Μάρτιος 2024: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Μάρτιος 2024: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Μάρτιος 2024; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Μάρτιο, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου 

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Μάρτιο του 2024;

Καλό μήνα!! Δραστήριος και ανήσυχος θα είναι ο Μάρτιος, καταφθάνουν ανοιξιάτικα συναισθηματικά ανοίγματα, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι ξαφνικοί έρωτες, αλλά και οι αιφνίδιες ανατροπές. Κάποιοι θα αλλάξουν γνώμη, άλλοι θα αλλάξουν ταίρι, ορισμένοι θα γυρίζουν πίσω στα παλιά. Αυτός ο μήνας προμηνύει καινούργιες γνωριμίες, οι τολμηροί χαρακτήρες θα ερωτευτούν, δε θα σταθούν σε αναστολές και ενδοιασμούς. Η σκέψη κάποιων θα εστιάσει στα παλιά, θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί και διαθέσεις για επανένωση.

Ο Μάρτιος, θα βοηθήσει σε καθοριστικό βαθμό στο θέμα των συμφιλιώσεων, οι συζητήσεις θα έχουν ουσιαστικό και οριστικό αποτέλεσμα. Οι αυθόρμητοι και παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή θα πρέπει να δείξουν σε αυτό τον μήνα, ελλοχεύει κίνδυνος για βιαστικές αποφάσεις, για επιπολαιότητες και για συναισθηματικούς διχασμούς.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, τυχερός μήνας θα είναι για εσάς ο Μάρτιος, έρχονται μεγάλες αλλαγές, να περιμένετε ευχάριστες ανατροπές. Είστε επιρρεπείς στους έρωτες, στις συναισθηματικές εντάσεις και στις παθιασμένες ενέργειες, γι αυτό θα πρέπει να χειριστείτε τον ενθουσιασμό σας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, ένα πρόσωπο θα αναστατώσει την καρδιά σας, προβλέπεται έντονη ανησυχία. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα είναι τυχερή, θα έχει προοπτική εξέλιξης ακόμα και σταθερής σχέσης.

Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά διλλήματα, ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις, καλό θα είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας για άμεση δράση. Μέσα στον Μάρτιο θα υπάρξουν ανατροπές, ενθουσιασμοί και ξαφνιάσματα, γι αυτό τα γεγονότα θα πρέπει να σας βρουν με ξεκαθαρισμένες επιθυμίες. Όσοι προβείτε σε καινούργιο ξεκίνημα θα καρποφορήσει, οι επιλογές σας θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να διαγράψετε τα παλιά. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό αν περιμένετε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη θα έρθει, θα είναι άμεση και τυχερή. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι σταθεροποιηθείτε στις επιθυμίες και στις προτιμήσεις σας, ο Μάρτιος θα καταφέρει να σας υποστηρίξει και να σας ενδυναμώσει. Θα μπορέσετε να περιορίσετε τις απαισιόδοξες και αρνητικές σκέψεις. Ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό γεγονός θα γίνει αιτία για να αλλάξετε στάση και οπτική, ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε νέα κατεύθυνση στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία, ίσως ένας καινούργιος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε χωρίς πισωγυρίσματα.

Τα γεγονότα θα απαιτούν αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, αν δεν πέσετε στην παγίδα της ηττοπάθειας τότε θα καταφέρετε να δώστε ώθηση στη ζωή σας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στόχους και επιθυμίες, εσείς που είστε σε σχέση δώστε μεγάλη σημασία στα λόγια ή στα παράπονα που θα σας κάνει το ταίρι σας . Θα βγείτε κερδισμένοι από τις συζητήσεις που θα γίνουν αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να έχετε σταθερές βλέψεις. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Μάρτιος, σας φέρνει συναισθηματικές αναστατώσεις που δεν θα είναι αρνητικές, ωστόσο για να μην υποπέσετε σε υπερβολές θα πρέπει να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Στα ανοίγματα που θα προκύψουν καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό σας. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα για εσάς τους τσακωμένους που δεν επιθυμείτε οριστικό χωρισμό.

Μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα, ακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς άγχος. Για εσάς τους ελεύθερους καταφθάνει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας συστήσουν είναι πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείτε. Η μεταξύ σας εξέλιξη ίσως να μην έχει ταχύτητα, ωστόσο η πορεία θα είναι θετική και σταθερή. Εσείς που είστε σε σχέση, στο κλείσιμο του μήνα, κινηθείτε με τακτική και μεθοδικότητα, καλό θα είναι να λείψουν οι εξάρσεις και οι απότομες αλλαγές. Εστιάστε στην έλξη, αποφύγετε τις εγωιστικές συγκρούσεις, στα επίμαχα θέματα θα χρειαστεί υπομονή. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Μάρτιος ίσως να μην σας αφήσει να ξεκουραστείτε συναισθηματικά, θα υπάρξουν αλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Αρχές του μήνα, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές γιο νέο ξεκίνημα, ωστόσο το άγχος δεν θα είναι καλός οδηγός. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχολογική σας ισορροπία, τα συμβάντα δεν θα είναι αρνητικά θα είναι όμως ξαφνικά και απρόοπτα. Έρχονται ανοίγματα που θα σας αποδείξουν πως δεν αξίζει να καταθέτετε τα όπλα και να στεναχώριεστε, τονώστε την αισιοδοξία σας.

Εσείς που χρειάζεστε μια νέα αρχή ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα προσωπικής γνωριμίας. Θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος, μην αγχωθείτε και μην βιαστείτε να προκαθορίσετε το αποτέλεσμα. Άνοιγμα καρδιών θα υπάρξει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε για τα συναισθήματα σας, για τους τσακωμένους καταφθάνει επανένωση. Εσείς οι δεσμευμένοι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και σταθερότητας, θα λάβετε προτάσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αλλάξετε τα δεδομένα σας μέσα τον Μάρτιο θα την έχετε την κατάλληλη ευκαιρία. Ο Μάρτιος, σας φέρνει καινούργιο πρόσωπο, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να ερωτευτείτε. Θα είστε από τους τυχερούς που θα σας δοθεί το άνοιγμα να ξεφύγετε από τις παλιές ή απογοητευτικές καταστάσεις. Αυτός ο μήνας, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από μία πιο χαλαρή οπτική. Δεν θα λείψουν οι ονειροπολήσεις, ρομαντική θα είναι η διάθεση σας, ίσως να ξεφύγετε από την ανιαρή πραγματικότητα.

Τυχερές θα είναι οι συμπτώσεις για εσάς που θέλετε να ανανεωθείτε, να ξεκινήσετε μια νέα και διαφορετική σχέση. Εσείς που είστε σε δεσμό, οι συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σας θα είναι βάσιμες και καθοριστικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υποσχέσεις υπό πίεση. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, αισιοδοξία θα σας φέρει ο Μάρτιος, φεύγει η απογοήτευση, οι εξελίξεις θα είναι θετικά ανατρεπτικές. Θα υπάρξουν επαφές τηλεφωνήματα και συναντήσεις που θα τονώσουν τη διάθεση σας, τον ενθουσιασμό σας θα είστε σε θέση να τον ελέγξετε, ωστόσο μην αρνηθείτε να δείξετε αυτό που θα αισθανθείτε. Αν ακόμα διατηρείτε αισθήματα για το πρώην ταίρι σας τότε κινηθείτε άμεσα και με ειλικρίνεια, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια αναλυτική κουβέντα για τα όσα συνέβηκαν, θα ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης, σκεφτείτε συγκαταβατικά. Για εσάς που ήδη έχετε διαγράψει τα παλιά ο Μάρτιος, θα σας ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε το πρόσωπο που τυχαία και ξαφνικά θα γνωρίσετε. Έρχονται θετικές εξελίξεις, εξηγήσεις και συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από διχασμούς και αμφιβολίες. Λύνονται παρεξηγήσεις, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τάξη και σειρά, ουσιαστικά θα καταφέρετε να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, θετικά θα εξελιχτούν τα ερωτικά σας μέσα στον Μάρτιο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Ένα απρόοπτο και ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, αποκτάτε τη δύναμη να προχωρήσετε χωρίς ανασφάλειες. Λύνονται παρεξηγήσεις, υποχωρεί ο εγωισμός και το πείσμα, φεύγουν τα εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσεγγίστε και μιλήστε ανοιχτά, περάστε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Οι προσφάτως χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε πρόταση επανένωσης, αν διατηρείτε ακόμα αισθήματα υποστηρίξτε αυτό το άνοιγμα της δεύτερης ευκαιρίας, αποφύγετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, κινηθείτε βάσει ενστίκτου. Πριν κλείσει ο μήνας θα ακουστεί πρόταση που θα καταφέρει να σας ανανεώσει δε θα υπάρχει λόγος να την απορρίψετε. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα στον Μάρτιο δεν θα λείψουν τα τυχερά συμβάντα, δεν θα είστε από τους άτυχους του ζωδιακού κύκλου. Αυτός ο μήνας, θα σας εξοπλίσει με ανατρεπτική διάθεση, θα σας κυριεύει ένα είδος συναισθηματικής ανησυχίας, θα την αναζητήσετε τη δράση. Πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αμφιβολίες. Ο Μάρτιος, θα έχει θετική επίδραση επάνω σας, θα βοηθήσει στο να ισορροπήσετε τον δεσμό σας, οι επαφές και οι συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι δημιουργικές.

Για τους χωρισμένους ή τσακωμένους ανοίγεται προοπτική επανασυνδέσεων και συμφιλιώσεων, η συνεννόηση θα είναι εφικτή. Ο Μάρτιος, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ανέμελα με χαλαρότητα, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Μέσα στον Μάρτιο από τις είκοσι του μήνα και μετά προσοχή στη λήψη αποφάσεων, αποφύγετε τις επιπολαιότητες, κινηθείτε με ορθολογισμό. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, προσοχή θα πρέπει να δείξετε μέσα στον Μάρτιο, ναι μεν τα συμβάντα και τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά, ωστόσο θα πρέπει να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας καθώς και την ανάγκη σας για έντονη δράση. Θα αναζητήσετε περιπέτειες και νέες γνωριμίες, η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους θα είναι με το μέρος σας. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν, θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση αν θα τα αξιοποιήσετε και με ποια ταχύτητα.

Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, χειριστείτε μεθοδικά τις εξελίξεις, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Κάποιοι από εσάς ίσως να αποφασίσετε να επανασυνδεθείτε, οι προσεγγίσεις σας δεν θα πρέπει να είναι αγχωμένες. Κάντε τις προτάσεις σας η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι παραπάνω από ικανοποιητική, δεν θα σας απογοητεύσει. Προς το κλείσιμο του μήνα, ατίθαση, άστατη, ίσως και κάπως διχασμένη θα είναι η συμπεριφορά σας, για να μην γίνουν λάθη θα απαιτείτε αυτοσυγκράτηση. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Μάρτιος θα είναι για εσάς μήνας προκλήσεων, ουσιαστικά θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε την οπτική σας, να δείτε τα πράγματα χαλαρά με περισσότερο ενθουσιασμό. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διάθεση σας, την εξέλιξη των γεγονότων θα την ορίσει η ψυχολογική σας κατάσταση. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέα αρχή, για καινούργιο ξεκίνημα, ωστόσο το θέμα είναι αν θα επιλέξετε να γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα προσανατολιστείτε στις καινούργιες γνωριμίες.

Οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε, η σκέψη σας θα στριφογυρίζει σε πρώην ταίρι. Για να μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά θα πρέπει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με τον εαυτό σας, ξεκλειδώστε τον εσωτερικό σας κόσμο, παραδεχτείτε τα αισθήματα σας θετικά ή αρνητικά. Προς το κλείσιμο του μήνα, εσείς οι απογοητευμένοι βγαίνετε από την αδράνεια και ανανεώνεστε, εσείς οι μπερδεμένοι όμως ίσως να μην καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, αρχές του μήνα, θα είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά θα σας βοηθήσουν να τρέξετε τις ερωτικές σας υποθέσεις, οι συναντήσεις θα έχουν ελπιδοφόρα κατάληξη. Καλό θα είναι να μην αδρανήσετε, δραστηριοποιηθείτε, αποκτήστε συγκεκριμένους στόχους, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις. Το σίγουρο είναι πως δεν θα πρέπει να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκδηλωθείτε και κινηθείτε με ξεκάθαρες βλέψεις.

Για εσάς τους ελεύθερους η προοπτική καινούργιας γνωριμίας θα κάνει την εμφάνιση της, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία. Φανείτε άμεσοι και αυθόρμητοι, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση πάρτε την απόφαση να αναλάβετε τα ηνία. Συζητήστε με το ταίρι σας, φανείτε σταθεροί στις προτιμήσεις σας και στις επιδιώξεις σας. Ο Μάρτιος, θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, η μεταξύ σας διάθεση θα είναι συγκαταβατική, πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για συμφιλιώσεις. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σε συναισθηματικό επίπεδο ο Μάρτιος δεν θα είναι για εσάς ένας ήρεμος μήνας, θα υπάρξουν προκλήσεις, αναθεωρήσεις και διαφόρων ειδών ανατροπές. Κάποιοι από εσάς ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι, οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να γίνουν κάπως αλλοπρόσαλλες. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να δρομολογήσετε τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να δώσετε τελικά μια διαφορετική κατεύθυνση στη ζωής σας. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα, θα αναζητήσετε αλλαγή κατεστημένου.

Η σκέψη σας θα ανακυκλώνει συνεχώς τα παλιά, κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης, όμως σίγουρα η επανένωση είναι αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη; Ο Μάρτιος, κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας, ίσως να μην μπορείτε να καταλήξετε στο τι ακριβώς θέλετε. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες και μπερδεμένα αισθήματα. Αυτός ο μήνας, θα τονώσει τη διαίσθηση σας, ψάξτε και βρείτε τις πραγματικές σας επιθυμίες και τι είναι αυτό που όντως χρειάζεστε. Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός στα ερωτικά μας! Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε; Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24