Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/3/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/3/2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαρτίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαρτίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 ανοίγει με έντονο τρόπο την εβδομάδα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντική ένταση και ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά μας απασχολούν. Φαίνεται να ήρθε η στιγμή να οριστικοποιήσουμε καταστάσεις που πιθανά μας προβληματίζουν  σε καθημερινό επίπεδο όμως δεν είναι εύκολο να πάρουμε ξεκάθαρες και σωστές αποφάσεις καθώς ο έντονος συναισθηματισμός που μας διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να μας πληγώσουν και να μας αποκαλύψουν πρόσωπα που τελικά θα φανεί ότι άδικα είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και φροντίζει με αργούς ρυθμούς να αποκατασταθεί η επικοινωνία κυρίως σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον καθώς φαίνεται να μας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε συζητήσεις για θέματα που μπορεί να προέκυψαν το τελευταίο διάστημα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι κινήσεις σε ότι αφορά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας φτάνει να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να σκεφτεί με πρωτοποριακό τρόπο καθώς η συμβατικότητα δεν θα ταιριάξει σε όποια προσπάθεια μας.

Στις 11.03 το εξάγωνο του Ηλίου στους Ιχθύες με το Δία στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώριο για δυσάρεστες σκέψεις καθώς δημιουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Μπορούμε πια να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να αφήσουμε ότι μας βαραίνει ψυχολογικά πίσω μας καθώς η αισιοδοξία κυριαρχεί και μας βοηθά να ξεφύγουμε από παλιότερα ζητήματα που πιθανά μας πληγώνουν.

Στις 14.03 το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εναρμονίζει δράση και φαντασία και δεν αποκλείεται να κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο χρησιμοποιώντας τόσο τη δημιουργικότητα όσο και το ένστικτο μας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ενισχυτικά στην διαίσθηση μας και μας δίνει την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να αλλάξουμε ριζικά πράγματα στην δημόσια εικόνα μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24