Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10/11/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10/11/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να έχουμε σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπική ζωή στην αρχή της εβδομάδας καθώς στις 04.11 ο Άρης στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αστρολογική συνθήκη που μπορεί να δυναμιτίσει για τα καλά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να χαλιναγωγήσουμε κατώτερα ένστικτα, ανασφάλειες, απωθημένα και φοβίες γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά για μας και οι εξελίξεις να είναι δυσάρεστες. Έντονες διαθέσεις επιβολής και χειρισμού του συντρόφου ή των συνεργατών μας και χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Δεν θα διστάσουμε να λειτουργήσουμε διαλυτικά δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα, αυτό όμως καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μόνο αρνητικά θα αποβεί καθώς οι σκέψεις δεν είναι ξεκάθαρες, η ένταση είναι στα ύψη και είναι επιτακτική ανάγκη να δείξουμε ωριμότητα και λογική για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουνε τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δεύτερου δεκαημέρου καθώς φαίνεται να επηρεάζονται άμεσα και να είναι επιρρεπείς στο να δημιουργήσουν ή να δημιουργηθούν προβλήματα από άλλους σε σημαντικές σχέσεις της ζωή τους.

Στις 08.11 ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνοντας μας την ευκαιρία να δείξουμε την απαραίτητη δόση λογικής και ωριμότητας που χρειάζεται και σε συνδυασμό με την ενσυναίσθηση να προωθήσουμε ζητήματα οικονομικής φύσεως ή επιχειρηματικών δράσεων που πιθανά μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, σημαντικά οφέλη μπορούμε να δούμε σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε φόβους και απωθημένα που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση μας και να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό σκηνικό όπου τρυφερότητα, ρομαντισμός, πάθος και ρεαλισμός δίνουν τα καλύτερα τους συστατικά και δημιουργούν σταθερά θεμέλια σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία είναι αυτή για τα ζώδια του νερού και της γης που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24