Πώς να σώσεις τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου.

Πώς να σώσεις τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Κανείς δεν είναι τέλειος! Κάθε ένας από μας, ανάλογά με το ζώδιο στο οποίο ανήκει, έχει ελαττώματα και χαρακτηριστικά που μπορεί να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα μέσα σε μια σχέση και να οδηγήσουν στη διάλυσή της. Ποιες συμπεριφορές εξοργίζουν έναν/μία Κριό και τι πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σε έναν Υδροχόο; Διάβασε παρακάτω πώς να σώσεις τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει ο/η σύντροφός σου!

Ζώδια και σχέσεις. Πώς να σώσεις τη σχέση σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι είναι η προτεραιότητά σου, ενώ η παθιασμένη φύση του ζωδίου αποζητά την ένταση και τη φλόγα μέσα σε μια σχέση. Όταν αυτά αρχίσουν να απουσιάζουν, είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα γκρίζα σύννεφα ανάμεσά σας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις καινούριους τρόπους να αναζωπυρώσεις τη σπίθα μεταξύ σας και κυρίως, να αποφύγεις να τον συγκρίνεις με οποιονδήποτε άλλο! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος χρειάζεται κατανόηση και ειλικρίνεια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Παρόλο που αρκετές φορές παρουσιάζεται ως συντηρητικός και δυσκίνητος, εκτιμά αυτά που προσφέρει η ζωή και επιθυμεί να τη ζει όμορφα, απολαμβάνοντας τις στιγμές της. Γι’ αυτό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να αποφύγεις μια ρήξη μαζί του, είναι να είσαι ανοιχτός/ή και ειλικρινής σε αυτά που ζητάς από τη σχέση σας. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο των Διδύμων χρειάζεται την επικοινωνία μέσα στη σχέση και βέβαια χρειάζεται χώρο για να αναπνέει. Είναι υπερκινητικός και έχει περιέργεια να μάθει καινούρια πράγματα, γι’ αυτό και αν προσπαθήσεις να του επιβάλεις οποιονδήποτε περιορισμό, θα νιώσει ότι πνίγεται και θα αναζητήσει καινούρια ερεθίσματα. Αν έχει ελεύθερο χώρο και αν καταφέρεις να προσαρμοστείς στην ευμετάβλητη φύση του, η σχέση σας θα έχει μέλλον. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει ευαισθησία στον πόνο και στην επιθετική συμπεριφορά εναντίον του. Δεν του είναι εύκολο να ξεχάσει κάτι που τον έχει πληγώσει και τείνει να τα παίρνει όλα κατάκαρδα. Χρειάζεται να του δείχνεις τρυφερότητα και να νιώθει ασφαλής μέσα στη σχέση σας. Όσο περισσότερο αξιόπιστος δείχνεις κι όσο περισσότερη σιγουριά του εμπνέεις, τόσο το καλύτερο για την πορεία του δεσμού σας. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Λέων χρειάζεται έναν σύντροφο που θα του εμπνέει θαυμασμό, κάποιον που θα τον σέβεται και δε θα τον προσβάλει δημοσίως. Αν υιοθετείς τέτοιου είδους συμπεριφορές, η σχέση σας δύσκολα θα μπορέσει να διασωθεί και πιθανόν να έχει άδοξο τέλος. Αν του δείχνεις ότι τον σέβεσαι, τον εκτιμάς και τον υπολογίζεις σε ό,τι κάνεις, θα καταφέρεις να τον κρατήσεις κοντά σου… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ζώδιο ντροπαλό και αφοσιωμένο, αναζητά την τελειότητα και θέλει τα πάντα να βρίσκονται σε τάξη. Γι’ αυτό και απεχθάνεται οποιαδήποτε ανεύθυνη, παράλογη ή μπερδεμένη συμπεριφορά από την πλευρά του/της συντρόφου του και θέλει μια «τακτοποιημένη» ζωή. Και παρόλο που δύσκολα θα τον δεις απόλυτα ικανοποιημένο, αν αποφύγεις τα παραπάνω, θα καταφέρεις να σώσεις τη σχέση σας. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας μέσα του, γι’ αυτό και αντιλαμβάνεται καλύτερα από όλους πώς λειτουργεί μια ισορροπημένη σχέση. Αγαπά τη διακριτικότητα και την ευγένεια, απεχθάνεται τις χοντροκομμένες συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού και ισότητας. Αυτά είναι και τα κλειδιά για να διασώσεις το δεσμό σου μαζί του… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θέλεις να σώσεις τη σχέση σου με έναν Σκορπιό, μην προδώσεις ποτέ την εμπιστοσύνη του. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής και αφοσιωμένος/η απέναντί του, διαβεβαιώνοντάς τον για τις προθέσεις και τα συναισθήματά σου. Η προδοσία είναι κάτι που δε συγχωρεί, γι’ αυτό προσπάθησε να του δείξεις ότι δεν έχει κάτι να φοβάται από σένα… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες εκλαμβάνουν την κτητικότητα σαν απειλή μέσα στη σχέση, γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν την πολύτιμη ελευθερία τους. Θέλουν να αποδέχεσαι την υπέρμετρη ανάγκη τους για κοινωνικότητα και να τους επιτρέπεις να κάνουν αυτό που θέλουν, χωρίς να τους περιορίζεις. Γι’ αυτό, αν προσπαθήσεις να αλλάξεις τις πεποιθήσεις τους ή καταπιέσεις τον αυθορμητισμό τους, δε θα υπάρχει τρόπος να τους κρατήσεις… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να καταφέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου με έναν Αιγόκερω, χρειάζεται να αναπτύξεις υπομονή. Αν και δε φανερώνει εύκολα τα συναισθήματά του, ο Αιγόκερως πληγώνεται αν αμφισβητήσεις τις ικανότητες και την ακεραιότητά του, γι’ αυτό και θέλει να τον σέβεσαι, να τον εκτιμάς και να μην τον πιέζεις να λαμβάνει απερίσκεπτα τις αποφάσεις του… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής και δεν μπορεί να συνυπάρξει για καιρό με έναν/μία σύντροφο που δεν εκτιμά τις ιδέες, το όραμα, την οικολογική και κοινωνική του/της ευαισθησία. Οι φίλοι παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στη ζωή του και το να είναι μέρος της παρέας σου και εσύ της δικής του, είναι σημαντικό για το ζώδιο αυτό. Χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις, δύσκολα διασώζεται η σχέση αυτή… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Το ρομαντικό, γενναιόδωρο και δοτικό ζώδιο των Ιχθύων πληγώνεται βαθιά όταν αντιληφθεί ότι προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την τάση του για αυτοθυσία. Όσο κι αν φαίνεται λιγομίλητος και ταπεινός, καταλαβαίνει πότε κάποιος ξεπερνά τα όριά του, ακριβώς επειδή γνωρίζει πόσο ανεκτικός μπορεί να γίνει. Αν τον εκτιμήσεις και μοιραστείς τα όνειρά του, δύσκολα θα κλονιστεί η σχέση σας. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24