Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27/10/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27/10/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 21 ως 27 Οκτωβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Οκτωβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αρχίζει άκρως ρομαντικά καθώς η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 εντείνοντας την ανάγκη για τρυφερότητα και εξιδανίκευση σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Η διάθεση να δημιουργήσουμε ονειρεμένη ατμόσφαιρα στη σχέση μας μπορεί να εκτοξεύσει το πάθος και να έχουμε την πολυτέλεια να βιώσουμε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό μας που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τα οικονομικά μας καθώς είναι σημαντικό ότι έχουμε την τάση να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Το κόστος των αποφάσεων αυτών δεν θα είναι μόνο οικονομικό θα είναι και ψυχολογικό για αυτό καλά θα κάνουμε να αφήσουμε το χρόνο να περάσει και να δούμε ξεκάθαρα αργότερα πως πρέπει να κινηθούμε. Αντίστοιχα πρέπει να πράξουμε και σε περίπτωση νέων γνωριμιών που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως ο χρόνος θα δείξει αν είναι ή δεν είναι και οι επιδιώξεις είναι άλλες.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας τα συναισθήματα και τη διάθεση να γίνουμε περισσότερο εσωστρεφείς καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που μπορεί να μας ταλαιπωρούν και να μας δημιουργούν άγχος. Δεν έχουμε τη διάθεση να εκφραζόμαστε αλλά προτιμούμε να συλλέγουμε πληροφορίες, ώστε να μπορέσουμε να τις διαχειριστούμε ιδιαίτερα σε περίπτωση οικονομικών υποθέσεων ή επιχειρηματικών κινήσεων που μας απασχολούν. Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική μας ζωή μαζί όμως απογειώνεται και η καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές συνθήκες με το ταίρι μας. Καλό είναι να επικεντρωθούμε στον αισθησιασμό και στον πόθο και να αφήσουμε τα κατώτερα συναισθήματα στην άκρη που μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό στην προσωπική μας ζωή και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για να περάσουμε υπέροχες στιγμές με το ταίρι μας. Έντονη διαίσθηση δίνει και σε ότι αφορά τις οικονομικές μας υποθέσεις καθώς μπορεί να μας κατευθύνει εξαιρετικά σε επιλογές που θα είναι άκρως κερδοφόρος για εμάς. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που μπορεί να αποδώσουν πολλά, προσοχή σε εμμονές και φόβους και είναι βέβαιο ότι ο έρωτας και ο πόθος θα κυριαρχήσουν. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24