Άρης στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Άρης στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.5 (6 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου και θα την ολοκληρώσει στις 27 Αυγούστου 2023, μια πλανητική μετακίνηση που αλλάζει τον τρόπο δράσης μας. Από την πύρινη ενέργεια του Λέοντα στην γήινη της Παρθένου, γινόμαστε λιγότερο τολμηροί και παθιασμένοι και περισσότερο πρακτικοί και μεθοδικοί στο τρόπο που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και ξεκινάμε τα πράγματα. Παράλληλα, ο θυμός εκφράζεται διαφορετικά, πιο παθητικά, μέσα από επιθετική κριτική ή σωματοποίηση. Από την άλλη, φαίνεται πως θα αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην εργασία, την υγεία μας και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς μας.

Ο Άρης στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σου, περνά στον 6ο ηλιακό σου οίκο στρέφοντας την προσοχή σου στην εργασιακή καθημερινότητα. Η ρουτίνα σου αποκτά περισσότερη δράση και ένταση το επόμενο διάστημα, ίσως να πολλαπλασιάζονται οι υποχρεώσεις σου ή να χρειάζεται να περάσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου. Είναι μια καλή περίοδος για να αρχίσεις να αθλείσαι ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση και θα σε βοηθήσει να μειώσεις το άγχος. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, η πορεία του Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο ανεβάζει στα ύψη τη λίμπιντό σου και σε παρακινεί να εκφράσεις την ατομικότητά σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να ζήσεις έντονες στιγμές πάθους με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με ένα νέο άτομο που μπαίνει στη ζωή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να σε απασχολήσει έντονα το θέμα απόκτησης απογόνων. Για όσους έχουν ήδη παιδιά, φαίνεται πως θα χρειαστεί να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο σε αυτά και σε διασκεδαστικό και παραγωγικό χρόνο μαζί τους. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ηλιακό σου ναδίρ, εκκινώντας μια περίοδο εξελίξεων σε θέματα ακινήτων και οικογενειακού περιβάλλοντος. Κάποια ένταση με αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πιθανό να προκύψει αυτό το διάστημα, ξυπνώντας σου αναμνήσεις που σου δημιουργούν άγχος ή ανασφάλεια. Από την άλλη, ίσως απλώς κάποιος γονέας να χρειάζεται τη βοήθειά σου ή να λαμβάνεις μια απόφαση να μετακομίσεις από το πατρικό σου. Αλλαγές ή ανακαινίσεις στον χώρο σου είναι, επίσης, πιθανά ενδεχόμενα. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, η είσοδος του Άρη στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει περισσότερο ομιλητικό και ίσως περισσότερο επικριτικό προς τους άλλους. Το διάστημα παραμονής του στην Παρθένο, θα κάνεις περισσότερες συζητήσεις και θα αυξήσεις τις επαφές σου, επαγγελματικές ή συγγενικές, Παράλληλα, ίσως να αυξηθούν οι μετακινήσεις και η καθημερινές σου υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με επισκευές στο μεταφορικό σου μέσον. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτώντας πως ξεκινούν αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως να αλλάζει κάτι στο εισόδημά σου, να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μια αγορά ή να προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Παράλληλα, φαίνεται πως εντείνεται η ανάγκη σου για ασφάλεια, κάτι που ίσως σε οδηγήσει σε αναζήτηση πρόσθετης πηγής εσόδων. Καλό είναι να αποφύγεις περιττά έξοδα αυτή την εποχή. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου κάνοντάς σε περισσότερο δραστήριο αλλά και νευρικό. Η καθημερινότητά σου αποκτά αρκετή ένταση και φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν να τρέχουν, τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Πράγματα που είχες σχεδιάσει για την πορεία της δουλειάς σου ή της σχέσης σου, αρχίζεις να τα πραγματοποιείς με αποφασιστικότητα και θάρρος. Προσπάθησε να εκτονώσεις την ενέργεια με παραγωγικούς τρόπους. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!!

ΖΥΓΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού, ο Άρης κάνει την είσοδό του στον 12ο ηλιακό σου οίκο και σε οδηγεί σε έναν απολογισμό. Ίσως μπεις σε μια διαδικασία να αξιολογήσεις κάποιες επιλογές που έκανες το προηγούμενο διάστημα κυρίως στις σχέσεις σου με τους άλλους, ώστε να κάνεις και τις ανάλογες διορθωτικές κινήσεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιός έρωτας και να θελήσεις να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, ο Άρης εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που φέρνει εξελίξεις στις κοινωνικές σου συναναστροφές και σε σχέδια που είχες για το μέλλον. Πιθανόν να καταφέρνεις να «πιάσεις» ένα επαγγελματικό στόχο ή να δέχεσαι μια ενδιαφέρουσα πρόταση από έναν γνωστό σου για ένα εγχείρημα που αποτελούσε όνειρό σου. Από την άλλη, ίσως υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα από τον περίγυρό σου και αποφασίσεις να αλλάξεις παρέες ή και κοινωνικό κύκλο. Τέλος, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να συμμετέχεις σε μια ομάδα ή να ενταχθείς σε έναν σύλλογο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μια θέση που επηρεάζει την καριέρα σου. Φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα αρχίσεις να φτάνεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και ίσως να προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή την επιχείρησή σου. Παράλληλα, καταφέρνεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου. Από την άλλη, είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με έναν ανώτερο ή έναν συνεργάτη στη δουλειά σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου, η πορεία του Άρη στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τις σπουδές, ένα ταξίδι ή ένα νομικό σου ζήτημα. Πρόκειται για μια περίοδο που στοχεύεις ψηλά και έχεις την ανάγκη να επεκταθείς, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις για την καριέρα σου. Μία συμφωνία σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, η εξέλιξη των σπουδών σου, η εκμάθηση ενός νέου αντικειμένου ή και μια απόφαση για αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού είναι ανάμεσα στα σενάρια του επόμενου διαστήματος. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Άρης κάνει την είσοδό του στον 8ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας τις αισθηματικές σου σχέσεις καθώς και κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Ίσως να υπάρξει κάποια ένταση στον δεσμό σου την περίοδο αυτή, ακόμα και ένας χωρισμός, σε περίπτωση που δε σε ικανοποιεί πλέον αυτή η σχέση. Από την άλλη, ίσως να προχωράς σε μια συμφωνία ή στη σύναψη ενός συμβολαίου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις αποδέκτης και μιας κληρονομιάς.Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Άρης περνά στον 7ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας σημαντικά τον τομέα των σχέσεων. Από τη μία, φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει μια επικείμενη συνεργασία, η οποία ίσως να έρχεται μετ’ εμποδίων. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι Ιχθείς ίσως να καβγαδίσουν με το ταίρι τους για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μέσα στη σχέση ή λόγω κάποιας κόντρας που δημιουργείται για πρακτικά ζητήματα. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24