Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/9/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/9/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 9 ως 15 Σεπτεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά παρελθούσες υποθέσεις και ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να μας απασχολούν, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 μας ωθεί στο να κλείσουμε θέματα που πιθανά μας απασχολούν. Είναι καθοριστικό να αντιληφθούμε ότι η διαδικασία αυτή γίνεται κάτω από ιδιαίτερα φορτισμένες συνθήκες, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που εκτοξεύει τις αυταπάτες και την ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Παράλληλα, οι ευαισθησίες υπερχειλίζουν και δεν αφήνουν περιθώρια για ρεαλιστικές σκέψεις και λογικές κινήσεις. Με τον Άρη στην Παρθένο να βρίσκεται κοντά στον Ήλιο τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς η νευρικότητα εκτοξεύεται και μπορεί να λειτουργήσουμε παρορμητικά στην καθημερινότητα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά υποχρεώσεις στη δουλειά, αφού η θολή εικόνα που μπορεί να έχουμε και το άγχος που πιθανά να μας κυριεύσει θα οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις που θα έχουν κόστος σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς κυριαρχεί η ανάγκη για να επικοινωνήσουμε και να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να αποδεχθούμε καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν, υπό τον φόβο την μοναξιάς που κυριαρχεί. Όμως, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι για να είμαστε ικανοποιημένοι θα πρέπει να εκφράσουμε αυτά που επιθυμούμε από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας, κάτι που θα οδηγήσει στο να επικρατήσει υγιής ισορροπία στη σχέση και στις συνεργασίες μας.

Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, καθώς η γοητεία εκτοξεύεται στα ύψη και έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες για να κερδίσουμε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες συνεργασίες που να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Ο έρωτας είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού που με την κοινωνικότητα σε απόλυτη αρμονία δίνουν τον ρυθμό σε προσωπικό επίπεδο. Η συντροφικότητα είναι σημαντική για εμάς και μπορούμε να «θυσιάσουμε» προσωπικές επιθυμίες και απόψεις για την ηρεμία της σχέσης μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24