Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2020.

Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Βάσια Βέρτη

Οι προβλέψεις Ταρώ για το 2020, όσον αφορά την αγάπη, την εργασία και την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη του κάθε ζωδίου. Δείτε τι λένε οι κάρτες Ταρώ για τη νέα χρονιά, από την Βάσια Βέρτη.

Διαβάστε τις προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ για το 2020.

Γενική κάρτα για το 2020 - ΗΛΙΟΣ

Τυχερές εξελίξεις θα έχουν τα αισθηματικά δρώμενα, οι σχέσεις που θα γίνουν μέσα στη νέα χρονιά θα έχουν ομαλή πορεία με ευχάριστη και ουσιαστική κατάληξη. Οι γνωριμίες θα γίνουν μέσα σε κλίμα ευνοϊκό, οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για άμεσες προσεγγίσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις. Αλήθειες θα βγουν στο φως, οι αποκαλύψεις θα φέρουν εκπλήξεις ευχάριστες που θα αλλάξουν την πορεία των σχέσεων. Φεύγουν οι αμφιβολίες και οι καχύποπτες σκέψεις, τα ζευγάρια θα καταφέρουν να εμπιστευτούν και να ισορροπήσουν, ουσιαστικά θα απουσιάζει το στοιχείο της υπερβολής και της έντονης ανησυχίας. Οι σχέσεις που έμειναν στη μέση ή που για κάποιον λόγο αιωρούνται, μέσα στη φετινή χρονιά θα καταφέρουν να σταθεροποιηθούν, οι επαφές από χαλαρές θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν σταθερές. Ανοίγει ο δρόμος για γάμους και επισημοποιήσεις, οι ευκαιρίες θα είναι ουσιαστικές, τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Φίλοι μου Κριοί, μέσα στη φετινή χρονιά θα καταφέρετε να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία, θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε και να εξηγήσετε σωστά τα γεγονότα. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι διεισδυτικός, βγαίνετε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, ανάγκη σας θα είναι να βρείτε άμεσες λύσεις γι αυτό θα εστιάσετε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων. Τις γνωριμίες θα τις χειριστείτε με αισθαντικότητα και δεν θα πέσετε έξω, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για επισημοποιήσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δείτε με σοβαρό μάτι τον δεσμό σας. Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις καθώς και οι επανεκτιμήσεις, κατά τη διάρκεια του έτους θα ακουστούν ουσιαστικές και ειλικρινείς εξομολογήσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν ξεκαθαρίσματα. Βγαίνετε από τις αμφιβολίες, θα καταφέρετε να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή ένα στάδιο πιο πέρα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΑΣΤΕΡΙ

Φίλοι μου Ταύροι ευχάριστες αλλαγές θα βιώσετε μέσα στη νέα χρονιά, οι συμπτώσεις θα δουλέψουν υπέρ σας, οι εκπλήξεις δεν θα είναι καθόλου δυσάρεστες θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν. Εσείς που χάσατε την ελπίδα σας ή την αισιοδοξία σας να είστε σίγουροι πως θα την ξαναβρείτε, μια νέα γνωριμία ή μια θετική πρόταση θα είναι ο λόγος που θα πάρετε τα πάνω σας και θα δείτε τις καταστάσεις από άλλη πλέον σκοπιά. Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα σας ενθαρρύνουν, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι αποκαλύψεις, οι προσεγγίσεις θα βρουν τρόπο να σας εκπλήξουν. Οι μοναχικοί φυσικά και θα κάνετε σχέση μέσα στη φετινή χρονιά, προσπαθήστε να φανείτε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, θα είναι λάθος αν χειριστείτε τα απρόοπτα με αρνητισμό ή προκατάληψη. Εσείς που ήδη διατηρείτε κάποια σχέση θα έχετε το άνοιγμα για να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παρακάτω, θα υπάρξει δυνατότητα για συγκατοίκηση ή για υποσχέσεις δεσμευτικών διαστάσεων. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΜΑΓΟΣ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, είστε επικοινωνιακοί χαρακτήρες έχετε το ταλέντο να προσεγγίζετε με τον σωστό τρόπο, ένα παραπάνω λοιπόν μέσα στη φετινή χρονιά θα βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό λέξεων με πράξεων και θα φτάσετε αρκετά εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές, θα ανταπεξέλθετε με τον πλέον σωστό τρόπο, στις δύσκολες περιπτώσεις που θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα. Τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας θα έχουν μέθοδο και δυναμικότητα, δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας ούτε να αποκαρδιωθεί ούτε να αποστασιοποιηθεί. Τις καταστάσεις θα τις χειριστείτε απευθείας χωρίς μεσολαβητές και μεσάζοντες, είτε θελήσετε να κινήσετε τα νήματα για να συμβεί μια νέα γνωριμία, είτε θελήσετε να επανασυνδεθείτε με παλιό ταίρι από μόνοι σας θα περάσετε σε άμεσες πράξεις και το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Δεν αποκλείεται μέσα στη νέα χρονιά να σας ερωτευτεί πρόσωπο που ενδεχομένως να νιώσει ένα είδος εξάρτησης από εσάς. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Αγαπητοί μου Καρκίνοι, μέσα στη νέα χρονιά ένα πρόσωπο θα είναι σημαδιακό για εσάς, ίσως να πρόκειται για μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, ίσως όμως το όλο θέμα να αφόρα άτομο που θα συμβάλει άμεσα στο να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να μεσολαβήσει ή να σας βοηθήσει να βρείτε οριστική λύση σε πρόβλημα μόνιμο ή μακροχρόνιο. Το σημαντικό είναι πως μέσα στη φετινή χρονιά θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση μελλοντικών προδιαγραφών, στην περίπτωση που κάνετε κάποια νέα γνωριμία δεν θα είναι κάτι περιστασιακό ή ανούσιο, θα υπάρξει η δυνατότητα για σοβαρή εξέλιξη ίσως και για κατάληξη δέσμευσης ή γάμου. Εσείς οι προβληματισμένοι που βιώνετε μια δύσκολη ή τοξική σχέση θα βρείτε διέξοδο, απρόοπτα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανατρέψετε την πορεία που πήρε η προσωπική σας ζωή είτε δίνοντας οριστική λύση, είτε προχωρώντας με καινούργιο πρόσωπο. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να κλείσετε τον αρνητικό κύκλο και να ξεκινήσετε μια νέα αρχή. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ - ΤΡΕΛΟΣ

Φίλοι μου Λέοντες, μέσα στη νέα χρονιά δυνατό θα είναι το πείσμα σας και ανατρεπτική η σκέψη σας. Με δυναμισμό και ενθουσιασμό θα υποστηρίξετε τις επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται οι ανάγκες σας να διαφοροποιηθούν, γενικότερα οι διαθέσεις σας θα είναι πιο απελευθερωμένες. Εσείς που δεν είχατε την επιθυμητή κατάληξη στη σχέση σας θα έχετε το θάρρος να διαγράψετε τα παλιά, να αφαιρέσετε από τη σκέψη σας τα κακώς κείμενα και τα αρνητικά πρόσωπα. Επιρρεπείς θα είστε στους έντονους ενθουσιασμούς και στις επαναστατικές ενέργειες, οι αποφάσεις σας ναι μεν θα είναι κάπως παρορμητικές, ωστόσο θα καταφέρουν να σας βγάλουν από δεδομένα και συνθήκες που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας να σας συνεπάρει, ο ενθουσιασμός και η έλξη που θα νιώσετε πολύ πιθανό να σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σκέψη σας αντικειμενική, πατήστε επάνω στη γραμμή της λογικής, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και χάσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, εξοπλιστείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, μέσα στη νέα χρονιά έρχονται τυχερά γεγονότα και νέες ευκαιρίες που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν. Καλό θα είναι να αποβάλετε την απογοήτευση και τον αρνητισμό, οι νέες προτάσεις και τα καινούργια πρόσωπα θα πρέπει να σας βρουν με θετική διάθεση και όχι με τάσεις απόρριψης. Εσείς που ήδη έχετε σχέση ή ήδη συγκατοικείτε ανοίγει ο δρόμος για γάμο και οικογένεια, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς είναι να είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Μέσα στη φετινή χρονιά που τα γεγονότα θα είναι άμεσα και δημιουργικά η αναποφασιστικότητα θα σας βλάψει, γι αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες χωρίς αναστολές και χρονοτριβές. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να αδρανήσετε ή να δημιουργήσετε εμπόδια που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, αν θέλετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι δίπλα σας προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΕΡΑΣΤΕΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστείτε καταλλήλως γιατί η νέα χρονιά θα στρώσει το έδαφος για να ερωτευτείτε ίσως και να αγαπήσετε σε βάθος. Δεν θα είναι καθόλου ανούσια τα συμβάντα που θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι γνωριμίες θα είναι άμεσες και θα εξελιχτούν σε γρήγορο ρυθμό, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Για εσάς που έχετε δεσμό και θέλετε να προχωρήσετε σε επίσημες ενέργειες φεύγουν τα εμπόδια και οι αναστολές, δεν θα βρείτε δυσκολίες στο θέμα της επισημοποίησης. Οι παθιασμένοι και κτητικοί χαρακτήρες προσοχή στις συναισθηματικές εντάσεις, ίσως να εκδηλωθεί απ πλευράς σας ανασφάλεια και ζήλεια, γενικότερα οτιδήποτε αισθανθείτε θα το βιώσετε στην ένταση του. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση σε σενάρια και σε καχύποπτες σκέψεις που ουσιαστικά δεν θα βασίζονται σε απτά γεγονότα. Οι μοναχικοί θα βρείτε το ταίρι σας, θα υπάρξουν συστάσεις και γνωριμίες, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να προχωρήσετε σε σχέση. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, μέσα στη νέα χρονιά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις και γενικότερα τις εξάρσεις σας ή τις αδυναμίες σας. Ουσιαστικά η φετινή χρονιά σας καλεί να βγείτε από τις εμμονές και την προσκόλληση είτε σε αισθήματα, είτε σε θεωρίες. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να εντοπίσετε και να αποφύγετε την υπερβολή γιατί αν υποπέσετε σε υπερβολές τότε θα αυτοπαγιδευτείτε. Για να μπορέσετε να εξελίξετε τη σχέση που ήδη έχετε ή για να καταφέρετε να προχωρήσετε τη γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο, ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε την οπτική σας, ενδεχομένως να απαιτείται πλέον να αποβάλετε την καχυποψία. Διατηρήστε ενισχυμένο τον δυναμισμό σας, αφήστε τη γοητεία σας να εντυπωσιάσει και να μαγνητίσει, ωστόσο κρατήστε τα γκέμια του χαρακτήρα σας, θα είναι λάθος αν σκεφτείτε καχύποπτα και αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα να καθοδηγήσουν τις ενέργειες σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ - ΠΥΡΓΟΣ

Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στη νέα χρονιά δεν θα λείψουν τα σημαδιακά ή κομβικά γεγονότα αυτά δηλαδή που θα σας κάνουν να αλλάξετε οπτική, ενδεχομένως και συναισθήματα. Τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να δείτε κατάματα τις αιτίες και τα αποτελέσματα, θα χρειαστεί να κρίνετε και να αξιολογήσετε τόσο το ταίρι σας, όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό. Μήπως κάνατε απ πλευράς σας λάθη; Μήπως αγνοήσατε ή υποτιμήσατε καταστάσεις που ουσιαστικά ήταν το προμήνυμα της τελικής κατάληξης; Θα έχετε την ευκαιρία να αναδομήσετε τη σχέση σας και γενικότερα τις επαφές με το ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να αλλάξετε προτιμήσεις και βλέψεις, κάποια συγκεκριμένα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δείτε την εξέλιξη σας από μια άλλη σκοπιά πιο ώριμη και πιο σοβαρή. Οποιοδήποτε γεγονός ή αποτέλεσμα το νιώσετε ως αρνητικό θα δείτε πως στην πορεία θα αλλάξει τροπή, θα φέρει κατάληξη θετική που θα σας βοηθήσει να βγείτε από αυταπάτες και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ - ΑΡΜΑ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στη νέα χρονιά στα χέρια σας θα βρίσκονται οι εξελίξεις των προσωπικών σας υποθέσεων. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι είδους κατάληξη αναζητάτε, και πόση έκταση θέλετε να δώσετε στη σχέση που ήδη υπάρχει ή στην γνωριμία που θα προκύψει. Τα γεγονότα θα προχωρήσουν ανάλογα με τις αποφάσεις σας, ουσιαστικά εσείς θα κρατάτε να ηνία της προσωπικής σας ζωής. Η μαχητικότητα σας θα βγει στην επιφάνεια, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας σε ανεβασμένο επίπεδο γεγονός που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες ή στις αντιζηλίες που ενδεχομένως να προκύψουν. Σε θέματα δεσμεύσεων και συγκατοίκησης θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα, ουσιαστικά θα γίνει αυτό που εσείς θα αποφασίσετε να γίνει. Οι προσεγγίσεις σας αν είναι άμεσες και δυναμικές θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΔΥΝΑΜΗ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, μέσα στη νέα χρονιά θα έχετε τη δύναμη να παραδεχτείτε τα λάθη και τα ελαττώματα σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε καταστάσεις που πήραν αρνητική εξέλιξη. Για τους χωρισμένους θα υπάρξουν ευκαιρίες επανασύνδεσης, θα έχετε τον δυναμισμό να συγχωρέσετε, να αναθεωρήσετε, και να κάνετε μια νέα αρχή. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα είστε σε θέση να βγάλετε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα τολμήσετε να προσεγγίσετε. Οι απογοητευμένοι θα βρείτε τον τρόπο να βάλετε φρένο στις αρνητικές σκέψεις, ο εσωτερικός σας δυναμισμός θα σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των δύσκολων καταστάσεων. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας σε υψηλό επίπεδο, δείξτε εμπιστοσύνη στα προτερήματα σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τις δυσάρεστες συνθήκες δίνοντας καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή. Μέσα στη φετινή χρονιά αξιοποιήστε τις συστάσεις και τις νέες γνωριμίες με αμεσότητα, θα υπάρξει δυνατότητα νέας αρχής με καινούργιο πρόσωπο. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, μέσα στο νέο έτος θα είστε από τους ευνοούμενους του ζωδιακού κύκλου, έρχονται τυχερά συμβάντα που θα σας ανανεώσουν και θα δώσουν μια σοβαρή ίσως και ευτυχισμένη έκταση στην προσωπική σας ζωή. Καρμική κατάληξη θα έχει η σχέση σας ή η γνωριμία που θα συμβεί, θα υπάρξουν αποφάσεις γάμου, ίσως κάποιοι να αρραβωνιαστείτε ή να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε σχέση με πρόσωπο που από καιρό είστε ερωτευμένοι. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα νέας γνωριμίας και μάλιστα έντονης συναισθηματικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να προκύψει δυνατός έρωτας με αμοιβαία έλξη. Στα μπερδέματα και στις δύσκολες υποθέσεις θα εμφανιστεί η κατάλληλη λύση, εσείς που νιώθετε πως πέσατε σε αδιέξοδο θα δείτε φως στο τούνελ, έρχονται αλλαγές που θα τονώσουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Οι συναισθηματικά κατασταλαγμένοι ή εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε σε ενέργειες συγκατοίκησης ή γάμου, θα βρείτε ανοιχτό τον δρόμο για επίσημες δεσμεύσεις. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου το 2020! Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24