Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7 Αυγούστου 2022, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7 Αυγούστου 2022, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Αυτές τις 14 συνολικά ημέρες (7 πριν και άλλες τόσες μετά), που θα μας επηρεάσει φίλοι μου το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, θα παρατηρήσουμε πως οι άνθρωποι γύρω μας, είτε είναι συνεργάτες μας, είτε είναι άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού μας περιβάλλοντος, αρχίζουν και είναι πιο εχθρικοί, πιο επιθετικοί, πιο σκληροί και επίμονοι, με αποτέλεσμα να αντιδρούμε κι εμείς με τον αντίστοιχο τρόπο και να κινδυνεύουν να διασπαστούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας. Γινόμαστε με τη σειρά μας απόμακροι και επιφυλακτικοί, και δεδομένου ότι θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων που μας περιβάλλουν, δημιουργούμε έριδες και εντάσεις με τους γύρω μας. Σε κάποιους από εμάς ενισχύει το άγχος και την ανασφάλεια για τα οικονομικά μας, άλλους τους επηρεάζει περισσότερο στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές τους σχέσεις, και σε κάποιους ενισχύει ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές τους αγωνίες για να πετύχουν τα σχέδια τους σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

ΚΡΙΟΣ

Με τη συγκεκριμένη όψη θα ανακαλύψετε φίλοι μου, τους πραγματικούς χαρακτήρες και τα κίνητρα που έχουν κάποια πρόσωπα του φιλικού ή του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, και έτσι θα ξέρετε από τι να προφυλαχτείτε και πώς να κινηθείτε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στον οικονομικό σας προϋπολογισμό, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και τις ανασφάλειες σας, δεδομένου ότι δεν αισθάνεστε καθόλου την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, για να φέρεται εις πέρας τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στη δουλειά σας. Προσοχή στις έντονες διαφωνίες με τα ανώτερα άτομα και τους συναδέλφους σας, κρατήστε αμυντική στάση και αναμονή, μέχρι την κατάλληλη στιγμή. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, σας δημιουργεί αυτές τις μέρες αγαπητοί μου, αρκετές εσωτερικές αναταραχές, φόβους και ανασφάλειες τόσο για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα σας, όσο και σε εκείνα που έχουν να κάνουν με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ακόμα κι αν όλα βγουν στην επιφάνεια, πάρτε το θάρρος και αντιμετωπίστε τα λάθη σας. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια οικονομική συναλλαγή ή βοήθεια από φιλικό σας πρόσωπο ή προς κάποιο στενό άτομο της οικογένειας θα συμβεί με τη συγκεκριμένη όψη, για αυτό προσέξτε πού δανείζετε τα χρήματα σας και κάτω από ποιους όρους. Η όψη βοηθά επίσης να ανακαλύψετε τις προθέσεις κάποιου κοντινού σας ατόμου και να κρίνετε την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας καριέρα και το μέλλον στη δουλειά σας, είναι τα σημαντικά σημεία που σας επηρεάζει η συγκεκριμένη όψη, για αυτό μην βιάζεστε να πετύχετε τα πάντα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και πνίγεστε από το άγχος και τις ανασφάλειες, κάντε ένα βήμα κάθε φορά με σιγουριά και σταθερότητα, και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά πιεστική γίνεται η καθημερινότητα σας με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο φίλοι μου, οι χρόνοι σας πιέζουν να παράξετε έργο, και από την άλλη πλευρά υπάρχουν εντάσεις και αντιξοότητες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κυρίως με τους συναδέλφους. Βρείτε τρόπο και χρόνο να ξεκουραστείτε, να απαλλάξετε τον εαυτό σας από την πίεση και το άγχος. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Άγχος και εντάσεις με τα νεότερα άτομα της οικογένειας ή τους νεότερους φίλους προβλέπονται τις επόμενες ημέρες, ίσως γίνουν κάποια έξοδα για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των παραπάνω και για αυτό θα βρεθείτε σε αρκετά δύσκολη θέση και για το πορτοφόλι σας, και για να μη χαλάσετε χατίρι. Αν σας έχει απογοητεύσει το ταίρι σας, μην δημιουργείτε κόντρες, κάντε μια ήρεμη συζήτηση και όλα θα λυθούν. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα σπιτιού, οικογένειας, ερωτικού συντρόφου προκύπτουν με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, ζητήματα που χρειάζονται να βρουν άμεσες λύσεις και για αυτό θα χρειαστεί να πιεστείτε αρκετά μέχρι να τα καταφέρετε. Παράλληλα, αν είχατε πρόθεση να μετακομίσετε ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στους αγαπημένους σας χώρους, θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως αισθανθείτε έντονη ψυχολογική πίεση αυτές τις μέρες, δεδομένου ότι όσα θέλετε να ειπωθούν και άλλα τόσα που επιθυμείτε να βγάλετε από μέσα σας, μοιάζει να σας πνίγουν και να μην μπορείτε να κάνετε καμία κίνηση. Προσοχή μεγάλη σε αυτά που θα ξεστομίσετε ή σε εκείνα που θα μεταφέρετε με γραπτό λόγο, ας μην υπάρχει επιθετικότητα κι εξουσιαστική διάθεση στον τρόπο σας. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πιο πιθανό είναι αγαπητοί φίλοι να επωμιστείτε με ξαφνικά έξοδα του ερωτικού συντρόφου ή κάποιου νεότερου μέλους της οικογένειας σας και να χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη για τα καλά, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και κάποιες συγκρούσεις ή έριδες για το συγκεκριμένο θέμα. Βάλτε με τακτ τα όρια σας, και μην αφήνετε να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες σας. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβλήματα και διλήμματα παρουσιάζονται με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, κυρίως σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που θέλουν να βρουν λύσεις κι απαντήσεις και δεδομένου ότι θα βρεθείτε αρκετές φορές στα όρια σας, καλό είναι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που έρχονται με το χιούμορ σας και τον αυτοσαρκασμό σας, με υπομονή και ψυχραιμία. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Δεν είναι και η πιο ευνοϊκή όψη για εσάς φίλοι μου, δεδομένου ότι θα σας φέρει προ των ευθυνών σας, θα σας αναδείξει λάθη και παραλείψεις σας και θα χρειαστεί να αποδεχτείτε τα σφάλματά σας. Μην σκέφτεσαι με αρνητική διάθεση και μην σκύβετε το κεφάλι, απολαύστε τα θετικά στοιχεία της καθημερινότητάς σας και θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24