Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24/11/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24/11/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Έντονο ξεκίνημα υπάρχει αυτή την εβδομάδα καθώς στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό απογειώνοντας την επιθυμία για να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας σε ερωτικό επίπεδο, καθώς απογειώνεται ο αισθησιασμός και το πάθος. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν καθώς το ένστικτο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινήσεις μας και σε πιθανούς ελιγμούς που θα χρειαστεί να κάνουμε. Τα έντονα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε καχυποψία και ζήλια που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία βοηθώντας μας να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και φόβους που μπορεί να μας απασχολούν. Δρομολογούνται σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κινήσεις που μπορεί να έβρισκαν εμπόδια την προηγούμενη περίοδο. Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη βοηθώντας μας να αφήσουμε πίσω την εσωστρέφεια και την απαισιοδοξία και να δούμε το μέλλον μας με φωτεινά γράμματα. Παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο και δίνουν τον ρυθμό για διασκέδαση, ταξίδια, έντονο ερωτικό παιχνίδι.

Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οξύνει τα πνεύματα σε συνεργασίες και επιχειρηματικές δράσεις και να οδηγήσει σε ατέρμονες συγκρούσεις που θα κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να διατηρηθεί ψυχραιμία για να μην ξεφύγουμε λόγω της έντονης νευρικότητας που επικρατεί και φορτίζει την ατμόσφαιρα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη βοηθά να ξεφύγουμε από συμπλέγματα και απωθημένα και να δούμε με αισιοδοξία την από εδώ και πέρα πορεία μας. Είναι σημαντικό να στραφούμε σε ότι αφορά το πνεύμα, παράλληλα βέβαια μπορούμε να ξεφαντώσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στο ερωτικό παιχνίδι κερδίζοντας τις εντυπώσεις και πολλές κατακτήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24