Τα 12 ζώδια και οι φιλοφρονήσεις τους.

Τα 12 ζώδια και οι φιλοφρονήσεις τους.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Κάθε χαρακτήρας, κάθε ζώδιο χρειάζεται τον καλό τον λόγο για να ενεργοποιηθεί η αυτοπεποίθηση, η θετική πλευρά, η πρόσχαρη διάθεση. Όταν ακουστεί η φράση που θα προσφέρει ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση τότε δημιουργείται η σωστή προδιάθεση αυτή που θα στρώσει το έδαφος για περαιτέρω ίσως και πιο ουσιαστική επικοινωνία. Κακά τα ψέματα, τον κερδίζεις τον άλλον με τον καλό τον λόγο, νιώθει ευνοϊκές τις συνθήκες, ηρεμεί και αρχίζει να εμπιστεύεται. Υπάρχουν οι λέξεις κλειδιά που ξεκλειδώσουν καρδιές, που προωθούν τις προσεγγίσεις, που ανοίγουν δίοδο για εξομολογήσεις και ερωτικές εκδηλώσεις.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε ποιες είναι οι φιλοφρονήσεις του/της:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο πρώτος του ζωδιακού κύκλου και του αρέσει παρά πολύ να επιβεβαιώνεται γι αυτήν την πρωτιά. Πιστεύει μέσα του ότι είναι το νούμερο ένα, ο οδηγός, ο αρχηγός, ο καλύτερος . Φράσεις του τύπου ‘αυτό μόνο εσύ θα μπορούσες να το φέρεις εις πέρας’, ‘είσαι ικανός γι όλα’, ‘κανείς δε θα τα κατάφερνε καλυτέρα από σένα’ είναι χαρακτηρισμοί που τονώνουν το ‘είναι’ του, νιώθει πως προβάλει σωστά την προσωπικότητα του, αισθάνεται πως έμαθες πλέον ποιος είναι κι αυτό τον χαροποίει ιδιαιτέρως. Θα βγάλεις την αρνητική πλευρά του Κριού αν του πεις ‘είσαι δειλός’, ‘είσαι αδύναμος’. Θα πεισμώσεις και θα ιντριγκάρεις έναν Κριό αν του πεις την φράση ‘ δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Τον αναμένει τον καλό τον λόγο ένας Ταύρος, τον χρειάζεται οπωσδήποτε για να λειτουργήσει. Αν δείξεις πως έχουν προνοητική αξία κάποια ελαττώματα του όπως πχ ‘καλά έκανες και πήγαινες αργά’, ‘ήταν σοφό να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις’ τότε κέρδισες την εμπιστοσύνη του, τόνωσες την αυτοεκτίμηση του. Φράσεις του τύπου ‘εσένα βάζω πάνω από όλα’, ‘εσύ είσαι η μεγάλη μου αγάπη’ θα πείσουν και θα σταθεροποιήσουν δίπλα σου έναν Ταύρο γιατί θέλει πάντα να κατέχει την ξεχωριστή θέση στην καρδιά της μαμάς, της δασκάλας, του ομαδάρχη, του προσώπου που έχει σχέση. Αντιπαθεί την ειρωνεία, δεν λέμε ποτέ σε έναν Ταύρο ‘τα ζώα μου αργά’ δεν σχολιάζουμε ποτέ κοροϊδευτικά την προσπάθεια του να συνδυάσει χρωματικά δύο ρούχα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

‘Τι ωραία που τα λες’, ‘έχεις λέγειν βρω παιδί μου’, ‘στις γνώσεις είσαι πρώτος δεν πιάνεσαι’ αυτά θέλει να ακούει ένας Δίδυμος, εκθείασε την ικανότητα του στον προφορικό λόγο, πες του πόσο καλά ξέρει να πείθει και πόσα πολλά πράγματα γνωρίζει και του τόνωσες την προσωπικότητα του. Λατρεύει φράσεις του τύπου ‘ είμαι όλο αυτιά’, ‘πέστα εσύ που τα λες καλύτερα’, ‘πες κάτι να περάσει η ώρα’. Δεν λέμε ποτέ σε έναν Δίδυμο ‘όταν τρώμε δεν μιλάμε’, ‘βαριέμαι την φλυαρία σου, ‘σταμάτα να μιλάς με ζάλισες’. Η ύπαρξη ενός Δίδυμου είναι συνυφασμένη με την λαλιά του, αν τον βοηθήσεις να νιώσει πως ο προφορικός του λόγος έχει δύναμη τότε θα βρει τον σημαντικό λόγο για να βρίσκεται πάντα δίπλα σου. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αγαπάει την ασφάλεια, την σιγουριά, την σταθερότητα, επομένως του αρέσει να ακούει οτιδήποτε έχε σχέση με αυτά τα στοιχεία γιατί πάνω σε αυτά θέλει να χτίζει και να βαδίζει. ‘Μαζί σου αισθάνομαι άνετα είμαι ο εαυτός μου’, με εσένα νιώθω πως μπορώ να κάνω οικογένεια’, ‘με κάνεις να νιώθω σιγουριά’. Εξαιτίας της ανασφάλειας του χρειάζεται να ακούει τον λόγο που θα επιβεβαιώσει το θετικό του χαρακτηριστικό ή την μεγάλη του προσπάθεια, ‘μπράβο το έκανες πολύ σωστά’, ‘ ήταν σίγουρο ότι θα το κατάφερνες’. Δεν αφήνουμε ποτέ σε έναν Καρκίνο αρνητικές ή αόριστες φράσεις σχετικά με το μέλλον, ‘ μέχρι τότε ποιος ζει ποιός πεθαίνει’, ‘κάτσε να έρθει εκείνη η μέρα και βλέπουμε’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να τον ανεβάζεις ψηλά, να τον παινεύεις, να τον κολακεύεις, να δείχνεις πως είναι αποδεδειγμένα ο βασιλιάς του βασιλείου, ο καλύτερος, ο δυνατότερος. ‘Καταπληκτικό αυτό που φοράς’, ‘με εντυπωσίασες’, ‘ποιος να συγκριθεί μαζί σου’. Αυτό το τελευταίο θέλει πολύ να το ακούει έχει ανάγκη να συγκρίνεται και να βγαίνει πάντα ο καλύτερος, για το οτιδήποτε κάνει, λέει, φοράει, γνωρίζει, ο δεύτερος είναι πάντα χιλιόμετρα πίσω. Αν και είναι από τους χαρακτήρες που ειρωνεύεται συχνά, ωστόσο θα χάσεις το παιχνίδι αν τον ειρωνευτείς κυρίως μπροστά σε άλλους. Αντιπαθεί φράσης του τύπου ‘η γραβάτα που έβαλες δεν ταιριάζει με το πουκάμισο σου’,’ το γούστο σου είναι μπανάλ’, ‘ χάλια το κούρεμα σου’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος αγαπάει την επιβεβαίωση μέσω ρητορικών ερωτήσεων πχ ‘πως το κατάφερες και το τελειοποίησες;’, ‘πως γίνεται το σπίτι σου να είναι πάντα τόσο καθαρό’, ‘μα ήταν δυνατόν να το αναλάμβανες εσύ και να μην το ολοκλήρωνες;’. Ξέρει ότι έχει ένα μυαλό πρακτικό και έξυπνο θέλει όμως να το ακούει συχνά, ‘μόνο εσύ θα μπορούσες να βρεις την λύση’, ‘ εσύ ποτέ δεν χάνεις την μπάλα’. Λατρεύει να ακούει φάσεις του τύπου, ‘σε χρειάζομαι’ , ‘σε έχω ανάγκη’, ‘είσαι το δεξί μου χέρι’. Ένας Παρθένος θέλει να αισθάνεται πως χωρίς αυτόν δεν θα μπορέσεις να ζήσεις και να πορευτείς, πως είναι ο αναντικατάστατος στον πλανήτη γη. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός θέλει διαρκώς να του λες την λέξη ‘ευχαριστώ’ και την λέξη ‘μπράβο’. Εχει ανάγκη να επιβεβαιώνεται για τις ενέργειες του και θέλει οπωσδήποτε να αναγνωρίζεται η προσφορά του. ‘Ευχαριστώ που άπλωσες τα ρούχα’ , ‘ να είσαι καλά που κατέβασες τις κουρτίνες’. Δεν του θυμίζουμε ποτέ πως είναι ανασφαλής και αναποφάσιστος, αποφεύγουμε φράσεις του τύπου ‘ώσπου να αποφασίσεις τι παγωτό θέλεις θα έχει κλείσει το ψιλικατζίδικο’, ‘εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου’. Έναν Ζυγό του αρέσει πάρα πολύ να τον εκτιμάς, να τον υπολογίζεις, και να τον εμπιστεύεσαι, ‘διάλεξε εσύ σου έχω εμπιστοσύνη’, ‘πες μου τι θα έκανες στη θέση μου’, ‘στηρίζομαι στην άποψη σου’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστικοπαθής είναι ένας Σκορπιός, ικανοποιείται όταν μπορείς να του εμπιστευτείς το μυστικό σου, λατρεύει φράσεις του τύπου ‘ θα σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ σε κανέναν’, ‘αυτό που θα ακούσεις θα το ξέρουμε μόνο εσύ και εγώ’. Με ευχαρίστηση και αυτοεκτίμηση ακούει χαρακτηρισμούς όπως ‘είσαι τάφος’, ‘είσαι κλειστό βιβλίο’, ‘διαβάζεις βουλωμένο γράμμα’. Τόνισε του το μεταφυσικό στοιχείο που έχει να προαισθάνεται και να αντιλαμβάνεται , ‘εμπιστεύομαι το ένστικτο σου’, ‘ το ήξερα ότι θα το είχες προβλέψει σωστά’, ‘κανένας δεν μπορεί να σου κρυφτεί’. Δεν θίγουμε ή δεν αμφισβητούμε ποτέ την διαίσθηση ενός Σκορπιού, αποφεύγουμε εκφράσεις του τύπου, ’έπεσες έξω’ , ‘η καχυποψία σου σε παγίδευσε’, ‘έπεσες στον λάκκο που έσκαβες για τον άλλον’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπάει φράσεις του τύπου ‘οργάνωσε εσύ τις διακοπές μας’, ‘πες μου που θα πάμε σήμερα’, ‘αγόρασα καινούργια αθλητικά παπούτσια’, είναι οι κατάλληλες λέξεις για να στρώσουν το έδαφος σε έναν Τοξότη να αφήσει ελεύθερη την προσωπικότητα του να δημιουργήσει. Λατρεύει να του δίνεις το περιθώριο να προτείνει και να δραστηριοποιεί, θέλει να του δίνεις τη δυνατότητα να ανοίγει τα φτερά του για να μπορεί να πετάξει. ‘Μαζί σου περνάω υπέροχα’, ‘είσαι διασκεδαστικός τύπος’, ‘έχεις χιούμορ με κάνεις και γελάω’, ‘έχεις τον τρόπο σου να με ανανεώνεις’. Όταν τα ακούσει όλα αυτά ένας Τοξότης δεν θα έχει κανέναν λόγο να μην θέλει να βρίσκεται μαζί σου, έχεις εξασφαλίσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά και στα ενδιαφέροντα του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φράσεις κλειδί για την καρδιά και την προσωπικότητα ενός Αιγόκερου είναι οι εξής, ‘σου έχω εμπιστοσύνη’, ‘στηρίζομαι επάνω σου’, ‘το ήξερα πως μόνο εσύ θα μπορούσες να το καταφέρεις’, ‘το ξέρω πως μόνο εσύ θα μου πεις την αλήθεια’. Ο Αιγόκερως έχει ανάγκη να ξέρει πως εμπιστεύονται τις ικανότητες σου, πως είναι στήριγμα, πως μπορεί να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια. Αγαπάει φράσεις του τύπου με ‘έσωσες’, ‘ευτυχώς που σε έχω δίπλα μου’, ‘είσαι ότι πολυτιμότερο έχω στην ζωή μου’. Αρέσκεται να του αφιερώνουν το τραγούδι ‘αν δεν είχα και εσένα τι θα ήμουν στην γη σίγουρα αλήτης θα ήμουνα θα είχα καταστραφεί’. Δεν λέμε ποτέ σε έναν Αιγόκερω ‘με πήρες στον λαιμό σου , ‘δεν έπρεπε να στο εμπιστευτώ’, ‘είσαι εγωιστής’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

‘Είναι πολύ μπροστά το μυαλό σου’ αυτή είναι η μαγική φράση που ενεργοποιεί όλες τις χορδές ενός Υδροχόου. ‘Δεν θα είχα σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο’, ‘ αυτοί είναι πολύ πίσω για να μπορέσουν να σε κατανοήσουν’, ‘έχεις μυαλό ξουράφι’, αν τα ακούσει αυτά ένας Υδροχόος θα νιώσει τη σιγουριά πως σε έχει κατακτήσει, πως είσαι το πνευματικό του λιμάνι. Ο Υδροχόος δεν αντέχει να υποτιμούν τις διανοητικές του ικανότητες και το πρωτοποριακό του πνεύμα, απαραιτήτως να αποφεύγονται σχόλια του τύπου, ‘έχεις ταμπού’, ‘κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι’, ‘το σκέφτηκες πολύ για να το πεις αυτό;’ Προτιμάμε φράσεις όπως ‘το χιούμορ σου είναι έξυπνο’, ‘είσαι μάνα στην τεχνολογία’, ‘αυτό που φοράς είναι ένα βήμα μπροστά από την μόδα’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

‘Σε καταλαβαίνω’, ‘ σε νιώθω’, ‘το έχω περάσει κι εγώ’, ‘ έχεις απόλυτο δίκιο’, κάνε έναν Ιχθύ να αισθανθεί πως συναισθηματικά εκπέμπεται στο ίδιο μήκος κύματος και θα νιώσει έτοιμος να σου ανοιχτεί, να σε προσεγγίσει, να σε φλερτάρει ερωτικά. ‘Τα λόγια σου με ηρεμούν’, ‘είσαι το ψυχολογικό μου στήριγμα’ ‘ αν δεν είχα εσένα θα με είχε πάρει από κάτω’. Βοήθησε έναν Ιχθύ να αισθανθεί πως σε βοηθάει με την πνευματικότητα του και με τις συναισθηματικές του εμπειρίες, και αμέσως του τόνωσες την αυτοπεποίθηση, τον έκανες να νιώθει θεός. Δεν λέμε ποτέ σε έναν Ιχθύ αρνητικά σχόλια σχετικά με κάποια βασικά του χαρακτηριστικά όπως, ‘ η φαντασία σου οργιάζει’ ‘ η νεραΐδα ποτέ βγαίνει;’ ‘προσγειώσου’. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
10/5/2021