Ποια ζώδια είναι κυνηγοί στην αγάπη!

Ποια ζώδια είναι κυνηγοί στην αγάπη!
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Βάσια Βέρτη

Ο έρωτας είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μας, μας δίνει δύναμη και μας κάνει να νιώθουμε πάντα νέοι. Στον έρωτα, κάποια ζώδια είναι από την φύση τους κυνηγοί, επιδιώκουν να κατακτήσουν τον ερωτικό τους στόχο με κάθε τίμημα και δεν το βάζουν εύκολα κάτω. Κάποια αλλά ζώδια είναι απλά… θηράματα. Ποια είναι τα ζώδια που θα σε κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσεως και ποια είναι αυτά που θα τα παρατήσουν με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν;

Διάβασε το ζώδιο του/της συντρόφου σου και μάθε ποια ζώδια είναι "κυνηγοί" στον έρωτα!

 

Κριός

O Κριός είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την ασυγκράτητη ορμή του σε ό,τι και αν κάνει. Πόσο μάλλον όταν αφορά τον έρωτα. Όταν χτυπηθεί από το βέλος του φτερωτού θεού, τότε είναι έτοιμος να τα παίξει όλα για όλα. Παθιάζεται, τρελαίνεται, αυτοσχεδιάζει, ορμά. Ακόμα πιο πρόθυμος να κατακτήσει το στόχο του είναι όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες, αν δε βρει την ανταπόκριση που ψάχνει. Συνεχίζει ακάθεκτος προς την κατάκτηση του. Όταν το "θύμα" του πέσει τελικά, τότε ο ίδιος “ξενερώνει” και πάει παρακάτω. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ταύρος

Γενικά ένας Ταύρος ξέρει πολύ καλά πώς να ελέγχει τις ερωτικές του κινήσεις, αλλά όταν έχει απέναντι του ένα άτομο που πιστεύει ότι αξίζει να είναι στη ζωή του, τότε γίνεται ασυγκράτητος. Ωστόσο, αποφεύγει τις κραυγαλέες κινήσεις, ενεργεί πάντα με μέτρο και σοβαρότητα. Από την άλλη, θέλει να είναι και σίγουρος ότι το άτομο αυτό τον ποθεί, για να έχει το παιχνίδι μια αμοιβαιότητα. Όταν το καταφέρει και κατακτήσει τον ερωτικό του στόχο, είναι πολύ δύσκολο να τον διώξει μετά μακριά του. Ακόμα και αν το πρόσωπο δεν θέλει πια. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μπορεί να κυνηγήσει το στόχο του με επιμονή, σε σημείο που το άλλο πρόσωπο τελικά θα υποκύψει από όλη αυτή την γοητευτική κατάκτηση. Ακόμα και να μη θέλει το άτομο να κάνει κάτι μαζί του, εκείνος δεν πτοείται, αλλά γίνεται ακόμα πιο αποφασισμένος στην προσπάθειά του. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα όμως είναι, ότι “ξενερώνει” πολύ σύντομα με όλο αυτό το κυνηγητό και βάζει νέο στόχο… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Καρκίνος

Τα κυνηγητά και τα παιχνίδια δεν είναι το “φόρτε” ενός Καρκίνου, γιατί αυτό το ευαίσθητο ζώδιο θέλει να ξέρει από την αρχή ότι το άτομο που έχει επιλέξει, έχει αμοιβαία αισθήματα. Το χάσιμο χρόνου, σημαίνει και λάθος ερωτικές επιλογές. Αν θέλεις να είσαι μαζί του, καλά θα κάνεις να μην τον πληγώσεις καθόλου και να εξηγήσεις από την αρχή τις προθέσεις σου. Αν κατά λάθος κάνεις ένα σφάλμα, δε θα το ξεχάσει ποτέ. Θα βρει τον τρόπο να… ανταποδώσει. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Λέων

Το να κάνει ένας Λέων την κίνηση να σε διεκδικήσει ερωτικά, είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να σε τιμήσει αυτό, κατά τη γνώμη του πάντα. Σημαίνει ότι είδε σε εσένα πολλά και θέλει να σε έχει στη ζωή του, εξαπολύοντας απλόχερα τη γοητεία του. Δεν είναι και λίγο αυτό. Αν κατά λάθος δείξεις δυσφορία, μην περιμένεις να σε κυνηγήσει από τη στιγμή που δεν εκτίμησες την προσφορά του! Θα σηκώσει το φρύδι και θα πάει για άλλα! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν θα κάνει επιπόλαιες ερωτικές κινήσεις, εάν δεν είναι σίγουρος ότι το άτομο που έβαλε στο μάτι είναι ακριβώς αυτό που τηρεί τις απαραίτητες για εκείνον προϋποθέσεις. Άρα οι κινήσεις του θα έχουν αρκετή ωριμότητα και σοβαρότητα, ενώ θα δείξει από την αρχή τι ακριβώς ζητάει από εσένα. Αν δε δει ανταπόκριση από τη μεριά σου, μην περιμένεις να σε παρακαλέσει. Θα καταλάβει ότι έκανε λάθος επιλογή και θα σε ευχαριστήσει που τον επιβεβαίωσες. Άλλωστε, υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ζυγός

Ο Ζυγός θεωρείται πολύ γοητευτικό και ερωτικό ζώδιο και δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στο ερωτικό του κάλεσμα. Ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να… ρίξει το "θύμα" του και μάλιστα να το κάνει να τον ερωτευτεί τρέλα. Αν καταλάβει ότι το άτομο που επέλεξε είναι τελικά και αυτό που θέλει στη ζωή του, τότε θα συνεχίσει με πείσμα να το πολιορκεί. Ακόμα και όταν δε βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση. Βάζει πολύ ψηλά τον ερώτα και είναι έτοιμος να κάνει θυσίες, βαδίζοντας πάντα με το ένστικτό του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δε δέχεται την απόρριψη, γι’ αυτό και φτάνει στα άκρα όταν βάλει κάποιο άτομο στο μάτι, προκειμένου να το οδηγήσει στα δικά του ερωτικά μονοπάτια. Ακόμα και αν ο στόχος του δεν ανταποκρίνεται, εκείνος δεν καταθέτει έτσι εύκολα τα όπλα. Συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά και με τρομερή αυτοπεποίθηση. Και αν εγκαταλείψει το παιχνίδι, δε θα το κάνει επειδή κουράστηκε, αλλά γιατί βρήκε κάτι άλλο, πιο ενδιαφέρον!Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει γοητεία και κερδίζει τους πάντες. Έτσι, έχει πολλές κατακτήσεις στη ζωή του και όλοι είναι πρόθυμοι να τον ακολουθούσουν ερωτικά. Αν βάλει στο μάτι ένα άτομο, το όποιο δεν ανταποκρίνεται, δε θα καθίσει να σκάσει. Έχει τόσες κατακτήσεις, που δεν τις προλαβαίνει και σίγουρα κάποια θα του… συμπαρασταθεί. Το θέμα είναι πως όλη αυτή η ένταση που έχει στο ερωτικό παιχνίδι, κρατάει πολύ λίγο.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αιγόκερως

Όταν ο Αιγόκερως βάλει ένα άτομο στο μάτι, θα το κυνηγήσει με έξυπνο τρόπο, τέτοιο που να μη θιγεί και ο εγωισμός του. Αν μάλιστα βρει και την απαραίτητη ανταπόκριση, τότε θα συνεχίσει ακάθεκτος το παιχνίδι με τη δική του, μοναδική στρατηγική. Αν πάλι δε βρει αυτό που ψάχνει, αλλάζει κατεύθυνση άμεσα. Όχι όμως χωρίς να έχει πληγωθεί. Είναι ένα βάρος που θα τον ακολουθεί μέχρι να βρει κάτι άλλο και να ασχοληθεί μαζί του, για να κλείσει η πληγή που του άφησε η απόρριψη.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, για να περάσει στην ερωτική επίθεση, πρέπει να είναι σίγουρος χίλια τα εκατό ότι το άτομο που έβαλε στο μάτι θα ανταποκριθεί. Αλλιώς, θα στρέψει την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Είναι ζώδιο που θέλει τη σιγουριά στη ζωή του, για αυτό και τους αντιμετωπίζει όλους φιλικά στην αρχή, για να μην την πάθει και βρεθεί προ εκπλήξεων. Γενικά όμως έχει πολλές κατακτήσεις στη ζωή του, γιατί είναι άκρως γοητευτικό ζώδιο και αν σε ενδιαφέρει ερωτικά, καλά θα κάνεις να προχωρήσεις εσύ στο… παρασύνθημα, πριν τον χάσεις.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ιχθείς

Ο Ιχθύς νιώθει πάντα ότι όλοι τον κυνηγάνε και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εκείνον. Άλλωστε, το ζώδιο αυτό ζει πραγματικά στο δικό του κόσμο, μέσα στον όποιο τα πράγματα λειτουργούν με βάση τις δίκες του σκέψεις. Αν πάλι βάλει στο μάτι ένα άτομο, δε θα κάνει κίνηση για να μη φάει… χυλοπίτα. Με έξυπνο τρόπο, θα προσελκύσει το άτομο εκείνο να τον κυνηγήσει… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24