Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Καλό μήνα!! Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 31.10, επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20.11, επηρεάζει έντονα την επικοινωνία καθώς δίνει τις κρυφές σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα την καχυποψία και την περιέργεια. Προβλήματα και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλουμε να ασχοληθούμε, καλά θα κάνουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να ερευνήσουμε πραγματικά τι είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 01.11 δημιουργεί την κατάλληλη διάθεση σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή καθώς απογειώνει την αισιοδοξία, τη χαρά και τη διάθεση για διασκέδαση. Ερχόμαστε πιο κοντά σε πρόσωπα που ενδιαφέρονται για το πνεύμα και έχουν φιλοσοφικές αναζητήσεις και μπορούν να μας δώσουν άλλη διάσταση στα πράγματα και στην προσωπική μας κοσμοθεωρία.

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών και ήρθε η ώρα να κλείσουμε κύκλους σχέσεων και καταστάσεων που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Η ώριμη και ρεαλιστική σκέψη, η διάθεση για κατανόηση και ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν στο να μην υπάρξουν εντάσεις διαφορετικά θα εγκλωβιστούμε στον υποκειμενισμό κάτι που θα προκαλέσει νευρικότητα.

Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα τον αισθησιασμό και το πάθος σε προσωπικό επίπεδο καθώς πιθανό είναι να επιδιώξουμε έντονες στιγμές ερωτισμού με το ταίρι μας. Η επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση είναι έντονη καλό είναι όμως να αποφύγουμε σκηνές ζηλοτυπίας και καχυποψία που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Επιχειρηματικές κινήσεις ελκύουν το ενδιαφέρον μας και δραστηριοποιούμαστε μοναδικά αφού το ένστικτό μας αποτελεί κυρίαρχο πυλώνα στις όποιες αποφάσεις μας. 

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη φτιάχνοντας τη διάθεσή μας και επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα και ότι έχει σχέση με το εξωτερικό αλλάζοντας άρδην τη νοοτροπία μας.

Στις 26.11 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα στους συγκεκριμένους τομείς αλλά και μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον. Προσοχή σε συγκρούσεις με πρόσωπα που εμπλεκόμαστε επιχειρηματικά ή με το ταίρι μας καθώς αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη αποστασιοποίηση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για προβολή και καταξίωση στην καριέρα μας. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικές σχέσεις μέσα από αυτό. Τι θα σου φέρει ο Νοέμβριος στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
\n\n