Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30/9 ως 6/10/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30/9 ως 6/10/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 30 Σεπτεμβρίου ως 6 Οκτωβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Σεπτεμβρίου ως 6 Οκτωβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αρχίζει με ένταση, κυρίως στην προσωπική μας ζωή, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση ή στις οικονομικές μας συμφωνίες. Φόβοι και ανάγκη χειρισμού κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να οδηγήσουν σε ακραία καχυποψία και ζήλια. Ο εκνευρισμός εκτοξεύεται στα ύψη και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι μας που θα δημιουργήσουν αρνητικές εξελίξεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να κυριαρχήσουμε έναντι των φόβων μας και να μετουσιώσουμε αυτή μας την ενέργεια σε πάθος και αισθησιασμό που θα δώσουν άλλη διάσταση στη σχέση μας.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια και την διάθεση να μην εκφραζόμαστε. Επιδιώκουμε να παρατηρούμε τους γύρω μας, ιδιαίτερα όσον αφορά οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς έτσι πιθανά να θεωρούμε ότι προστατεύουμε τα κεκτημένα μας. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε οι φόβοι μπορεί να εντείνουν την καχυποψία και αυτό να εκδηλωθεί έντονα σε προσωπικό επίπεδο, δημιουργώντας παράλογες σκέψεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ας εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία για να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα που θα ικανοποιήσουν το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό εντείνοντας τη νευρικότητα και τις ανταγωνιστικές διαθέσεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Αυτό που κυρίως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα είναι η διάθεση να εμπλέκουμε και τρίτους στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, λόγω της ανασφάλειες και του ελλείμματος ευθύτητας που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κόντρες σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι έντονες, καλά θα κάνουμε να μην μπούμε στη διαδικασία να χτυπήσουμε «κάτω από τη ζώνη» και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας σε ανάλογες συμπεριφορές. Σε προσωπικό επίπεδο, ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση μας και είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να μην προκληθούν σημαντικά προβλήματα στη σχέση μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24