O Άρης στους Διδύμους από 20 Αυγούστου 2022 ως 25 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

O Άρης στους Διδύμους από 20 Αυγούστου 2022 ως 25 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Ομάδα του Zwdia24

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου 2022 και θα κινηθεί σε αυτό το ζώδιο έως τις 25 Μαρτίου 2023 (λόγω ανάδρομης πορείας), αλλάζοντας τον τρόπο που διεκδικούμε τα πράγματα, που λαμβάνουμε πρωτοβουλίες, που αποφασίζουμε και δρούμε. Στο επικοινωνιακό αυτό ζώδιο, ο πλανήτης Άρης χρειάζεται πληροφορίες για να δράσει, είναι αεικίνητος και περίεργος. Η περίοδος αυτή θα εμπεριέχει αρκετή ρευστότητα, καθώς θα υπάρχει απουσία του Σταθερού στοιχείου, με τις αποφάσεις να εναλλάσσονται συχνά και να υπάρχει γενικότερα μία έλλειψη κατεύθυνσης και στόχου. Όμως, είναι ένα καλό διάστημα για να συλλέξουμε δεδομένα, για να δραστηριοποιηθούμε σε τομείς που αφορούν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις ή που απαιτούν ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Ο Άρης στους Διδύμους και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο πλανήτης Άρης που κυβερνά το ζώδιό σου, ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εκφραστικό, παρακινώντας σε να διεκδικήσεις λεκτικά τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Το διάστημα παραμονής του στο ζώδιό αυτό, θα γίνεις ιδιαίτερα μαχητικός, παρορμητικός και άμεσος στον τρόπο που εκφράζεσαι και καλό είναι να προσέξεις, διότι μερικές φορές ενδέχεται να βγαίνουν από το στόμα σου πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί, κάτι που οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Παράλληλα, αυξάνονται οι επαφές σου, επαγγελματικές ή με συγγενικά πρόσωπα, καθώς και οι καθημερινές σου μετακινήσεις. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο των Δίδυμων φέρνει έντονη κινητικότητα σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Αυτό το διάστημα, πιθανόν να ξοδεύεις παρορμητικά και κάποιες φορές αλόγιστα, κάτι που μάλλον θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια, αν δεν καταφέρεις να κάνεις παράλληλα μια καλή διαχείριση στα έσοδά σου. Από την άλλη, ίσως αναζητήσεις πρόσθετες πηγές εισοδήματος ή ενδεχομένως να θελήσεις να ξεμπερδέψεις με κάποια χρέη ή εκκρεμότητες που είχες, ώστε να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου. Γενικώς, αγορές, επενδύσεις και όλη η κινητή σου περιουσία, έρχονται σε πρώτο πλάνο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε δυναμικό και διεκδικητικό ως προς τα θέλω σου, όμως παράλληλα ίσως να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σου. Συναισθήματα θυμού που ενδεχομένως είχες καταπιέσει, αυτή την εποχή θα βγουν προς τα έξω, φέρνοντας συγκρούσεις στη σχέση με το ταίρι σου ή σε αυτές με συγγενικά σου πρόσωπα. Από την άλλη, αν είχες επαγγελματικές εκκρεμότητες ή αναζητούσες μία ώθηση για να αναλάβεις πρωτοβουλίες σε βαλτωμένους τομείς της ζωής σου, τώρα θα τη λάβεις, ώστε να καταφέρεις να εξελίξεις τις υποθέσεις σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, εκκινώντας μία περίοδο κατά την οποία οξύνεται η διαίσθησή σου. Θα βρίσκεσαι σε μία διαδικασία προετοιμασίας και εσωτερικών διεργασιών, όπου θα σκέφτεσαι, θα επεξεργάζεσαι δεδομένα και πληροφορίες πριν αναλάβεις δράση, τόσο για επαγγελματικά ζητήματα, όσο και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καλό είναι να προσέξεις το παρασκήνιο στο χώρο εργασίας σου ή στον κοινωνικό σου περίγυρο αυτή την εποχή, καθώς ενδέχεται να λέγονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου ή να δεχθείς πισώπλατα μαχαιρώματα. Απόφυγε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα κοινωνικής περιόδου για σένα. Η εξωστρέφειά σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα έχεις τη διάθεση να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να «ανοίξεις» τον κύκλο σου, εντάσσοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους, με τους οποίες θα μοιράσεις κοινές ιδέες. Ίσως επίσης αποφασίσεις να ενταχθείς σε μία ομάδα ομοϊδεατών, σε μία οργάνωση με ανθρωπιστικό χαρακτήρα ή σε κάποιο σύλλογο που υπηρετεί κοινωνικούς σκοπούς. Παράλληλα, φαίνεται πως θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποιο στόχο που είχες θέσει και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, ένα κρίσιμο διάστημα για τα επαγγελματικά σου. Οι σχέσεις σου με πρόσωπα εξουσίας, προϊστάμενους και αφεντικά, έρχονται σε πρώτο πλάνο και φαίνεται πως θα βρεθείς σε μία φάση διαπραγματεύσεων και επαφών αναφορικά με το επαγγελματικό σου μέλλον. Γενικά, η καριέρα σου θα σε απασχολήσει έντονα και πιθανόν να αποφασίσεις να αλλάξεις κατεύθυνση ή να αποκτήσεις πρόσθετη απασχόληση την περίοδο αυτή, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, μία ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, που σε κινητοποιεί να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Είναι ένα ιδανικό διάστημα για να ταξιδέψεις σε άλλους πολιτισμούς, να ανοιχτείς σε νέα γνωστικά πεδία, να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και να ενταχθείς στον επαγγελματικό στίβο. Παράλληλα, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις κάποιες νομικές σου υποθέσεις, αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα από διαφορετικές κουλτούρες, που θα σε παρακινήσουν να δεις τη ζωή από διαφορετική σκοπιά. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων , θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι σχετίζεται με τις οικονομικές σου συναλλαγές. Αν έχεις μία οικονομική συμφωνία στα σκαριά, το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να «πέσουν» οι πρώτες υπογραφές, ενώ παράλληλα θα καταφέρεις να διευθετήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα, οφειλή ή χρέος, να διακανονίσεις ένα δάνειο ή να τακτοποιήσεις κληρονομιές. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους και έχετε κάποια σχέδια για συμβίωση με το ταίρι σου, αυτά δρομολογούνται ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να επιχειρήσουν μία επανασύνδεση με μια παλιά τους σχέση.  Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά τις σχέσεις. Ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα και ίσως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, που επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σας. Προσπάθησε να αποφύγεις ανούσιους καβγάδες και να επενδύσεις στο διάλογο αυτή την εποχή. Γενικά, οι επαφές και κάθε είδους διαπροσωπική σχέση θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν ή σου δημιουργούν θυμό και καταπίεση. Επαγγελματικές συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, παρουσιάζουν επίσης σημαντικές εξελίξεις. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, πρόκειται να φέρει εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου. Ίσως επηρεαστεί το πρόγραμμά σου από την διέλευση αυτή, λόγω αύξησης του φόρτου εργασίας σου ή, αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης δουλειάς, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν τώρα αρκετές ευκαιρίες. Οι σχέσεις σου με συνεργάτες θα επηρεαστούν, επίσης και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για μικροεντάσεις. Γενικά, οι καθημερινοί σου ρυθμοί επιταχύνονται και καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία και το σώμα σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα ερωτικής περιόδου για το δικό σου ζώδιο. Οι στιγμές διασκέδασης πολλαπλασιάζονται, καθώς θα δέχεσαι περισσότερες προτάσεις για εξόδους, τόσο από φίλους όσο και από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Παράλληλα, η σεξουαλική σου διάθεση ανεβαίνει, κάτι που αναζωπυρώνει το πάθος και στις ζωές των δεσμευμένων. Ακόμη, είναι μία ιδανική περίοδος για να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο θα εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει κάποιες εξελίξεις σε οικογενειακά σου θέματα. Το διάστημα αυτό καλό είναι να προσέξεις πιθανές διαμάχες με τους γονείς σου ή άλλα συγγενικά πρόσωπα, οι οποίες θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα αυτά, ώστε να μην επανέρχονται συνεχώς τα ίδια προβλήματα. Επίσης, είναι πιθανό να δρομολογήσεις μία μετακόμιση ή μία ανακαίνιση στο χώρο που μένεις, ενώ γενικά το σπίτι και η ακίνητη περιουσία σου θα αποτελέσουν προτεραιότητα αυτή την εποχή. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24