Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17/11/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17/11/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11  που επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες και μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να μας ταλανίζουν από το παρελθόν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στον τρόπο που εκφραζόμαστε καθώς δεν αποκλείεται να εγκλωβιστούμε στον εγωισμό και στον υποκειμενισμό και να οδηγήσουμε πιθανές συζητήσεις συναλλαγές ή εξομολογήσεις σε σφοδρή σύγκρουση καθώς δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα και την ανάγκη να επιβάλουμε την άποψή μας.

Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην Πανσέληνο αυτή έχουμε τη δυνατότητα να δράσουμε με λογική και ευαισθησία ωριμότητα και έντονη διεισδυτικότητα για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν κινώντας οικονομικά ζητήματα οι συναισθηματικές καταστάσεις που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Καλό είναι να ακούσουμε το ένστικτο μας να ανοίξουμε την ψυχή μας και να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εμάς που θα είναι κοντά στις ηθικές μας αξίες και θα βοηθήσουν στην ισορροπία της διάθεσής μας.

Στις 14.11  η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύοντας το ρομαντισμό και τις αυταπάτες σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή.  Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ρεαλιστές σε ότι αφορά τις απαιτήσεις που μπορεί να έχουμε προς το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία καθώς δεν αποκλείεται να ζητάμε πράγματα που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, καλό είναι να μην είμαστε ευκολόπιστοι σε πρόσωπα που μπορεί να δημιουργούν ονειρικά σκηνικά, πιθανότατα όμως να μην είναι ειλικρινείς ή ξεκάθαροι με τις επιδιώξεις που έχουν. Υπερβολές σε ότι αφορά το ποτό και το φαγητό είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν, είναι προτιμότερο να κρατήσουμε το μέτρο για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις στιγμές. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24