Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23/2/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23/2/2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Φεβρουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Φεβρουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! O Ερμής αρχίζει την αναδρομή πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς φαίνεται να υπάρχουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις στο ποσό εκφραζόμαστε. Μπαίνουμε σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μας βαραίνουν και καλούμαστε να τις επεξεργαστούμε και να δούμε πώς μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Αυτό βέβαια σηματοδοτεί την ανάγκη να απομονωθούμε από τους γύρω μας και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ασχοληθούμε με παρελθόντα ζητήματα ή θέματα που εκκρεμούν και καλούμαστε να κλείσουμε. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι και δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν στους γύρω μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξουμε προσοχή για να μπορέσουμε να δούμε ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθούμε και να αποφύγουμε τις εντάσεις.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να προωθήσουμε όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το σύμπαν λειτουργεί ευνοϊκά στις επιδιώξεις μας καθώς μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά την καριέρα και την επίτευξη των στόχων μας στο συγκεκριμένο πεδίο. Βέβαια η ανάγκη να θέσουμε υψηλά όνειρα μπορεί πιθανά να μας οδηγήσει στο να μην βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα και να ταξιδεύουμε. Σε αυτό μας βοηθάνε ο Δίας να μην ξεφύγουμε καθώς βρίσκεται στον Αιγόκερω σε ένα άκρως ρεαλιστικό και πρακτικό ζώδιο.

Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας ταλαιπωρούν ακόμα. Έχουμε την ευκαιρία να αναλογιστούμε ότι μας προβληματίζει και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την θετική του εξέλιξη. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν και πάλι τη θέση τους στη ζωή μας, ο δυναμισμός μας μπορεί να μας ανακόψει και να μας δώσει χρόνο για να δούμε με καθαρότερη σκέψη πως πρέπει να διαχειριστούμε ανάλογη κατάσταση. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24