπει να γίνουν με μέτρο και σύνεση πάντα στο σωστό ισορροπημένο πλαίσιο. Στη πρώτη επαφή προσπάθησε να εντυπωσιάσεις με το στυλ και την εξωτερική σου εμφάνιση και τα υπόλοιπα αφήσετε τα να φανερωθούν σίγα σίγα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος έχει πολλούς γνωστούς όχι όμως πολλούς φίλους και αυτό το χαρακτηριστικό ορίζει τη συμπεριφορά του. Ενδεχομένως να μην σε προετοιμάσει για τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις των φίλων του, έξαλλου μπορεί να κάνει παρέα με πρόσωπα διαφορετικών προσωπικοτήτων αρκεί να εκπληρώνουν τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και ευγένειας. Δεν αποκλείεται να μείνει στο τυπικό κομμάτι και να μην ενδιαφερθεί να πάρει βάθος και έκταση η γνωριμία που θα έχεις με τους φίλους του. Το σίγουρο είναι πως τον ενδιαφέρει η επιφάνεια, δε θα ήθελε να ακούσει αρνητικά σχόλια, θα δώσει σημασία στην πρώτη εντύπωση. Άρα με λίγα λόγια την πρώτη φορά που θα συναντηθείς με τους φίλους του βαλε ρούχα όμορφα, καθαρά και σιδερωμένα, μίλα ευγενικά, και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα ήθελε πάρα πολύ να καταφέρεις να ενσωματωθείς στην παρέα του η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από πολλά πρόσωπα, δεν αποκλείεται να υπάρχουν μέσα στο σύνολο και παλιές ερωτικές σχέσεις, είτε από το πρόσφατο είτε από το μακρινό παρελθόν. Έχει μεγάλη σημασία για έναν Ζυγό να αποδεχτείς τους φίλους του και ακόμα μεγαλύτερη να συμπαθήσουν εκείνοι εσένα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις καλοπροαίρετη διάθεση, να μην σνομπάρεις με το παραμικρό, και να δείξεις πως υπάρχουν κοινά στοιχεία που θα βοηθήσουν στο να γίνει μια ευχάριστη παρέα. Θετικότητα, ευγενική διάθεση και ειλικρινείς φιλοφρονήσεις, είναι τα τρία στοιχεία που θα δημιουργήσουν τη βάση για να αποκτήσεις καλή επικοινωνία με τους φίλους ενός Ζυγού. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκόρπιος θα αργήσει να σε γνωρίσει στους φίλους του, τις περιστασιακές του σχέσεις συνήθως δεν τις γνωρίζει ποτέ κανείς. Αν πάρει την απόφαση να σε προσκαλέσει εκεί που θα βρίσκεται με την παρέα του, τότε ένα είναι το σίγουρο πως σε βλέπει σοβαρά και έχει πάρει την απόφαση να σε βάλει για τα καλά στη ζωή του. Μην τον προσβάλεις ποτέ μπροστά στους φίλους του, μην βγάλεις τη διάθεση σου για αντιλογία κράτησε την για μετά που θα πάτε στο σπίτι, μη στρέφεις το βλέμμα σου δεξιά και αριστερά θα παρανοηθεί το κοίταγμα σου. Μην αφήσεις το παραμικρό ίχνος υποψίας πως συμπάθησες συγκεκριμένα κάποιον φίλο του, και όταν λήξει η βραδιά και μείνετε μόνοι σας προσοχή στα θετικά σχόλια που θα κάνεις, θα πρέπει να είναι γενικά και όχι ειδικά για κάποιο άτομο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης επικεντρώνεται στη ζωτικότητα, η παρέα του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ζωηρή, θα αγαπάει την περιπέτεια, θα παίρνει τα βουνά και τις θάλασσες, συνεπώς αν θέλεις να κερδίσεις και αυτόν και τους φίλους του δεν θα πρέπει να λες  τις λέξεις, όχι, βαριέμαι, δεν έχω όρεξη, νυστάζω. Αυτό που θα εκτιμήσει και ένας Τοξότης και οι φίλοι που έχει επιλέξει είναι η διάθεση σου να ζήσεις την περιπέτεια, να θέλεις να διασκεδάσεις και να δοκιμαστείς. Ένας Τοξότης θα σε βοηθήσει να ενσωματωθείς στη παρέα του, δε θα σε αφήσει ξυπόλυτη στα αγκάθια, θα κάνει την προσπάθεια να στρώσει το έδαφος για να γίνει για σένα όσο πιο βατό γίνεται. Αν όντως ταιριάζεις με έναν Τοξότη θα ταιριάξεις και με τους φίλους του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αγαπάει τη σοβαρότητα ίσως και την σοβαροφάνεια, αρχικά λοιπόν αυτό που θέλει είναι να δουν οι φίλοι μου πως το ταίρι που διάλεξε είναι μια σοβαρή προσωπικότητα που του ταιριάζει και του αναλογεί. Θα είναι τεράστιο λάθος αν στην πρώτη επαφή δείξεις πως είσαι πιο έξυπνη ή πιο πάνω από αυτόν γιατί τότε θα ξυπνήσεις την ανταγωνιστική του διάθεση και το παιχνίδι θα χαθεί από την μια στιγμή στην άλλη.  Βασικός σου στόχος θα πρέπει να είναι η εξισορρόπηση, μην του πηγαίνεις κόντρα μπροστά στους φίλους του, μη δείξεις πως ξέρεις περισσότερα από αυτόν. Ένας Αιγόκερως αν νιώσει πως κάτι πήγε στραβά τότε θα διαχωρίσει σχέση με φίλους, ίσως να μην ξαναδείς ποτέ τον κολλητό του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος χαρακτήρας που όμως δεν αγαπάει τα απρόβλεπτα όταν αυτά είναι αρνητικά. Θα απογοητεύει αν πετάξεις κάποια λέξη που θα δημιουργήσει αντιπάθειες ή παρεξηγήσεις, ή αν ηθελημένα ή μη ρίξεις με τον τρόπο σου λάδι στη φωτιά. Θα σου πει πολλά για τον καθένα από τους φίλους του ξεχωριστά, θα σε ενημερώσει για καταστάσεις και υποθέσεις, ίσως και να προσπαθήσει να σε βάλει σε ένα πλαίσιο συμπεριφοράς πάντα δήθεν συμβουλευτικά. Με λίγα λόγια εφόσον θα σε προετοιμάσει θα έχει την απαίτηση να μην κανείς κανένα λάθος, δεν του αρέσει να εκτίθεται ή να βγαίνει ψεύτης. Δεν θα ήθελε σε καμιά περίπτωση να μην σε αποδεχτούν οι φίλοι του, αν σε αντιπαθήσουν θα στο κτυπάει σε κάθε σας καβγά. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ενσωματώνεται στο σύνολο, θέλει να νιώθει πως ανήκει κάπου, ωστόσο πολλά πράγματα τα κρατά για τον εαυτό του. Μη κάνεις ποτέ το λάθος και πεις σε κάποιον φίλο του κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε να γνωστοποιηθεί. Όταν θα βρεθείς στην παρέα του απέφυγε συζητήσεις για τα προσωπικά σας θέματα, ποτέ δεν ξέρεις ένας Ιχθύς τι θέλει να φανερώσει στους γύρω του και τι έχει σκοπό να το κρατήσει στην αφάνεια. Τα λόγια σου θα πρέπει να είναι μετρημένα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητάς περί ανέμων και υδάτων, δείξε έναν πρόσχαρο ευγενικό και τρυφερό χαρακτήρα. Ο Ιχθύς αρέσκεται στο να τον υποστηρίζεις και να τον υπερασπίζεσαι, δεν θέλει να φαίνεται στους τρίτους πως με το ταίρι του δεν ταιριάζει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Youtube