Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 12 Μαΐου 2021, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 12 Μαΐου 2021, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Ερμής βρίσκεται από τις αρχές περίπου του μήνα στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους, κάτι που δείχνει πως είναι σε μία πολύ καλή και ευνοϊκή θέση για εκείνον. Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις και για τα δικά μας ζητήματα, ιδιαίτερα για θέματα τα οποία κρίνονται σε μεγάλο βαθμό από την επικοινωνία, τις επαφές και τις συζητήσεις που θα έχουμε με τους άλλους. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 12 Μαΐου 2021.

Αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου 2021, θα συναντήσει μέσω μιας θετικής όψης τριγώνου τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η ενέργεια του Ερμή και του Κρόνου με κάποιο τρόπο θα συμπορευτεί, καθώς βρίσκονται και οι δύο σε ζώδια του αέρα και μπορούν να συνεννοηθούν χωρίς να «μπλοκάρει» ο ένας τις ενέργειές του άλλου.

Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να κερδίσουμε πράγματα από συζητήσεις που θα έχουμε αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετές. Ακόμα φαίνεται πως οτιδήποτε και αν συζητηθεί κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθεί και να αποκτήσει τις βάσεις για να εξελιχθεί ακόμα καλύτερα στο μέλλον. 

Τα λόγια και οι υποσχέσεις δεν είναι «του αέρα» καθώς φαίνεται πως αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Το να έχουμε καθαρό μυαλό απαλλαγμένο από σκέψεις οι οποίες δεν μας προσφέρουν κάτι παρά μόνο μας αγχώνουν, θα παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος μας αφορά. Με αυτή την όψη φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να απομονώσουμε τα θέματα που μας ενδιαφέρουν από κάποια άλλα τα οποία μπορεί να μπαίνουν εμβόλιμα στις σκέψεις αλλά και στην καθημερινότητά μας, κάτι το οποίο θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για την εξέλιξή τους.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια, από την 10η έως και τη 14η μοίρα. 

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό και φιλικό σου περίγυρο. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως αρκετά από αυτά τα πρόσωπα θα έρθουν σε εσένα για να ζητήσουν μία συμβουλή ή μία γνώμη, καθώς ο τρόπος που θα προσεγγίζεις το κάθε ζήτημα θα είναι πάρα πολύ βοηθητικός για να το διευθετήσεις. Αν έχεις ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων να θυμάσαι πως η δική σου συμβολή σε ένα θέμα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας θα είναι καθοριστική για τη διευθέτηση αυτού του θέματος. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου δείχνει πως αυτές τις ημέρες αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσεις σημασία και να επενδύσεις το χρόνο και την προσοχή σου, καθώς θα αποτελέσουν τη βάση για την εξέλιξη επαγγελματικών θεμάτων. Ακόμα αν υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο δεν έχει τακτοποιηθεί ενδεχομένως να υπάρξουν ευκαιρίες για να μπορέσεις να το διευθετήσεις. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές και θα σε φέρουν κοντά με πρόσωπα με τα οποία μέχρι στιγμής μπορεί να μην είχες ανταλλάξει τίποτα παραπάνω από τυπικές κουβέντες. Η κοινή αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων αλλά και οι κοινές απόψεις που θα έχεις με κάποιους, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση κοινωνικών επαγγελματικών αλλά και προσωπικών σχέσεων, για αυτό αυτές τις ημέρες αξίζει να επενδύσεις χρόνο στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα σε απασχολήσουν περισσότερο απαιτητικά θέματα, τα οποία πολύ πιθανόν να έρχονται από το παρελθόν. Να θυμάσαι πως η διάθεση με την οποία θα τα αντιμετωπίσεις θα παίξει το δικό της ρόλο στην έκβαση τους, για αυτό μην αφήσεις κάποιες σκέψεις που κάνεις να σου δημιουργήσουν ανησυχίες. Με οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς είναι πολύ πιθανό πως θα μπορέσεις να το διευθετήσεις αυτές τις ημέρες και σε αυτή τη σκέψη θα πρέπει να επικεντρωθείς. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία είναι απαιτητικά σε επικοινωνιακό επίπεδο. Να θυμάσαι πως ακόμα και η πιο «δύσκολη» συζήτηση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για εσένα, για αυτό μην φοβηθείς να επενδύσεις χρόνο και να ασχοληθείς με θέματα τα οποία ξέρεις πως είναι απαιτητικά. Ένα ζήτημα το οποίο αφορά μία προσωπική σχέση που είναι σημαντική για εσένα ή μία συνεργασία, μπορεί να διευθετηθεί πιο εύκολα αυτές τις ημέρες και το μόνο που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό, είναι η διάθεση για επικοινωνία. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο ενδεχομένως να φέρει ένα επαγγελματικό θέμα στο προσκήνιο ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου. Να θυμάσαι πως μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα αν χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα που ούτως ή άλλως είναι έμφυτα, όμως με αυτή την όψη φαίνεται πως θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια επαγγελματικά θέματα τα οποία θα φανούν απαιτητικά, όμως με την κατάλληλη επικοινωνιακή προσέγγιση μπορούν να διευθετηθούν στο «άψε σβήσε». Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως θα επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς είτε μία διαφωνία που είχες με το σύντροφό σου είτε την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερος. Δώσε βάση σε οτιδήποτε και αν έρθει προς συζήτηση αυτές τις ημέρες, καθώς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη κάποιων προσωπικών σχέσεων. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το τρίγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες χρειάζονται διευθέτηση. Αυτή η όψη θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις τα ζητήματα που θέλεις. Να θυμάσαι πως μία καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να συμβάλλει θετικά ακόμα και στο πιο απαιτητικό ζήτημα, ενώ το αντίθετο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην επικοινωνία με οικεία σου πρόσωπα και με ανθρώπους οι οποίοι σχετίζονται με τα ζητήματα που θέλεις να διευθετήσεις, καθώς θα βγεις κερδισμένος από μία τέτοια κίνηση. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές τις ημέρες η επικοινωνία και οι συζητήσεις με φίλους, γνωστούς ακόμα και γείτονες, θα έχει την τιμητική της! Αυτό θα σε βοηθήσει αφενός να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπα αφετέρου να διευθετήσεις και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας στα οποία εμπλέκονται και άλλοι. Είναι πάρα πολύ πιθανόν μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες να προκύψουν και πληροφορίες οι οποίες θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε εσένα.Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο ίσως φέρει στο προσκήνιο ένα θέμα το οποίο αφορά τον οικονομικό τομέα και κάποιες διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν σε αυτόν. Οι συναντήσεις και η επικοινωνία που θα έχεις με «πρόσωπα-κλειδιά» αυτές τις ημέρες, θα παίξει το δικό της ρόλο όχι μόνο στη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων αλλά και στη διευθέτηση κάποιων θεμάτων της καθημερινότητας. Να θυμάσαι πως οι συζητήσεις μπορούν να αποδώσουν καρπούς καθώς θα βοηθήσουν ουσιαστικά στη διευθέτηση θεμάτων που υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα προσεγγίσεις με υπευθυνότητα τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Αυτό θα αποτελέσει και το κλειδί για τη διευθέτηση τους, καθώς φαίνεται πως δεν είσαι διατεθειμένος να αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις και «σκόρπιες» πληροφορίες, οι οποίες δεν θα έχουν κανένα νόημα για εσένα. Κάποια ζητήματα της προσωπικής σου ζωής φαίνεται πως θα βελτιωθούν από τη στάση που θα κρατήσεις σε αυτά, καθώς αυτές οι ημέρες χρειάζονται σταθερές και προμελετημένες κινήσεις και όχι παρορμητικές αποφάσεις.Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε συζητήσεις που θα έχεις με «δικά» σου πρόσωπα. Η επικοινωνία ευνοείται ιδιαίτερα για αυτό και είναι πάρα πολύ πιθανόν να φέρει ευκαιρίες οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στη διαχείριση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Αν υπάρχει ένα θέμα μεταξύ εσένα και ενός αγαπημένου σου προσώπου που σε απασχολεί εδώ και καιρό προσπάθησε να το συζητήσεις αυτές τις ημέρες, καθώς αυτό θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Καλοκαιρινές Προβλέψεις Αυγούστου 2021