Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/3/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/3/2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται οι μετακινήσεις πλανητών και οι όψεις που σχηματίζονται να δημιουργούν έντονη δράση και κινητικότητα. Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για να είμαστε ανοιχτοί σε ότι αφορά τα συναισθηματικά μας για αυτό και πιθανότατα να οδηγηθούμε σε απομάκρυνση από το ταίρι μας η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση καθώς φαίνεται πιθανές κινήσεις να μην στεφθούν με επιτυχία.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία που μπορεί να έχουμε με πρόσωπο του φιλικού μας περιβάλλοντος. Είναι προτιμότερο να μπούμε σε διαδικασία σκέψης και όχι έκφρασης των συναισθημάτων μας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις μας. Πιθανές είναι οι καθυστερήσεις σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχουμε δρομολογήσει για αυτό καλά θα κάνουμε να δείξουμε υπομονή. 

Στις 05.03  η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο δημιουργώντας οι ιδανικές καταστάσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά μας καθώς φαίνεται να προκύπτουν οι προϋποθέσεις για να πάρουμε σημαντικές ανάσες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε σπατάλες που μπορεί να προκύψουν γιατί αργότερα θα ανακαλύψουμε ότι ήταν αχρείαστες και δημιούργησαν προβλήματα στον προϋπολογισμό μας. Ο ερωτισμός κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο, βέβαια δεν αποκλείεται να εκδηλώσουμε κτητικότητα και αυτό να ενοχλήσει το ταίρι μας.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια να δούμε αντικειμενικά πως πρέπει να διαχειριστούμε καταστάσεις του παρελθόντος καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και θολώνει το τοπίο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει έρωτες από το πουθενά που έρχονται για να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής μας πορείας και να οδηγήσουν στην επανάσταση από την ασφάλεια που μπορεί μέχρι τώρα να νιώθουμε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24