Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24/2 ως 1/3/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24/2 ως 1/3/2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 24 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες μόλις έχει πραγματοποιηθεί και η εβδομάδα αυτή μπαίνει δυναμικά με την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή σε ότι αφορά παρελθούσες καταστάσεις που πιθανόν έχουν έρθει στην επιφάνεια και καλούμαστε να διαχειριστούμε. Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες σε ακριβείας εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κινητοποιηθούμε σε μεγαλύτερο βαθμό σε ότι αφορά  ζητήματα που εκκρεμούν και καλό είναι να επιλυθούν για να απαλλαγούμε από αυτά, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την επικοινωνία αλλά και τον έντονο υποκειμενισμό και συναισθηματισμό που μας διέπουν και μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελικά σε λάθος αποφάσεις. Προσοχή γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και σε επαγγελματικές κινήσεις που θέλουμε να επαναφέρουμε και να επανεξετάσουμε. Καλό είναι να δούμε σφαιρικά πώς πρέπει να κινηθούμε και να μην αφήσουμε το έλλειμμα αντικειμενικότητας να κυριαρχήσει.

Στις 29.02 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για να δούμε ξεκάθαρα πως μπορούμε να κινηθούμε σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι αυτό το τετράγωνο θα μας απασχολήσει έντονα από τις 28.02 καθώς κάνει αισθητή την «παρουσία» του με τις ενέργειες που εκπέμπει. Είναι σημαντικό σε αυτές τις συνθήκες να αντιληφθούμε ότι ήρθε η στιγμή να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε τις εγωκεντρικές διαθέσεις στον έρωτα καθώς είναι αυτές που θα οδηγήσουν στο να προκληθούν εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή και σφοδρές κόντρες. Ο αισθησιασμός και ο έντονος ερωτισμός θα βοηθήσουν να αποφύγουμε της οποίας αντιπαραθέσεις και να ανακαλύψουμε πραγματικά την αξία του προσώπου που έχουμε στη ζωή μας.

Την ίδια μέρα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δώσει σημαντικές συζητήσεις οικονομικές φύσεως για ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να λάβουμε απολαβές που μπορεί να έχουμε διεκδίκηση παλιότερα, κάτι που θα μας αιφνιδιάσει με ευχάριστο τρόπο. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24