Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26/1/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26/1/2020.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιανουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιανουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας αλλάζοντας τις ενέργειες και δίνοντας προοπτική σε φιλικές σχέσεις, σχέδια και φιλοδοξίες για να αναπτυχθούν και να δρομολογηθούν όνειρα που μπορεί να θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Είναι σημαντικό ότι επιδιώκουμε να έχουμε την αποδοχή των φιλικών μας προσώπων γι’ αυτό και δεν θα διστάσουμε να προσπαθήσουμε να βρεθούμε σε παρέες να εκφράσουμε τις απόψεις μας να εκφράσουμε πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχουν.

Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τα όνειρά μας και δεν αποκλείεται να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε γεγονότα που μπορεί να μας αιφνιδιάσουν λόγω του ότι τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μία αστρολογική συνθήκη που μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές καταστάσεις και έντονο εκνευρισμό. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι το να γίνουμε εριστικοί και επιθετικοί σε μία τέτοια συγκυρία θα έχει αρνητικές προεκτάσεις γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσουμε πιθανό θυμό και συγκρουσιακή διάθεση και να μπούμε στη διαδικασία να εκμεταλλευτούμε τις πιθανές αλλαγές προς όφελός μας.

Παράλληλα ο Άρης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ένας σχηματισμός που θα κάνει έντονη την επιρροή του μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μας καλεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα, ένταση, εξιδανίκευση και τελικά απογοήτευση σε ότι αφορά τον έρωτα. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι η κατάλληλη συγκυρία για να πάρουμε καταλυτικές αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή καθώς η έντονη σύγκρουση αναγκών και επιθυμιών μέσα μας δεν είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το να κατασταλάξουμε στο τι θέλουμε πραγματικά αφού δημιουργεί εξιδανικευμένες καταστάσεις, αυταπάτες και μπορεί να οδηγήσει στο να πληγωθούμε λόγω λανθασμένων διαδρομών. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά νέες γνωριμίες καθώς θα καλό είναι να αφήσουμε το χρόνο να περάσει για να διαπιστώσουμε τι είναι αυτό που θέλουν από εμάς. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24