Μάιος 2024: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Μάιος 2024: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.7 (3 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Μάιος 2024; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Μάιο 2024, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Μάιο;

Καλό μήνα σε όλους!! Αρχές Μαΐου ενδυναμώνονται τα αισθήματα, θα εκδηλωθούν πράξεις αγάπης που θα ενώσουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Οι πρόσφατες γνωριμίες και σχέσεις θα πορευτούν με τις καλύτερες προδιαγραφές, οι επαφές θα γίνουν πιο στενές και σταθερές. Αλλαγές θα υπάρξουν στις τοξικές σχέσεις ή στους δεσμούς που ουσιαστικά από καιρό είχαν φτάσει στο τέλος αλλά έλειπε η συνειδητοποίηση. Κάποιοι θα καταλάβουν πως φθείρονται ψυχολογικά και θα κάνουν το βήμα να δώσουν το μοιραίο τέλος.

Θα εκδηλωθεί έλξη, αισθησιασμός, ίσως και κτητικότητα, οι εγωκεντρικοί ή ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις υπερβολές. Ο Μάιος θα συμβάλει στο να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, η διαίσθηση θα είναι έντονη, ο πράξεις θα είναι καθοριστικές. Αυτός ο μήνας θα τονώσει την ανάγκη για επικοινωνία, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο Μάιος θα είναι για εσάς ένας ανήσυχος μήνας με επαφές που ενδεχομένως να μπερδέψουν τα συναισθήματα σας. Ίσως να εμφανίσετε δυσκολία στο να παρθούν αποφάσεις, ενδεχομένως η καρδιά σας να διχαστεί ανάμεσα σε δύο άτομα. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να βγείτε από την ανησυχία και την αστάθεια είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι είδους επαφές επιθυμείτε και τι είδους σχέση θέλετε να αποκτήσετε.

Η στάση σας και η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ταίρι ή να διαφοροποιήσετε την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Για να καταφέρετε να αποφύγετε τα μπερδέματα θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε μια σχέση χαλαρή ή σοβαρών προδιαγραφών. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, ο Μάιος θα είναι τυχερός μήνας για τα αισθηματικά σας μόνο για όσους από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κινηθείτε με αποφασιστικότητα, να βγείτε από τάσεις εσωστρέφειας, και να κυνηγήσετε την τύχη σας. Εσείς που θα μείνετε ακινητοποιημένοι σε θέση αναμονής θα δυσκολευτείτε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ουσιαστικά η εξέλιξη και μάλιστα η θετική θα περιμένει τις δικές σας ενέργειες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τα παλιά, μην εστιάσετε σε καταστάσεις που σας απογοήτευσαν.

Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δραστηριοποιηθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, θα συνομιλήσετε με άτομα που θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις προσωπικότητες τους. Εσείς που για κάποιον συγκεκριμένο λόγο είστε προσκολλημένοι στο πρώην ταίρι σας ή ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος και δεν μπορείτε ακόμα να συνειδητοποιήσετε τις καινούργιες συνθήκες, προσπαθήστε να αναλογιστείτε τα υπέρ και τα κατά των όσων βιώσατε, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ρομαντική οπτική των καταστάσεων. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσα στον Μάιο θα πρέπει να προσέξετε τη στάση σας και τον χειρισμό σας. Καμιά φορά τα πράγματα από πάνω ξαφνικά έρχονται κάτω, γι αυτό δεν θα πρέπει να αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε εσείς που έχετε σχέση και ήδη διατηρείτε στη ζωή σας σταθερό ταίρι. Στην περίπτωση που υπάρξει καινούργια γνωριμία ή γοητευτείτε από την παρουσία ενός ελκυστικού ατόμου δε θα πρέπει να ξεχάσετε και τι ακριβώς υπάρχει από πίσω σας.

Αποφύγετε τις διπλές σχέσεις ή τα διπλά ραντεβού, ελλοχεύει κίνδυνος να πιαστείτε στα πράσα. Εσείς οι διχασμένοι που έχετε δύο αγάπες προσέξτε τις κινήσεις σας, οργανωθείτε για να μην την πατήσετε. Ζωηρή θα είναι η συμπεριφορά σας, προσιτοί θα είστε στα γνωστά και άγνωστα πρόσωπα, τα συμβάντα θα είναι τυχερά θα πρέπει όμως να τα αξιοποιήσετε σωστά. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, μέσα στον Μάιο θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν είτε να επανασυνδεθείτε στην περίπτωση που έχετε ακόμα αισθήματα για το πρώην ταίρι σας, είτε να προχωρήσετε σε μια καινούργια γνωριμία. Ο μήνας θα είναι τυχερός, θα ακουστούν ευχάριστες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις και να βγείτε από τη στασιμότητα. Εσείς που θεωρείτε αδιέξοδη την παλιά σας σχέση, διαγράψτε και προχωρήστε, μέσα από μια τυχαία συνομιλία θα ανοιχτεί προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

Ο διάλογος που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Τυχαίες και απρόοπτες επαφές θα ανοίξουν δίοδο για να αλλάξετε τα δεδομένα σας, θα δοθεί εξέλιξη που θα σας ενθουσιάσει. Είστε στη χρονική στιγμή που τα καθοριστικά ανοίγματα θα διαφοροποιήσουν τον ρυθμό και τον τρόπο ζωής σας. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανόν ο Μάιος να σας φέρει κατοχυρώσεις και δεσμεύσεις. Εσείς που είστε σε σχέση θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση, αυτό που θα εισπράξετε από το ταίρι σας θα είναι εκτίμηση και έμπρακτο ενδιαφέρον, φεύγει η ανασφάλεια, θα αισθανθείτε ηρεμία και ασφάλεια. Για εσάς που είστε στην αρχή της γνωριμίας σας ή της σχέση σας θα ακουστούν εξομολογητικά και ειλικρινά λόγια που θα δώσουν σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, ανοίγεται δρόμος για δεσμό μακροχρόνιας διάρκειας.

Αν είστε ερωτικά μόνοι τότε ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που θα σας δείξει με θερμό τρόπο το ενδιαφέρον του. Είναι πολύ πιθανόν να σας ερωτευτεί άτομο που θα θελήσει να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Ο Μάιος θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε, κινηθείτε αυθόρμητα, προβάλετε τη γοητεία σας θα είστε ελκυστικοί και ερωτεύσιμοι. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, για εσάς που έχετε συγκεκριμένο πρόσωπο στο στόχαστρο σας ο Μάιος θα είναι τυχερός μήνας, θα σας φέρει ισορροπία και κατοχύρωση. Στην περίπτωση που στο θέμα της δέσμευσης ή της συναισθηματικής αποκατάστασης υπήρχαν εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος, θα βρεθεί η λύση ή η διέξοδος που αναζητάτε. Εσάς τους χωρισμένους θα σας ενώσουν τα συμβάντα οι συγκύριες και τα ξεκαθαρίσματα. Ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό άνοιγμα θα σας οδηγήσει σε επανένωση, εσείς και το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις.

Για τους ελεύθερους που είστε χωρίς ταίρι, ο Μάιος θα τονώσει την ανάγκη σας για επικοινωνία και προσέγγιση. Θα προκύψει απρόοπτο γεγονός που θα ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας κάνει να εκδηλωθείτε, κρατήστε θετική στάση, οι νέες προοπτικές θα σας ενθουσιάσουν. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, μέσα στον Μάιο οι εξελίξεις θα είναι θετικές όμως αυτό που θα απαιτείται για να υπάρξει ένα καθοριστικό και βάσιμο αποτέλεσμα θα είναι η συναισθηματική σας ισορροπία και οι ξεκάθαρες βλέψεις. Έρχονται τυχερές συμπτώσεις που θα καταλήξουν σε ραντεβού και προσωπικές συνομιλίες. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που το ενδιαφέρον του για εσάς θα είναι σταθερό, θα συμπεριφερθεί με ειλικρίνεια γεγονός που θα απαιτεί και από εσάς την ανάλογη στάση. Προσοχή στα διλλήματα και στους διχασμούς, αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανοιχτούν συνομιλίες είτε με γνωστά άτομα είτε με καινούργια, στο χέρι σας θα είναι να οδηγήσετε τις καταστάσεις σε όποια κατεύθυνση επιθυμείτε εσείς. Θα σας ανοιχτεί δρόμος για σχέση όμως αυτό προϋποθέτει πως θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι αναποφάσιστη ή αλλοπρόσαλλη. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα προκύψουν για εσάς μέσα στον Μάιο. Έρχονται ερωτοχτυπήματα που δεν αποκλείεται να σας βρουν κάπως απροετοίμαστους. Σε ξαφνική στιγμή αυτό που θα προκύψει θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε ηλεκτρισμό να διαπερνά την καρδιά σας. Προμηνύεται συνάντηση με πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει έλξη και χημεία, απ την αρχή θα διαισθανθείτε πως αυτό το άτομο δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σας.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, αυτό που θα προαισθανθείτε θα είναι βάσιμο και θα βγει αληθινό. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργια σχέση αξιοποιήστε τα συμβάντα, αν κινηθείτε με αμεσότητα και δείξτε το ενδιαφέρον σας να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο. Ο Μάιος ανοίγει περίοδο άμεσων ερωτικών εξελίξεων, ο ενθουσιασμός σας δεν θα μετατραπεί σε απογοήτευση. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο Μάιος θα σας βρει με ήρεμες διαθέσεις. Εσείς που είστε σε σχέση τάξη και ισορροπία θα υπάρξει στις επαφές με το ταίρι σας. Θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις και την παρορμητικότητα σας, θα σας διακρίνει ορθολογισμός και αυτοσυγκράτηση. Ο ρομαντισμός σας θα βγει στην επιφάνεια, θα δείξετε άμεσο ενδιαφέρον στο ταίρι σας. Στην περίπτωση που στην προηγούμενη περίοδο υπήρξαν εντάσεις ή δημιουργήθηκε λόγος απόστασης και χωρισμού, θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, περνάτε σε περίοδο σταθερότητας και επανένωσης.

Εσάς που σας δυσανασχετεί η μονοτονία και θέλετε να βάλετε στη ζωή σας ένταση και ποικιλία τυχερά ανοίγματα θα σας φέρει ο Μάιος. Αν θέλετε να ανανεωθείτε αρπάξτε χωρίς δεύτερη σκέψη τη νέα ευκαιρία που θα σας δοθεί. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε νέες περιπέτειες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα τον Μάιο, τα λόγια που θα ακούσετε από το ταίρι σας θα σας βγάλουν από την καχυποψία, εμπιστευτείτε και αφήστε στην άκρη τις αρνητικές θεωρίες. Για εσάς του χωρισμένους θα είναι ευνοϊκή περίοδος να προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει η προοπτική της επανασύνδεσης, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Θα ειπωθούν λόγια καρδιάς που θα δώσουν φως στα μελανά σημεία, στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις. Εσείς οι μοναχικοί αλλάξτε αποφάσεις και βγείτε από τη συνειδητή αποστασιοποίηση. Ο Μάιος, θα σας φέρει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, για συνομιλίες και κοινωνικές επαφές που θα έχουν την προοπτική να γίνουν προσωπικές σχέσεις. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα μπείτε σε αναθεωρητικές σκέψεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε πως η πορεία που πήρε η σχέση σας ή γενικότερα η προσωπική σας ζωή δεν σας ικανοποιεί και δεν σας αναλογεί. Στην περίπτωση που βγάλετε το συμπέρασμα πως δεν λαμβάνετε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, περάστε στην πράξη, αλλάξτε τα δεδομένα. Αν νιώθετε τη σχέση σας υπό διάλυση δεν αποκλείεται να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τερματίσετε και να βγείτε από συνθήκες που σας φθείρουν ψυχολογικά.

Θα εστιάσετε στο ενδεχόμενο της καινούργιας αρχής, στόχος σας θα είναι να πορευτείτε αναζητώντας το καινούργιο και το διαφορετικό. Η συνομιλία σας με ένα πρόσχαρο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό, κάντε το βήμα να ξεκινήσετε προσωπικές επαφές δεν θα απογοητευτείτε. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα λάβετε προτάσεις και προσκλήσεις, δεκτική θα είναι η στάση σας. Ρομαντική θα είναι η διάθεση σας, θα σας συνεπάρει η αύρα της άνοιξης, πιθανόν να γίνετε επιρρεπείς στις φαντασιώσεις, στους έρωτες και στις εξιδανικεύσεις. Προσοχή να μην γνωριστείτε και ερωτευτείτε πρόσωπο που με την ελκυστική του παρουσία θα σας κάνει να εστιάσετε μόνο στα φαινομενικά.

Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, προσπαθήστε να δείτε τι υπάρχει και πίσω από το επιφανειακό. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από το συναίσθημα και από τις φανταστικές σας εικασίες και να μην δείτε τελικά την αληθινή πραγματικότητα. Συλλέξτε πληροφορίες, φροντίστε να μάθετε για την προσωπική ζωή του ατόμου που θα σας προσεγγίσει, καλό θα είναι να μην στηριχτείτε μονό στη διαίσθηση και στο προαίσθημα. Ο Μάιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24