Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13/10/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13/10/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Στις 07.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί νευρικότητα και εριστική διάθεση τόσο σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και θέματα που μας απασχολούν, όσο και σε ερωτικό επίπεδο όπου μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε συμφωνίες σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν που θα προκαλέσουν ένταση και θα μας ξαφνιάσουν πιθανά δυσάρεστα, αναγκάζοντάς μας να επαναπροσδιορίσουμε τις κινήσεις και τον σχεδιασμό που έχουμε. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αντιδράσεις μας πυροδοτούν την ατμόσφαιρα στη σχέση και βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες έρχονται στο φως που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Καλό είναι να υπάρξει ψυχραιμία και ώριμη σκέψη πριν εκφραστούμε.

Στις 08.10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί περιοριστικά στην ψυχολογία μας, καθώς εντείνει την απαισιοδοξία, την σκληρότητα, την κατήφεια. Πιθανό είναι να γίνουμε απότομοι στους γύρω μας και κυρίως στο ταίρι και στους συνεργάτες μας. Πρωτίστως όμως είμαστε σκληροί και απαξιωτικοί με τον εαυτό μας θεωρώντας πιθανά ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε απαιτήσεις που υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και αυτό εκδηλώνεται με απότομο και απόλυτο τρόπο.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό εκτοξεύοντας τα πάθη και τις εμμονές σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα και τρομερή ένταση στις σχέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε καθώς οι ανασφάλειές μας μπορεί να κυριαρχήσουν και να προκαλέσουν καχυποψία και ζήλια οδηγώντας σε σκηνές και συγκρούσεις με το ταίρι μας. Ας επικεντρωθούμε στον αισθησιασμό και τον πόθο που εντείνονται στο μέγιστο και ας αφήσουμε στην άκρη αρνητικά συναισθήματα που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Σε οικονομικά ζητήματα, η διαίσθηση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και καλό είναι να την αφήσουμε να μας καθοδηγήσει. Τα έξοδα μπορεί να είναι αρκετά, όμως έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε νέες οικονομικές προοπτικές μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24