Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Ερμής ο οποίος πραγματοποιεί αυτό το διάστημα την πορεία του στο ζώδιο που κυβερνά -τους Διδύμους- συναντά την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται για αρκετό διάστημα εκεί, όντας σε ανάδρομη πορεία. Η συνάντηση αυτών των δύο μπορεί να φέρει επικοινωνιακά τερτίπια, συζητήσεις με αφορμή ζητήματα του παρελθόντος καθώς και αποκαλύψεις από το παρελθόν!

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους

Για τα ζώδια που θέλουν να επιχειρήσουν μία προσέγγιση ενός πρώην συντρόφου/παλιού φίλου ακόμα και παλιού συνεργάτη, αυτή η ημέρα είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ πιθανόν ακόμα και αν δεν έχουν όλοι τη διάθεση επαναπροσεγγίσεων να υπάρξουν «προκλήσεις» οι οποίες θα γυρίσουν αρκετούς από εμάς σε ζητήματα του παρελθόντος.

Αυτή η όψη θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ιδιαίτερα του δεύτερου αλλά και του τρίτου δεκαημέρου, τα οποία καλούνται να ξεκαθαρίσουν προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε παρασκηνιακές δράσεις -όσο κι αν μας δοθεί η ευκαιρία για αυτές- καθώς μετά από λίγο διάστημα είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε εκτεθειμένοι σε ανθρώπους που δεν θέλουμε.

Πως ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η σύνοδος Ερμή/ανάδρομης Αφροδίτης που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να φέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά μπροστά σου ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος με το οποίο είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση το προηγούμενο διάστημα. Αυτό θα αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση ανάμεσα σας. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει νέα για ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε κατά το παρελθόν. Αυτά τα νέα δεν αποκλείεται να γίνουν αφορμή για να «αναθερμανθεί» ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τις πληροφορίες που αφορούν προσωπικά σου ζητήματα, καθώς είναι πιθανόν να τις δώσεις σε ακατάλληλα πρόσωπα. Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν όλες τις όψεις της εβδομάδας και ξέρουν πως θα σε επηρεάσουν! Έρχονται αλλαγές στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Κάλεσε τώρα 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η σύνοδος Ερμή/ανάδρομης Αφροδίτης που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς αν και κατά πόσο έπραξες ορθά σε ένα οικονομικό σύστημα. Αυτό από τη μία θα σε βοηθήσει να δεις τα αποτελέσματα των κινήσεων σου και αν δεν ήταν τα αναμενόμενα να δεις τι πήγε λάθος. Από την άλλη όμως είναι πιθανόν να δημιουργήσει προσκόλληση στα ζητήματα του παρελθόντος και σε σκέψεις του τύπου «τι θα είχε γίνει αν είχα πράξει τότε διαφορετικά», με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να επικεντρωθείς στο παρόν. Σε αισθηματικό επίπεδο είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το παρελθόν σου, όμως θα πρέπει να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά προκειμένου να δεις αν πραγματικά αξίζει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία.  Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η σύνοδος Ερμή και ανάδρομης Αφροδίτης πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να «θυμηθείς» ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα οποία όμως έχουν περάσει εδώ και καιρό. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό μπορεί να έχει συνέπειες για αυτή, καθώς θα αναμοχλεύσεις θέματα του παρελθόντος, τα οποία υποτίθεται πως είχαν επιλυθεί. Αυτό πιθανόν να προκαλέσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς τέτοιου είδους επανεμφανίσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, ώστε να μη γίνουν οι επιστροφές, «καταστροφές». Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν όλες τις όψεις της εβδομάδας και ξέρουν πως θα σε επηρεάσουν! Έρχονται αλλαγές στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Κάλεσε τώρα 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η σύνοδος Ερμή και ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σου δημιουργεί την ανάγκη να γυρίσεις νοητά πίσω σε σχέσεις του παρελθόντος, προκειμένου να τις αξιολογήσεις και να συνειδητοποιήσεις τι έμαθες από αυτές. Αφορμή για αυτό μπορεί να σταθεί μία τυχαία συνάντηση ή επικοινωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο που κατά το παρελθόν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στα ζητήματα σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από συναισθήματα τα οποία θα ξυπνήσουν και θα είναι έντονα, όμως είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην υπόσχονται και να μην έχουν μεγάλη διάρκεια. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην πάρεις κανένα ρίσκο που θα μπορούσε να σε εκθέσει στα μάτια του συντρόφου σου, καθώς αυτή η όψη ευνοεί και τις αποκαλύψεις!  Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να δημιουργήσει μπερδεμένες καταστάσεις ανάμεσα σε αισθηματικά και φιλικά ζητήματα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως ένα φιλικό σου πρόσωπο σε βλέπει διαφορετικά και είναι εξίσου πιθανό αυτό να μη σου περνά αδιάφορο. Θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά τέτοιων αποφάσεων, αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα. Δεν αποκλείεται ένα ταίρι που είχες κατά το παρελθόν να ψάχνει να βρει την ευκαιρία για να σε προσεγγίσει και είναι πιθανό να το καταφέρει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να θέσουν τη σχέση σου σε κίνδυνο. Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν όλες τις όψεις της εβδομάδας και ξέρουν πως θα σε επηρεάσουν! Έρχονται αλλαγές στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Κάλεσε τώρα 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων είναι ακόμη μία ένδειξη πως αυτό το διάστημα τα επαγγελματικά σου ζητήματα σε απασχολούν ιδιαίτερα. Μία επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει κατά το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή της τώρα και εσύ καλείσαι να την επαναδιαπραγματευθείς. Αυτή η όψη θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία δεν είχαν κλείσει με τον σωστό τρόπο, οπότε θα δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να διευθετήσεις καλύτερα κάποια από αυτά. Αν περιμένεις χρήματα από ένα επαγγελματικό project που είχες αναλάβει και αυτά έχουν καθυστερήσει, αυτή η όψη σε προτρέπει να κάνεις μία κρούση, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τις κινήσεις που έκανες σε προσωπικά ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή η όψη θα κάνει παρελθοντικά προσωπικά ζητήματα, να περάσουν σαν ταινία μπροστά σου προκειμένου να δεις αν και κατά πόσο τα διαχειρίστηκες σωστά. Ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά το παρελθόν δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του στο παρόν δημιουργώντας αναστάτωση. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση καθώς αν δεν θέλεις να τη θέσεις σε κίνδυνο, θα πρέπει να αποφύγεις τα «δίχτυα» του παρελθόντος. Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν όλες τις όψεις της εβδομάδας και ξέρουν πως θα σε επηρεάσουν! Έρχονται αλλαγές στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Κάλεσε τώρα 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων αναμοχλεύει κρυμμένα συναισθήματα και πάθη! Αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν στην ανάγκη να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως τα συναισθήματα -ακόμα και αν είναι έντονα- μπορεί να είναι παροδικά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην δώσεις σημασία στα «τσιμπήματα ζήλιας», καθώς αν τα αφήσεις ανεξέλεγκτα τότε μπορεί να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Άλλο ένα πιθανό σενάριο αυτής της συνόδου είναι να έχεις μία «όχληση» από ένα παλιό σου σύντροφο. Κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες του παρελθόντος και φέρε ξανά στο μυαλό σου τους λόγους που έχουν μείνει πίσω.  Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων τονίζει εξαιρετικά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται σε μία σχέση ή μία συνεργασία του παρελθόντος. Υπό την επήρεια αυτής της όψης δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες πληροφορίες για κινήσεις που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν σε ζητήματα που σε αφορούσαν, όμως τώρα θα έρθουν στο φως. Καλό θα ήταν να σκεφτείς προσεκτικά την πιθανότητα να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο, καθώς για να το κάνεις θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα αισθηματικά εχέγγυα. Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν όλες τις όψεις της εβδομάδας και ξέρουν πως θα σε επηρεάσουν! Έρχονται αλλαγές στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Κάλεσε τώρα 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης πού βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βάλει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τι είναι αυτό που ζητάς από ένα σύντροφο. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως είχες κινηθεί λάθος σε μία σχέση του παρελθόντος και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να ανοίξεις ένα δίαυλο επικοινωνίας στο παρόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να αναμοχλεύσεις ζητήματα τα οποία έχουν περάσει και μέχρι τώρα θεωρούνταν πως έχουν λήξει, καθώς είναι πολύ πιθανόν αυτά να δημιουργήσουν απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να βγεις από «άβολες» καταστάσεις, για αυτό χρησιμοποίησε τη!  Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αναμοχλεύει αισθηματικά ζητήματα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με σχέσεις, έρωτες φλερτ και δημιουργία! Αυτό το διάστημα και ειδικά αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να έχεις επιστροφές μετανιωμένων προσώπων του παρελθόντος, τα οποία έρχονται και ζητούν μία δεύτερη ευκαιρία. Αυτό μπορεί να σε κολακεύει ιδιαίτερα όμως πριν αποφασίσεις, θα πρέπει να σκεφτείς αν πραγματικά μία σχέση που δεν έχει «δουλέψει» κατά το παρελθόν μπορεί να «δουλέψει» τώρα. Η συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει πολύ να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα, για αυτό μην αγνοήσεις την δύναμη που έχει η επικοινωνία. Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν όλες τις όψεις της εβδομάδας και ξέρουν πως θα σε επηρεάσουν! Έρχονται αλλαγές στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Κάλεσε τώρα 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βάλει στη διαδικασία για αλλαγές, οι οποίες σχετίζονται με το σπίτι σου και θεωρείς πως έπρεπε να τις είχες κάνει καιρό. Μία μετακόμιση είναι πολύ πιθανό σενάριο υπό την επήρεια αυτής της όψης, ενδεχομένως να αρχίσεις να αναζητάς κάτι που να καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτές. Σε αισθηματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο παλαιότερα και αυτή η επικοινωνία θα φέρει ξανά σκέψεις για μια νέα σχέση. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, μη ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι που δεν σου δίνει «αισθηματικά εχέγγυα».  Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24