Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16/2/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16/2/2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 10 ως 16 Φεβρουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10 ως 16 Φεβρουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Διανύουμε την εβδομάδα πριν ο Ερμής αρχίσει την αναδρομή πορεία του στους Ιχθύες και είναι γεγονός ότι δεν αποκλείεται να παρατηρήσουμε φαινόμενα και δυσκολίες στην επικοινωνία λόγω της επικείμενης αναδρομής του. Η εβδομάδα αυτή ιδιαίτερα τη Δευτέρα και την Τρίτη μας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις συνθήκες και να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη για προσφορά που δείχνουμε τώρα αποδίδει καρπούς και μπορεί να αναγνωριστεί από τους ανώτερους μας κάτι που πιθανά μπορεί να εξελιχθεί θετικά τόσο σε ότι αφορά την ηθική αναγνώριση αλλά και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και την βελτίωση τους. 

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε την Πέμπτη γιατί δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία χειριστικής και εξουσιαστικής διάθεσης προς τους συνεργάτες και το ταίρι μας, λόγω προσωπικών φόβων και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά μας καθορίζουν ακόμα. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε πίσω μας ότι χαλάει την ψυχολογία μας και να δούμε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό το μέλλον και τους στόχους που μπορούμε να πετύχουμε.

Στις 16.02 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας τις επιθυμίες μας στην επαγγελματική μας ζωή και στην κοινωνική καταξίωση που θέλουμε να πετύχουμε. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να περιορίσει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο μας δημιουργώντας ανάλογα ζητήματα στην προσωπική μας ζωή. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η έντονη δραστηριοποίηση που μας δίνει ο Άρης στη συγκεκριμένη θέση, λόγω της έξαρσης του, είναι ιδανικά για να την εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας καθώς μπορεί να αποδώσει σημαντικά και οι ανώτεροι μας να αναγνωρίσουν την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που μας διέπει. Αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει σε προσωπικό επίπεδο καθώς φαίνεται ότι το ταίρι μας δεν θα διστάσει να γκρινιάξει λόγω του ελλείμματος χρόνου που έχουμε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24