Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9/2/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9/2/2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Λιλή Ζαγκανά

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 3 ως 9 Φεβρουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Φεβρουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 εντείνοντας την εσωστρέφεια και την διάθεση να επικεντρωθούμε σε καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να μας ταλαιπωρούν σε ψυχικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον έντονο συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες που φαίνεται να ξεχειλίζουν και να μην αφήνουν περιθώριο για συγκέντρωση και ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Κυρίως επηρεάζεται η πορεία μας σε καθημερινό επίπεδο καθώς φαίνεται ότι η ανάγκη να ταξιδεύει το μυαλό δεν αφήνει περιθώρια για να ασχοληθούμε με ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που είναι απαραίτητο να διεκπεραιώσουμε. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος να πάρουμε αποφάσεις καθώς φαίνεται να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις και τελικά αυτό να οδηγήσει στην απογοήτευση.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικό επίπεδο καθώς φαίνεται να θέλουμε να κοινωνικοποιηθούμε και να έχουμε τον πρώτο λόγο στο ερωτικό παιχνίδι. Το πάθος και ο παρορμητισμός μου χαρακτηρίζουν και είναι αυτά που μπορεί να εντυπωσιάσουν, παράλληλα όμως είναι σημαντικό να καταφέρουμε να χαλιναγωγήσουμε πιθανές εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη συμπεριφορά μας και τελικά να οδηγηθούμε σε κόντρες με σημαντικά πρόσωπα σε προσωπικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 μας καλεί να κλείσουμε μία σειρά καταστάσεων που μπορεί να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή και στον έρωτα εν γένει καθώς φαίνεται ότι είμαστε έτοιμοι να περάσουμε σε επόμενο στάδιο ανοίγοντας νέους δρόμους σε ότι αφορά τη σχέση μας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να είναι κυρίαρχες και να δίνουν ώθηση πια για σημαντικές εξελίξεις που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη διάθεση και στην αυτοπεποίθησή μας. Οι σχέσεις με τα φιλικά μας πρόσωπα είναι πολύ σημαντικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που να θέλουν να μας στηρίξουν σε πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Αυτή η αστρολογική συγκυρία μας οδηγεί με μοναδικό τρόπο στο να δραστηριοποιηθούμε για να ανοίξουμε μελλοντικούς δρόμους και να αλλάξουμε ριζικά πράγματα που αφορούν την προσωπική μας κοσμοθεωρία. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24