Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19/1/2020.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19/1/2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιανουαρίου 2020. Διάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιανουαρίου 2020

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αρχίζει άκρως δυναμικά καθώς στις 13. 01 Ήλιος, Πλούτωνας και Κρόνος συναντούνται σε απόλυτη σύνοδο στον Αιγόκερω και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε καθώς μπορεί η απαισιοδοξία και η ανασφάλεια να οδηγήσει σε εμμονική διάθεση ελέγχου, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω μας ιδιαίτερα τους ανώτερους μας και μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αντιπαραθέσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες δίνοντας την αίσθηση του έντονου συναισθηματισμού του ρομαντισμού της μοναδικής διάθεσης να περάσουμε ονειρικές καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύουμε τους άλλους θα είναι έντονη και είναι αυτό που τελικά μπορεί να μας οδηγήσει στο να πληγωθούμε αφού αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσουμε ότι τα πρόσωπα που μας έχουν πλησιάσει δεν έχουν τα κίνητρα που μπορεί εμείς να πιστεύουμε ότι έχουν.

Στις 16. 01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό είναι διάχυτη γι’ αυτό και προσπαθούμε να βρεθούμε μαζί τους και να εκφράσουμε πρωτοποριακές σκέψεις απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχουμε. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα ενστερνιστούν τις προθέσεις μας και μπορεί να στηρίξουν μελλοντικά σχέδια που πιθανά έχουμε. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αλαζονικές διαθέσεις που πιθανά να εκδηλώσουμε σε πρόσωπα που μπορεί να διαφωνήσουν μαζί μας. Στις 18. 01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την νευρικότητα στα ύψη και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με φιλικά πρόσωπα ή ακόμα να προκύψουν ανατροπές σε ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών που θα προκαλέσουν εκρηκτικό κλίμα. Προσοχή γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24