Ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε θέματα πεποιθήσεων και μελλοντικών σχεδίων. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως η επικοινωνία και οι μετακινήσεις μας μπλοκάρονται, προκαλείται σύγχυση και μπερδέματα. Καλό είναι να αποφευχθούν νέα ξεκινήματα, υπογραφές και αποφάσεις για μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού, επανεξέτασης και ανακατατάξεων σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις όπου χρειάζεται και στη συνέχεια να προχωρήσουν παρακάτω.

Πως θα μας επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη;

ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως αναθεωρείς κάποια σχέδια που είχες κάνει για το μέλλον σου. Συνεργασίες ή εγχειρήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, παρουσιάζουν αναβολές και καθυστερήσεις, ενώ αν έχεις οργανώσει κάποιο ταξίδι, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εμπόδια στην πραγματοποίησή του. Επίσης, είναι ένα διάστημα αναθεωρήσεων όσον αφορά τα πιστεύω σου και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, ίσως δεχθείς ένα μήνυμα ή μια πρόταση για συνάντηση από ένα παλιό σου ταίρι, με το οποίο έχεις ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς. Παράλληλα, φαίνεται πως κάνεις κάποιες ανακατατάξεις στα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν ή να εμφανιστεί κάποιο χρέος, το οποίο δεν είχες υπολογίσει. Καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές συμβολαίων και την έναρξη κάποιας καινούριας συμφωνίας το διάστημα αυτό. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιός σου σύντροφος και να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να θελήσεις εσύ να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις κάθε είδους διαπροσωπική σου σχέση το διάστημα αυτό, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα… Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, θα χρειαστεί να προσέξεις για πιθανά μπερδέματα και ασυνεννοησίες στον χώρο της δουλειάς σου και γενικώς, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή βραχυκυκλώματα που μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Επίσης, ενδέχεται να σε απασχολήσει ένα θέμα υγείας ή να θελήσεις να αναδιαμορφώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα, προκειμένου να εξοικονομήσεις χρόνο και ενέργεια για τον εαυτό σου. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, ενδεχομένως να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο που διασκεδάζεις και το τι πραγματικά απολαμβάνεις. Επίσης, ίσως να υπάρξουν κάποια μπερδέματα με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα ή να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιός σου έρωτας. Ακόμη, αν έχεις παιδιά, θα σε απασχολήσουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους ή ενδεχομένως να παρουσιαστούν κάποιοι τριγμοί στην επικοινωνία σας… Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια βραχυκυκλώματα στις οικιακές συσκευές του σπιτιού σου ή απλώς να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις στους χώρους ή να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μετακομίσεις. Επίσης, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα το παρελθόν σου και ίσως να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που έχεις να μιλήσεις καιρό ή να θελήσεις να κάνεις μια εσωτερική στροφή για να σκεφτείς κάποιες επιλογές σου. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν προστριβές και παρεξηγήσεις με κοντινά σου άτομα. Ακόμη, δεν αποκλείεται να συναντήσεις παλιούς γνωστούς και φίλους, οι οποίες θα σου ξυπνήσουν μνήμες από περασμένες εποχές. Παράλληλα, ενδέχεται να σε απασχολήσει το μεταφορικό σου μέσον, ενώ καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου.Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο τον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα, καθώς ενδέχεται να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις αγορές, επενδύσεις ή δανεισμούς. Από την άλλη, φαίνεται πως θα θελήσεις να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τις αξίες σου και αυτά που θεωρείς σημαντικά για σένα. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο την επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς ενδέχεται να πεις κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σου πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία έχεις ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς ή να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου. Επίσης, καλό είναι να προσέξεις τις μετακινήσεις σου το διάστημα αυτό. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, καλό είναι να προσέξεις για πιθανά μπερδέματα και επικοινωνιακά βραχυκυκλώματα στη δουλειά και τις σχέσεις σου, τα οποία θα σου προκαλέσουν αναστάτωση. Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς δε φαίνεται να είσαι σε θέση να δεις καθαρά κάποια πράγματα. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο και αποστασιοποιήσου από τις εξελίξεις. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, ίσως να συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς ή να θελήσεις να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Επίσης, ίσως θελήσεις να επαναπροσδιορίσεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους ή κάποια σχέδια που είχες κάνει για το μέλλον σου. Αν ανήκεις σε μια παρέα ή μια ομάδα, ενδεχομένως να αλλάξουν οι συσχετισμοί μέσα σε αυτή. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου, ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους ή να θελήσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να προετοιμάσεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς στον χώρο εργασίας σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με προϊστάμενούς σου. Πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24