Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12/1/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12/1/2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Κομβικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 10.01 και μας καλεί να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά ζητήματα οικογένειας καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης που μπορεί να μας απασχολούν έντονα.  Ήρθε η στιγμή να οριστικοποιηθούν κύκλοι σχέσεων και καταστάσεων που πιθανά μας ενδιαφέρουν, αυτό όμως δεν θα γίνει κάτω από ιδιαίτερα ομαλές συνθήκες αφού σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι φαίνεται να μην έχουμε αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων και αυτό επηρεάζει την κρίση μας. Ο Ερμής σε σύνοδο σχεδόν ακρίβειας με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για να αντιληφθούμε έγκαιρα και άμεσα τι θέλουν οι γύρω μας από μας και δεν αποκλείεται να μπούμε σε έντονη διαδικασία αντιπαραθέσεων πού μπορεί να οδηγήσει τόσο σε απολυτότητα στη σκέψη όσο και σε απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα που υπήρχαν μέχρι τώρα στη ζωή μας.

Παράλληλα καθοριστικό ρόλο στην έκλειψη αυτή παίζει η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας στις 12.01 και σηματοδοτεί την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε ό τι αφορά τη δημόσια εικόνα μας που εκφράζεται μέσα από τον επαγγελματικό προσδιορισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξουμε άρδην σκεπτικό και αντίληψη σε σχέση με την καριέρα μας και το πώς κινούμαστε σε αυτήν καθώς είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στην προσωπική μας εξέλιξη. Η Σελήνη στον Καρκίνο στην έκλειψη αυτή  σηματοδοτεί την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας, αφήνοντας πίσω την σκληρότητα και πιθανά στερεότυπα που μας έχουν  εμφυσήσει διαχρονικά οι κοινοτικοί κύκλοι στους οποίους κινούμαστε. Διαφορετικά εάν δεν έρθουμε σε επαφή με αυτά που νιώθουμε η απολυτότητα, η σκληρότητα, η ανάγκη ελέγχου είναι το γνώριμο και αυτό που τελικά δεν θα μας επιτρέψει να εξελιχθούμε σαν προσωπικότητες μέσα στην οικογένεια και στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινούμαστε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24