Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25/11 ως 1/12/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25/11 ως 1/12/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η αρχή της εβδομάδας Είναι άκρως δυναμική καθώς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την ανάγκη μας να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας σε πνευματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα νέο ξεκίνημα σπουδών ή σεμιναρίων που μπορεί να μας ενδιαφέρει. Παράλληλα έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον και δεν αποκλείεται με αφήσουμε πίσω ζητήματα που πιθανά μας έχουν ταλανίσει τον τελευταίο καιρό και να κάνουμε μία νέα αρχή γεμάτη αισιοδοξία και χαρά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουνε τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού καθώς ο Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις πού θα οδηγήσουν σε πιθανές οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που σχετιζόμαστε σε οικονομικό επίπεδο που σχετιζόμαστε σε επιχειρηματικό επίπεδο που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας κυρίως το ενδιαφέρον μας την προσωπική μας προβολή και τη δημόσια εικόνα μας που παίζει καθοριστικό ρόλο και μπορεί να βοηθήσει στο να εξελιχθούμε σε ότι αφορά την καριέρα μας. Είναι πραγματικότητα ότι προσπαθούμε να εκλογικεύσουμε τα συναισθήματα και αυτό είναι κάτι που μας δημιουργεί απόσταση καθώς δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αισθανθεί και να αφεθεί τις ευαισθησίες και σε ότι μπορεί να κινήσει την καρδιά μας.

Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές ευκαιρίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να μας δοθεί η ευκαιρία να προκριθούμε και να προβάλουμε το έργο και την προσπάθειά μας. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οριστικοποιεί συμφωνίες επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συναλλαγές που θα βοηθήσουν στο να μπουν γερά θεμέλια σε ότι αφορά τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24