Τι μαρτυρά για το πλάσμα που ποθείς ο ωροσκόπος του;

Τι μαρτυρά για το πλάσμα που ποθείς ο ωροσκόπος του;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Zwdia24

Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου λέει ένα παλιό τραγούδι, που ταιριάζει πολύ με τις διαφορές που μπορεί να έχει το ζώδιο, από τον ωροσκόπο κάποιου ατόμου, μέσα στον αστρολογικό του χάρτη. Να ξέρεις πως ο ωροσκόπος μαρτυράει πολλά για τον αληθινό του χαρακτήρα, τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί, που στέκεται στα πράγματα που θέλει να κρύβει, ή που αποκαλύπτει για τον εαυτό του.

Τι αποκαλύπτει ο ωροσκόπος του αγαπημένου σου προσώπου;

Ανάλογα λοιπόν με το ζώδιο που ανήκει ο ωροσκόπος του θα ανακαλύψεις τι είδους χαρακτήρας είναι.

Ωροσκόπος Κριός

Θα σε γοητεύει πάντα η αποφασιστικότητά του, το θάρρος που θα’χει να τα βάζει με τα δύσκολα, η γενναιότητά του να σε προστατεύει δίχως ανταλλάγματα η φλογερή του κράση.

Θα σε απογοητεύει συχνά γιατί δύσκολα μπορεί να συγκρατεί τα νεύρα του. Το έχει εύκολο να βωμολοχεί και να μην έχει τακτ και σπάνια μπορεί να αναγνωρίζει τα δικά του λάθη. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Ταύρος

Έχει τη στόφα του ηγέτη και διαθέτει τρόπους γοητευτικά περιποιητικούς. Ξέρει τι λέει κι έχει συνήθως ένα καλλιεργημένο υπόβαθρο. Του αρέσει να περνάς μαζί του καλά.

Ανήκει όμως στους πιο πεισματάρηδες του ζωδιακού κύκλου και επιμένει στη γνώμη ακόμα κι αν ξέρει ότι πληγώνεσαι. Θέλει να επιβάλλει στα πάντα τα δικά του μέτρα και σταθμά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Δίδυμοι

Έχει τον τρόπο να τρελάνει τις εγκεφαλικές σου ταχύτητες με το έντεχνο χιούμορ του. Είναι πνεύμα ανήσυχο και γοητευτικά πολυμήχανο. Διώχνει τη συννεφιά απ' την ψυχή σου.

Μεταχειρίζεστε ανερυθρίαστα τα κατά συνθήκη ψεύδη και δεν το έχει σε τίποτα για να σε ρίξει να σε αρχίσει στις λεκτικές και όχι μόνο υπερβολές. Φλερτάρει ασύστολα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Καρκίνος

Δε θα φοβηθεί ποτέ να σου πει το σ αγαπώ και να έχει μια αιώνια ανοιχτή αγκαλιά για σένα. Είναι προστατευτικός και αισθαντικός ενώ η φαντασία του στο κρεβάτι σπάει κάθε ρεκόρ.

Είναι βιρτουόζος στο να παίζει με το συναισθηματικό σου κόσμος αν είναι να περάσει το δικό του. Πολλές φορές από θύτης υποδύεται το θύμα. Είναι χειριστικός. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Λέοντας

Θα σε γοητεύσει γιατί ξέρει απλόχερα και με αμετροέπεια να δίνει και να δίνεται. Θα σου προσφέρει την πολυτέλεια με κάθε της έκφραση. Ξέρει να κάνει δώρα σπάνια και ακριβά.

Σε όλα τα παραπάνω θα φανεί συνεπής, αρκεί να δηλώσεις εξαρχής, υποταγή στο άρμα της καρδιάς του. Είναι απόλυτος και πεισματάρης. Απαιτεί να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Παρθένος

Όπως με όλες του τις σχέσεις έτσι και με σένα θα προσπαθήσει να είναι άψογος. Κεντά τη συμπεριφορά του στη λεπτομέρεια. Διαθέτει τακτ μα και πολλά κρυφά ταλέντα στο κρεβάτι.

Κρίνοντας εξ ’ιδίων τα αλλότρια, θέλει να προσπαθείς να  τα κάνεις όλα τέλεια όπως κι αυτός. Δίνει σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες και δε θα είναι ποτέ απόλυτα ευχαριστημένος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Ζυγός

Δε γίνεται να τον γνωρίσεις και να μη σε γοητεύσει με τους ιπποτικούς του τρόπους και την έμφυτη ευγένειά του. Είναι ένας φλογερός και απείρως αισθησιακός σαν εραστής.

Έχει όμως τρομερή συναισθηματική ανασφάλεια. Είναι αναποφάσιστος και δεν είναι σπάνιο να αφήνει τους άλλους να βγάζουν γι αυτόν τα κάστανα από τη φωτιά. Γίνεται συχνά άπιστος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Σκορπιός

Αγαπάει το χρήμα και την καλοπέραση. Διαθέτει μια σκοτεινή σαγηνευτική γοητεία, που σε τραβά, όπως την πεταλούδα η φωτιά. Ανήκει στους κορυφαίους εραστές και ερωμένες.

Δε θα σου δείξει ποτέ ότι σου έχει εμπιστοσύνη. Ότι και να του λες θα σε αντιμετωπίζει με καχυποψία. Γίνεται αρρωστημένα ζηλιάρης και πολλές φορές ασφυκτικά χειριστικός. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Τοξότης

Είναι η καρδιά της παρέας ή χαρά του σπιτιού και ο άνθρωπος που έχει τον τρόπο να σε κάνει με μια του κουβέντα να νιώθεις όμορφα. Σε γοητεύει το χιούμορ κι η καπατσοσύνη του.

Είναι άστατος πολύ και δεν αντέχει τις πολλές-πολλές δεσμεύσεις. Δεν πιστεύει στους αιώνιους έρωτες και αγαπά το χρήμα την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι ο μετρ της γοητείας. Προβάλλεται μέσα από το αψεγάδιαστο προφίλ του, τις κατακτήσεις του τον τρόπο που ζει κινείται ή δραστηριοποιείται. Ξέρει να σε κερδίζει.

Δε το έχει σε τίποτα να πατήσει επί πτωμάτων για να ανελιχθεί ιεραρχικά. Σε θέλει κυρίως για να συμπληρώνεις την άψογη εικόνα του. Δε σε βάζει πάνω απ' την καριέρα του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Υδροχόος

Δεν τρώει κολλήματα και σε δέχεται όπως είσαι. Είναι μυαλό και πνεύμα ανοιχτό και έχει τον τρόπο να τραβά την προσοχή, όπου κι αν βρίσκεται. Διαθέτει υψηλό IQ και καλλιέργεια.

Είναι ένας κρυφός Νάρκισσος που όσο του κάνεις τα χατίρια, τόσο θα σε ισοπεδώνει. Δε βάζει καμία γνώμη πιο πάνω απ' τη δική του ακόμη κι αν ξέρει ότι μπορεί να είναι λάθος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ωροσκόπος Ιχθύς

Διαθέτει μια δημιουργική φαντασία, γι αυτό και ανήκει στους καλλιτέχνες του ζωδιακού. Δε θέλει να σε βλέπει συννεφιασμένη και θα κάνει το παν κοντά του να νιώσεις καλύτερα.

Ξέρει να ξεγλιστρά όταν πας να τον στριμώξεις. Δεν έχει θέμα να σου πει και ψέματα. Μπορεί να αλλάζει πολλά πρόσωπα. Ποτέ δε θα καταφέρεις να τον ερμηνεύσεις πραγματικά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24