Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/9/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/9/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 2 ως 8 Σεπτεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά τη δουλειά και τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής από την Παρθένο μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες, αρκεί να κρατήσουμε το μέτρο. Ο Ήλιος και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο όλη την εβδομάδα σε απόλυτη σύνοδο εντείνουν τις αγγαρείες, το άγχος και την διάθεση να γινόμαστε επικριτικοί με τους γύρω μας, κάτι που θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας και να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις αρχές τις εβδομάδας η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δίνοντάς μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον και να βάλουμε θεμέλια για σημαντικές σχέσεις σε ότι αφορά τους συναδέλφους μας. Παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξουν υπερβολές σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, καθώς πιθανά να γίνουμε έντονα επικριτικοί με το ταίρι μας και αυτό να οδηγήσει σε εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε καθώς στα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μπορεί να δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσουμε μοναδικά, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα, όμως δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ζητήματα σε ότι αφορά την απόδοσή μας και τη συγκέντρωσή μας σε πιθανές υποχρεώσεις προκαλώντας λάθη και παραλήψεις.

Στις 06.09 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές. Την ίδια μέρα ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δώσει ώθηση σε επαγγελματικά σχέδια που έχουμε, παράλληλα όμως δίνει και αμετροέπεια και καλά θα κάνουμε να δούμε με ρεαλισμό μέχρι που μπορούμε να βάλουμε στόχους.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το Σαββατοκύριακο δεν αφήνει περιθώρια για ειλικρινείς συζητήσεις. Είναι προτιμότερο λοιπόν να μην μπούμε σε διαδικασία δεσμεύσεων και υποσχέσεων που δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Παράλληλα, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτά που ακούμε από τους γύρω μας και να φροντίσουμε να περάσουμε όμορφα, κάτι που ενδείκνυται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24