Με ποιο ζώδιο θα κατάφερνες να φτάσεις με ευκολία στο γάμο;

Με ποιο ζώδιο θα κατάφερνες να φτάσεις με ευκολία στο γάμο;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Ένα σταυρόλεξο είναι πάντα ο Γάμος. Άλλοτε εύκολο και άλλοτε δύσκολο. Άλλοτε είναι με όλους τους ορισμούς αριθμημένους, άλλοτε με ανακατεμένους και πρέπει να βρεις που αντιστοιχούν οι λύσεις, και άλλοτε να βρεις και να βάλλεις μόνος/η μέχρι και τα μαύρα τετραγωνάκια που χωρίζουν τις λέξεις. Έτσι λοιπόν είναι και το πώς θα φτάσει να οδηγηθεί το κάθε Ζώδιο στην απόφαση να πάει είτε χοροπηδώντας ή και να συρθεί στον Γάμο. Άλλα πρόθυμα, άλλα απρόθυμα. Όπως τα σταυρόλεξα, έτσι και τα Ζώδια έχουν το βαθμό της δυσκολίας τους για να λυθεί η εξίσωση που θα τα φέρει στα σκαλιά της Εκκλησίας ή την πόρτα του Δημαρχείου. Ας τα δούμε ένα ένα σε ποια κατηγορία ανήκουν.

Η αστρολογία σου δίνει λύσεις για να δεις αν μπορείς εύκολα να φτάσεις στον γάμο με τον αγαπημένο σου ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο του.

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα μπορούσες ποτέ να πεις ότι ο Κριός είναι μια εύκολη περίπτωση. Είναι εγωίσταρος, πρέπει όλες οι αποφάσεις να παίρνονται από αυτόν, όλες οι πρωτοβουλίες να αναλαμβάνονται από αυτόν, από αυτόν να καθορίζονται οι εξελίξεις στο κάθε τι. Μόνο η δική του γνώμη μετράει, μόνο αυτός είναι ο ρυθμιστής των πάντων. Κάνε τον και συ με τον τρόπο σου να ρυθμίσει και τον Γάμο σας, το πότε, το που, το πώς, αρκεί να τον κάνεις να σου το επιβάλλει! Στο κάτω κάτω, που θα βρει άλλο ταίρι που θα τον θεώρει αρχηγό του, να τον κάνει να απολαμβάνει όλα όσα τον γεμίζουν. Θα του πεις το Ναι; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δεν είναι δύσκολο να αποφασίσει τον γάμο από την στιγμή που ήδη βρίσκεται σε σχέση μαζί σου. Έχεις περάσει την πρώτη και δύσκολη φάση, από την στιγμή που έκανες σχέση μαζί του, και η δεύτερη είναι αυτή η σχέση να διαρκέσει. Από την στιγμή που έχει παγιωθεί στην συνείδηση του Ταύρου ότι είναι δεσμευμένος στην μεταξύ σας σχέση, είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Αν δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή να μην έχουν προκύψει οι ευνοϊκές συνθήκες να μπορεί να πραγματοποιηθεί ο Γάμος ή απλώς να βολεύεται με την παρούσα κατάσταση και βαριέται να μπει στη διαδικασία. Κάνε την πρόταση εσύ και θα δεχτεί. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να καταλήξει ένας Δίδυμος στην απόφαση για Γάμο, πρέπει εσύ να του γίνεις κολλιτσίδα, στενός κορσές με τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού, διαβεβαιώσεις για την μοναδικότητα του, με λίγα λόγια,  πρέπει να του διώξεις κάθε ανασφάλεια για τα αισθήματα σου. Μην σε αποθαρρύνει το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει ανταπόδοση των εκδηλώσεων σου, κρατιέται για να μην υπάρχει καμιά αναγνώριση δέσμευσης απέναντι σου. Κρατά πάντα κάποιες επιφυλάξεις για να μην εκτεθεί ότι δημεύεται. Προκειμένου να το αποφασίσει, πράγμα δύσκολο σαν άστατο και δισυπόστατο Ζώδιο, πρέπει να πειστεί ότι μαζί σου θα είναι ζωντανό το ενδιαφέρον του με την από μέρους σου κατανόηση των αναγκών του για παιχνίδια μυαλού, ανέβασμα της λίμπιντο κλπ. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λέω να μην ασχοληθούμε εδώ με το υποθετικό, πως θα κατάφερνες να πας τον Καρκίνο στον Γάμο, αλλά πως κατάφερε να σε πάει αυτός εκεί! Όπως θα κατάλαβες είναι παρά πολύ δύσκολο να κρατήσεις έναν Καρκίνο μακριά από τον Γάμο. Είναι ο αυτοσκοπός του από τότε που γεννήθηκε, η ολοκλήρωση του, ο προθάλαμος για την δημιουργία μιας πρότυπης οικογενείας με παιδάκια, με ζεστό σπιτικό, με την θαλπωρή που δίνει το καταφύγιο όταν θα γυρίζει από τον έξω κόσμο… Το σπιτικό που ονειρευόταν πάντα, είναι ο χώρος που θα διοχετεύει την αγάπη και την προστασία στους δικούς του, και ο Γάμος είναι ο τρόπος να το κατορθώσει. Έλα, πες μας πως σε κατάφερε; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Κανένα Ζώδιο δεν ¨τσιμπάει¨ τόσο εύκολα στον  θαυμασμό όσο ο Λέων. Δεν έχει τόση σημασία το ότι πραγματικά το αξίζει.  Απλώς τα κίνητρα αυτών που τον θαυμάζουν ή τον κολακεύουν διαφέρουν. Για να βρεθεί ο Λέων μπροστά σε πάπα ή δήμαρχο, πρέπει να έχει πειστεί ότι τον θεωρείς ξεχωριστό πλάσμα, ανώτερο από όλους, ότι ο θαυμασμός σου είναι ανυπόκριτος, αυτός ξέρει να τον ξεχωρίζει από τις κολακείες, που ναι μεν πιάνουν λίγο τόπο, αλλά όχι σε βαθμό να την ¨πατήσει¨. Πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι θα είσαι κάτι που θα σε καμαρώνει, ισάξιο μεν, αλλά και κάνα δυό πόντους χαμηλότερο, δεν θα τον επισκιάσεις κιόλας! Έτσι σε παντρεύεται. Εσύ; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα απαιτητικό Ζώδιο όπως ο Παρθένος, δεν οδηγείται σε Γάμο αν δεν πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις. Το εύκολα ή δύσκολα δεν ισχύει εδώ, ισχύει μόνο το ¨ ή  πληρούνται ή δεν πληρούνται¨. Αυτό είναι όλο, ψυχρή λογική, τελεία και παύλα! Απαιτεί , δεν ζητά, νοικοκυροσύνη και τακτικότητα, καθαριότητα, ταύτιση με τις συντηρητικές του απόψεις, χαμηλούς τόνους, ουσιαστική βοήθεια στο χτίσιμο της καριέρας του, βελτίωση του κοινωνικού του στάτους και της δημόσιας εικόνας του και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολλά; Σίγουρα θα έχει και άλλα. Φυσικά αυτός θα σου ασκεί κριτική την οποία δεν πρέπει να την ανταποδίδεις, ώστε να καταλάβει ότι είσαι το σπάνιο κελεπούρι που δεν πρέπει να χάσει! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλεις να ¨κλειδώσει¨ εύκολα η υπόθεση Γάμος με έναν Ζυγό, πρέπει να κάνεις χρήση των ευαίσθητων σημείων του. Τι χαρακτηρίζει έναν Ζυγό; Διαθέτει ναρκισσισμό. Άρα τι του αρέσει; Η ομορφιά, η μόδα, η κομψότητα. Τι κάνεις; Τον κολακεύεις για την ομορφιά του, που είναι  αλήθεια, για το ντύσιμο του, που είναι επίσης αλήθεια, για το καλό του γούστο, αυτό και αν είναι αλήθεια! Από κομψότητα, δεν το συζητάμε! Προσπαθείς να εναρμονίσεις τον εαυτό σου σ’ αυτά φροντίζοντας τον. Τι άλλο είναι ο Ζυγός; Ρομαντικός. Παίρνεις μαθήματα από ό,τι γλυκανάλατο βιβλίο, κυρίως τσέπης, και τον συναγωνίζεσαι στις πομπώδεις και υπερβολικές ρομαντικές εκφράσεις. Σιγά μη σε αφήσει να γλυτώσεις το γάμο. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό θα φτάσεις εύκολα και γρήγορα στον Γάμο, όσο γρήγορα αντιληφθεί ότι εσύ είσαι το μέσον, το εργαλείο, το κλειδί που θα ανοίξει τις πόρτες που τον χωρίζουν από τις επιδιώξεις του. Καθαρά ωφελιμιστική αντίληψη. Τι ζητά; Δύναμη, εξουσία, αισθησιασμό, ανοχή για τις αταξίες του, την ζηλοτυπία του, την καχυποψία του, τις τάσεις του για απομόνωση από καιρού εις καιρόν. Αν του παρασχεθούν αυτά, τι σου προσφέρει σαν αντιστάθμισμα; Την θυσία της ελευθερίας του, την αισθησιακή του φύση. Αν τον αντιμετωπίζεις με κατανόηση, σέβεσαι τις ευαισθησίες του, θα σε θεωρήσει ιδανικό ταίρι και τα δεσμά του Γάμου σε περιμένουν! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας δύσκολος γρίφος που για να λυθεί χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς από μέρους σου. Έχεις να κάνεις με έναν ορκισμένο εχθρό της δέσμευσης που του αφαιρει ελευθερία και ανεξαρτησία. Δηλαδή το οξυγόνο του!  Και κακά τα ψέματα, ο Γάμος είναι δέσμευση. Η μαεστρία σου είναι να τον κάνεις να νοιώσει ότι δεν θα απαρνηθεί τον παλιό τρόπο ζωής του. Δεν αρκεί να τον ακολουθείς στις περιπέτειες και τα ταξίδια του, αλλά να τον παρασύρεις και σε άλλα που θα οργανώνεις, να τον προλαβαίνεις αιφνιδιάζοντας τον με τις εκπλήξεις σου για να μην πλήττει. Αν πείθει ότι είσαι τουλάχιστον το ίδιο περιπετειώδης μ’ αυτόν, ότι δεν χάνει αυτά που τον γεμίζουν, θα τρέχει πίσω σου να μην σε χάσει και εκεί τον περιμένει το δόκανο! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως οπουδήποτε αλλού, έτσι και στον Γάμο ο Αιγόκερως βάζει την αξιοπρέπεια στις προϋποθέσεις του. Φρόντισε να αντιληφθεί  ότι με σένα την έχει εξασφαλισμένη. Εν τάξει, η καλή αρχή έγινε, πάμε παρά κάτω. Για τον Αιγόκερω μετράνε η συζυγική πίστη, η κοινωνική καταξίωση γιατί και αυτός είναι και κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένος, η ποιότητα, το καλό γούστο, οι καλοί τρόποι, η λεπτότητα και η εξυπνάδα. Με λίγα λογία, αυτά και που ο ίδιος προσφέρει. Θέλει να καμαρώνει για σένα όταν συγκεντρώνεις τα βλέμματα θαυμασμού της οικογενείας και του κοινωνικού του κύκλου, όμως μην τον βάλλεις στην διαδικασία να ζηλέψει. Τα μπορείς όλα αυτά; Σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς; Τότε ραντεβού για τις άδειες! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάζοντας τον Υδροχόο στο στόχαστρο για γάμο, πρέπει να πηγαίνεις με τα νερά του. αντικομφορμιστής ο ένας αντικομφορμίστρια και η άλλη, αντισυμβατικός ο ένας αντισυμβατική και η άλλη. Έτσι για να ταιριάσουν τα χνώτα σας και να κάνετε χωριό. Αν γνωριστήκατε στους ιδίους χώρους όπου συχνάζει, δεν θα σου είναι δύσκολη η ταύτιση και το να έχετε και κοινές δραστηριότητες, κοινές παρέες, να είστε και φιλαράκια με ¨διευρυμένες αρμοδιότητες και προνόμια¨.  Όταν  καταλάβει, και αυτή την ιδέα θα του την υποβάλλεις εσύ, ότι η αντισυμβατικότητα σας δεν πρέπει να αποβεί εις βάρος των παιδιών που πιθανόν να προκύψουν, τότε κάτι γίνεται. Δεν λέω, δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Επειδή ρομαντισμός και παραμύθια πάνε πακέτο με τον Ιχθύ, που τα ονειρεύεται με νεράιδες και ξωτικά, ιππότες και πυργοδέσποινες , υποθέτω πως και συ θα έχεις βγει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού. Και πάλι επειδή ο Ιχθύς μας/σου,  θα έχει και καλό γούστο, δεν θα  μοιάζεις με δράκο, ξωτικό ή μάγισσα! Αν του δείχνεις την αγάπη σου, τον κάνεις να ονειρεύεται πως ζει σε ένα παραμύθι μαζί σου, αν μάλιστα του το αποδεικνύεις με τις πράξεις σου, αν του επιτρέπεις να αφήνει το μυαλό του να δραπετεύει από την πεζή πραγματικότητα… Το κυριότερο, αν βρίσκεσαι πάντα εκεί για να τον προστατεύεις από τα δύσκολα της άχαρης ζωής και να τον απαλλάσσεις από τις ρουτινιάρικες υποχρεώσεις του, Τι θέλει και ρωτάμε;  Θα πάει στο Γάμο να σε περίμενε μιά βδομάδα πριν. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24