Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/9/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/9/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Έχουμε μπροστά μας την τελευταία εβδομάδα που ο Ήλιος θα είναι στην Παρθένο και αυτό μπορεί να μας ωθήσει στο να διεκπεραιώσουμε όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο. Μπορούμε να αποβάλλουμε το άγχος και την πίεση που ήταν έντονα τον προηγούμενο καιρό δίνοντας λύσεις σε ότι μπορεί να μας απασχόλησε έντονα και να επηρέασε πιθανά το καθημερινό μας πρόγραμμα και τις εργασιακές σχέσεις. Καλό είναι να έχουμε στο νου ότι το ενδιαφέρον μας έχει στραφεί από τα τέλη της εβδομάδας που πέρασε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αφού Ερμής και Αφροδίτη πέρασαν στο Ζυγό και κάνουν ευθεία αναφορά στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας γεμίζει δυναμισμό, ενεργητικότητα και έντονο ένστικτο, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να λήξουμε όποιες υποθέσεις μπορεί να μας απασχολούν στη δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι σημαντικό να αδράξουμε την ευκαιρία και για οικονομικές συζητήσεις που μπορούμε να προκαλέσουμε, αφού η προσφορά και η εργατικότητά μας μπορεί να αναγνωριστεί και να έχει άμεσο αντίκτυπο στο εισόδημά μας. Η δυναμικότητα που νιώθουμε μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και στο να λύσουμε λεπτομέρειες και καθημερινά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση μας και πιθανά να προκαλούν ένταση. Η βούληση είναι κυρίαρχη και μπορεί να αποδώσει άκρως θετικά αποτελέσματα, αποβάλλοντας το άγχος και τη γκρίνια από τη σχέση μας.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς ο απόλυτος τρόπος σκέψης και έκφρασης του λόγου μπορεί να ενοχλήσει τόσο το ταίρι, όσο και τους συνεργάτες μας. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε κριτικές διαθέσεις προς τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας, γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε απόσταση και ψυχρότητα. Παράλληλα, καλό είναι να μετριάσουμε πιθανή απαισιοδοξία που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε ότι αφορά συμφωνίες, καθώς τα εμπόδια και οι διαφωνίες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24