Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28/10 ως 3/11/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα  28/10 ως 3/11/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η ένταση αυτή την εβδομάδα ανεβαίνει καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται για να δυναμιτίσει το κλίμα και να αλλάξει άρδην τα δεδομένα σε οικονομικά ζητήματα και σε προσωπικές σχέσεις. Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό καλώντας μας για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, θέματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική μας ζωή αλλά και υποθέσεις που αφορούν σε ψυχολογικό υπόβαθρο, ανασφάλειες και φοβίες. Σημαντικό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα διαχειριστούμε αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο καταστάσεις που μπορεί να έρθουν καθώς η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικά γεγονότα και ξαφνικές συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς. Διαταράσσονται οι σταθερές μας τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ελέγξουμε και να δρομολογήσουμε κρατώντας χαμηλούς τόνους και ψύχραιμη στάση. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται που έρχονται στη ζωή μας για να δώσουν άλλη ώθηση και να ανατρέψουν ηθικές αξίες και ζητήματα αυτοπεποίθησης που μπορεί να έχουμε.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας έντονα την ψυχολογία μας καθώς μπαίνουμε σε μία διαδικασία εσωστρέφειας που εντείνει τις αρνητικές σκέψεις και την καχυποψία ακόμα περισσότερο. Σημαντικό είναι να καταφέρουμε να διαχειριστούμε σκέψεις και τον τρόπο που εκφραζόμαστε γιατί οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις θα πρωταγωνιστήσουν και μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα σε οικονομικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικές συμφωνίες δεν αποκλείονται, καλό είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να σκεφτούμε αν είναι αυτές που μας καλεί τους σε όλα τα επίπεδα.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή μας και δίνοντας στον έρωτα τη διάθεσή της περιπέτειας. Μας ελκύουν έντονα πρόσωπα που έχουν έντονη πνευματικότητα και φιλοσοφικές αναζητήσεις καθώς είναι αυτά που μπορούν να ανοίξουν το μυαλό μας και να μας παρέχουν γνώσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Παράλληλα, η διασκέδαση και το φλερτ κορυφώνονται και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Δεν αποκλείεται να προγραμματίσουμε ταξίδια με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καλό είναι βέβαια να είναι άψογα οργανωμένα γιατί καθυστερήσεις ή αναβολές δεν αποκλείονται λόγω του ανάδρομου Ερμή. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24