Η πρώτη κίνηση που κάνουν τα 12 ζώδια μετά το σεξ...

Η πρώτη κίνηση που κάνουν τα 12 ζώδια μετά το σεξ...
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.2 (5 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Τι κάνουν τα ζώδια αμέσως μετά το σεξ; Μάθε ποια είναι η πρώτη τους κίνηση, για να ξέρεις τι σε περιμένει και να μην βρεθείς προ εκπλήξεως! Ανάλογα με το ζώδιό του, ο καθένας από εμάς έχει και διαφορετική αντίδραση. Και για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση, μάθε τι θα κάνει, για να δικαιολογήσεις την στάση του μετά το σεξ.

Η αστρολογία αποκαλύπτει τι κάνει το καθένα από τα 12 ζώδια αμέσως μετά το σεξ!

ΚΡΙΟΣ

Το πιο πιθανόν είναι ένας Κριός μετά το σεξ να ετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο. Άρα, πρέπει να έχεις αρκετή δύναμη και μπόλικη φαντασία για να τον κρατήσεις αναμμένο και να τον φτάσεις στα όρια του σεξουαλικού πάθους και της ηδονής. Και να μην το κάνεις εσύ αυτό, όταν αυτό το ζώδιο ξεκινά να κάνει σεξ, δεν το σταματά κάνεις και τίποτα. Αρκετή δύναμη και αντοχή να έχεις! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αχ, αυτός ο Ταύρος. Όσες αντοχές έχει στο σεξ, άλλες τόσες έχει και στο στομάχι του. Νηστικό αρκούδι δε χορεύει. Πριν επιδοθεί στις σεξουαλικές του δραστηριότητες, θα φάει κάτι για να δυναμώσει και το ίδιο θα κάνει και μετά. Άρα να περιμένεις να σηκωθεί από το κρεβάτι, να τρέξει στην κουζίνα και να αρχίσει να μαγειρεύει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και την ώρα του σεξ, αυτό το ζώδιο δε θα σταματήσει να σου μιλάει. Μπορεί να σου λέει οτιδήποτε, ακόμα και άσχετα πράγματα. Ακόμα και όταν φτάσετε στο τέλος, αυτός θα συνεχίσει απτόητος να μιλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τον βγάλεις από την πρίζα για να σταματήσει, αλλιώς δεν πρόκειται να ησυχάσεις…Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος αρχικά θα αναρωτηθεί πώς σου φάνηκε στο κρεβάτι και αν ήταν αυτό που ονειρευόσουν. Ο ίδιος πάντως, να ξέρεις ότι θα αφεθεί πάνω στο μαξιλάρι του, φυσικά με εσένα δίπλα, να σου κρατάει το χέρι και να ονειρεύεται. Τι; Φυσικά, το γάμο σας. Και τα πόσα παιδάκια θα κάνετε. Το έχει προχωρήσει το θέμα αυτός, μόνο με μια ερωτική επαφή. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Ο υπερήφανος Λέοντας, θα σηκωθεί από το κρεβάτι, θα σου ρίξει ένα πονηρό χαμόγελο που θα λέει πολλά, και θα πάει μπροστά στον καθρέφτη να φταίξει το μαλλί του και να ρίξει και ένα φιλάκι. Και μετά θα πάει για ένα γρήγορο ντους, θα αρωματιστεί και θα επιστρέψει στο κρεβάτι ρωτώντας «Πως σου φάνηκα αγάπη μου; Ήμουν ο καλύτερος»; Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τέλειωσε η ερωτική σας επαφή. Άκου τι θα γίνει με τον μικροφοβικό Παρθένο. Σαν σίφουνας θα σηκωθεί από το κρεβάτι και θα τρέξει αμέσως για μπάνιο. Όχι ένα απλό μπάνιο. Αλλά σαν ένας άλλος Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (βλέπε Κωνσταντίνου και Ελένης) θα γεμίσει το μπάνιο με Dettol και θα κάτσει μέσα. Με τις ώρες. Και εσύ απ’ έξω. Φυσικά, μετά θα αλλάξει τα σεντόνια και θα απολυμάνει το χώρο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Ο λατρεμένος μας Ζυγός, μετά την ερωτική σας επαφή και αφού έχετε περάσει πολύ καλά, θα σε ρωτήσει ευθέως αν όλο αυτό που ζήσατε, μπορείτε να το ξανακάνετε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και από την πρώτη ερωτική βράδια, αυτό το ζώδιο γενικά δένεται και θέλει και κάτι παραπάνω. Κάτι πιο σοβαρό. Η απόφαση δική σου!Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τόσο παθιασμένος και ερωτικός Σκορπιός, θα τα δώσει όλα στο σεξ και θα ασχοληθεί πολύ μαζί σου πάνω στο κρεβάτι. Είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια, μην πούμε το πιο ερωτικό, και η γοητεία του μαζί με τις ερωτικές αποδόσεις του, θα σε ανεβάσουν στα ύψη. Μετά το σεξ τι γίνεται; Απλά θα καθίσει στην μια άκρη του κρεβατιού και θα ανάψει το τσιγάρο του. Το δικαιούται. Τόση δουλεία έκανε.Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ελεύθερος και ανεξάρτητος Τοξότης, να ξέρεις ότι πάνω στην ερωτική επαφή γίνεται ένας άλλος άνθρωπος και μπορεί να σου υποσχεθεί τον ουρανό με τα άστρα και πράγματα πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική. Είναι έτσι, γιατί έχει φτάσει στα όρια της ηδονής και δεν ξέρει τι λέει. Άρα, ούτε τα μισά να μην πιστέψεις. Όλα είναι απλά υποσχέσεις της στιγμής.Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επιβλητικός Αιγόκερως, πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει με τις ερωτικές του επιδόσεις. Παρόλο που είναι συγκρατημένος γενικά στη ζωή του, στο σεξ τα δίνει όλα. Θα νιώθεις ότι έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο και την μοναδική σου αγάπη. Τι είναι αυτό όμως που θα σε κάνει να ξενερώσεις μαζί του; Μετά το σεξ, θα ξεκινήσει να παίρνει τηλέφωνο τους συνεργάτες του και να σκέφτεται τι έχει να κάνει την επόμενη μέρα στο γραφείο. Αυτός ο επαγγελματισμός του…Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαν να είσαι πάνω σε ένα κρεβάτι και παίζεις με το αιώνιο παιδί. Έχει τη διάθεση να σε φτάσει στα όριά σου και να σε φέρει σε ερωτική έκσταση πολλές φορές, άσχετα αν μερικές φορές ο ίδιος προσποιείται ότι πέρασε καλά. Σημασία έχει εσύ να μείνεις ευχαριστημένος/η και να μην τον… κακοχαρακτηρίσεις. Και για αυτό είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα. Μετά το σεξ, θα σου προτείνει την επόμενη φορά να παίξετε ακόμα πιο πολύ, με τα… ερωτικά του παιχνίδια. Ο νοών νοείτω.Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Το ψαράκι μας μετά το σεξ, θα σου δώσει ένα γλυκό φιλάκι, θα σε πάρει στην αγκαλιά του, αφού ήδη έχει σχεδιάσει το μέλλον σας στο μυαλό του, και θα βάλει μια ταινία να δείτε μαζί. Και όχι μόνο. Όλη την ώρα θα σε πειράζει ερωτικά, με αγκαλίτσες και φιλάκια, και δε θα αργήσετε να… ανάψετε ξανά. Θα ακολουθήσει κι άλλος γύρος; Όχι, και ο πρώτος κάλος ήταν. Μην το παρακάνουμε! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24