Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29/9/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29/9/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 23 ως 29 Σεπτεμβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 και να στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή. Η επικοινωνία αυξάνεται, η ανάγκη για κοινωνικότητα γίνεται πιο έντονη και αυτό μας φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα με τα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε ή να συσχετιστούμε σε προσωπικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να εξισορροπήσουμε καταστάσεις που μπορεί να προβληματίζουν την σχέση μας ή τις συνεργασίες μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταπιέζουμε τις δικές μας ανάγκες γιατί θα λειτουργήσει αρνητικά. Καλό είναι λοιπόν να βρούμε τη χρυσή τομή με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να είμαστε ικανοποιημένοι και αυτοί και εμείς στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστασιοποίηση σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή αλλά και οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχουμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνουμε αυστηροί με το ταίρι μας, να μην είμαστε εκδηλωτικοί μαζί του σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό να κοστίσει στη σχέση μας καθώς δεν αποκλείεται να επικρατήσει ψυχρότητα. Ο διάλογος και η επικοινωνία να μπορέσουν να λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά καθώς εκφράζοντας αυτά που νιώθουμε θα είναι εφικτό να βρεθούν λύσεις που θα δώσουν θετική τροπή τα πράγματα.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που επηρεάζει τους γεννημένους τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Μία νέα περίοδο για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις ανοίγει, αυτό όμως που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε είναι η τάση του να γινόμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας ή σκληροί στον τρόπο που τις εκφράζουμε, κάτι που θα επηρεάσει συνεργασίες και σχέση. Παράλληλα, η ανάγκη για χειρισμό και απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων θα οδηγήσει σε εκρηκτικούς καβγάδες που καλό είναι να αποφύγουμε ιδιαίτερα με το ταίρι μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη την καχυποψία και τη ζήλια και να επικεντρωθούμε στο πάθος και τον ερωτισμό που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση, εκτονώνοντας συγκρουσιακές συνθήκες που μπορεί να δημιουργηθούν. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24