Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/1 ως 2/2/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/1 ως 2/2/2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη εντείνει τις ψευδαισθήσεις και την ανάγκη εξιδανίκευσης σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα και λανθασμένες εκτιμήσεις.  Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στον έρωτα καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορούμε να δούμε αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθούμε και αυτό να μας οδηγήσει στην απογοήτευση ή στο να εμπιστευτούμε πρόσωπα που τελικά να μας πληγώσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανές νέες γνωριμίες καθώς φαίνεται να δημιουργούν την αίσθηση του ιδανικού και του ονειρικού, όμως θα απέχουν πολύ από αυτό και όταν το διαπιστώσουμε θα απογοητευτούμε είτε με τον εαυτό μας είτε με τους ίδιους. Καλά θα κάνουμε να προσπαθήσουμε να συντονίσουμε μέσα μας την ανάγκη για απόλυτο παραμύθι με την επιθυμία για έντονη περιπέτεια σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή καθώς είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και νευρικότητα που θα ταλανίσει τις συντροφικές σχέσεις. Σημαντικό είναι ακόμα να μην προσπαθήσουμε να λύσουμε ζητήματα οικονομικής φύσεως αυτή τη χρονική περίοδο καθώς και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας δεν θα μπορούμε να έχουμε άμεση αντίληψη του πως πρέπει να χειριστούμε ανάλογες καταστάσεις.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας τη σχέση και να περάσουμε μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφό μας, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στην προσωπική μου ζωή.  Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και πάλι αφού εγείρουν κυρίαρχα συναισθήματα και ευαισθησίες. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε τη διαίσθηση μας και να διεκδικήσουμε με δυναμισμό αυτό που θεωρούμε ότι οικονομικά μας αξίζει για την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24