Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Ξεκινάμε δυναμικά με την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που πραγματοποιείται την Κυριακή στις 5 Ιουλίου, ώρα Ελλάδας 7:44 π.μ. Είναι Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που ταρακουνάει τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά μας και βγαίνουν στην επιφάνεια ζητήματα που πρέπει να λύσουμε και να πάρουμε σημαντικές τελικές αποφάσεις. Το πάθος θα είναι τόσο έντονο που θα μας απομακρύνει από αυτά που θέλουμε να κάνουμε θα χάσουμε για λίγο τον έλεγχο και δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικά θέματα που αφορούν τα οικογενειακά αλλά και προσωπικά. Η συμπεριφορά μας είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρουμε για αυτό και η λογική θα πρέπει να πάρει την θέση της επιπολαιότητας.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020

Απέναντι στο ταίρι μας θα πρέπει να φερθούμε λογικά και όχι με επιπολαιότητα και να προσπαθήσουμε να λύσουμε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ερωτική μας σχέση. Ο τρόπος με τον οποίο θα βλέπουμε την ομορφιά των πραγμάτων και σε ότι συμβαίνει γύρω μας θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε εξονυχιστικά σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά μας αλλά και τα οικονομικά και να βρούμε τρόπους για την επίλυση τους. Σε ότι αφορά οικονομικές αποφάσεις θα πρέπει να προσέξουμε τις κινήσεις που θα κάνουμε και να μην βιαστούμε να καταλήξουμε σε οικονομικές συναλλαγές, που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσουν.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Σεληνιακή έκλειψη;

Αυτοί που θα επηρεαστούν πιο πολύ είναι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και συγκεκριμένα αυτοί που έχουν ωροσκόπο - μεσουράνημα και πλανήτες. Αυτό σημαίνει πως η λογική με την οποία θα αντιμετωπίζουν ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, οικογενειακά και προσωπικά θα είναι σε πρώτο πλάνο και οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι σημαντικές και θα βοηθήσουν στην επίλυση αρκετών προβλημάτων και κενών που υπήρξαν μέχρι τώρα.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο για αυτό αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τις κινήσεις σας και τις αποφάσεις που θα πάρετε. Κάποια άτομα θα εμφανιστούν στην ζωή σας ξανά και θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις καθώς η πίεση που θα ασκήσουν επάνω σας θα είναι μεγάλη και δεν θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε όλο αυτό. Προσοχή μεγάλη γιατί το μυαλό σας θα κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και θα σας βάλει σε σκέψεις-αρνητικές καθώς κάποια γεγονότα που έχετε ζήσει θα σας καταβάλουν και θα νιώσετε ευάλωτοι μέσα στο περιβάλλον σας αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό σας.

Σε οικογενειακό επίπεδο θα πρέπει να λύσετε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν αλλά η αλήθεια είναι ότι θα βρείτε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας αυτή, μην καταθέσετε τα όπλα και αφήστε τα άτομα που σας αγαπούν να σας πλησιάσουν και να σας βοηθήσουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα βάλετε νέους στόχους σε θέματα καριέρας και θα προσπαθήσετε να τα πετύχετε καθώς ο ζήλος που θα σας διακρίνει θα βρίσκεται σε υψηλές μοίρες. Μην αφήσετε τον εγωισμό και την ανασφάλεια να σας κουμαντάρουν και εμπιστευτείτε τις δυνατότητες και τις προσωπικές αντοχές σας. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη αυτη επηρεάζει επαφές και σχέσεις με τους άλλους και μάλιστα θετικά καθώς θα έρθετε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε και θα βρείτε τρόπους σωστής επικοινωνίας με τους γύρω σας που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας αλλά και τα βαθύτερα θέλω σας. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να βγάλετε στην φόρα όλα τα απωθημένα σας και αυτό σας βοηθά να ρισκάρετε μέσα σε ένα περιβάλλον δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σωστές βάσεις για τα θέματα σας. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο άτομα που έχετε καιρό να δείτε και είναι πολύ μακριά σας να επικοινωνήσουν μαζί σας και να σας ανεβάσουν ψυχολογικά καθώς θα σας βοηθήσουν σε θέματα που σας απασχολούν.

Σύμμαχος σε ότι και αν κάνετε θα είναι το πάθος σας που δεν θα σας εγκαταλείψει και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στην πραγματικότητα. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι καταλυτικές και θα κάνουν τα συναισθήματα σας να ενεργοποιηθούν. Ότι αφορά θέματα νομικής φύσεως χρειάζονται προσοχή καθώς λάθος και υπερβολικές κινήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε αρνητικές καταλήξεις. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη αυτή θα φέρει πολλές ανασφάλειες και αρκετούς εσωτερικούς φόβους που δεν θα μπορείς να διαχειριστείς γεγονός που θα σε οδηγήσει σε αδυναμίες και έντονα ψυχολογικά βάρη, θα σε βγάλουν από τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Τα νεύρα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ίσως να ξεσπάσεις άθελα σου πάνω σε άτομα που δεν σου φταίνε να πεις κάτι που θα το μετανιώσεις μετά αλλά η απόσταση με τους άλλους θα ξεκινήσει σιγά-σιγά να βάζει τα θεμέλια της. Αυτή η απόσταση θα προκαλέσει προβλήματα οικονομικά και προσωπικά και δεν θα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις σωστά. Θέματα που αφορούν τράπεζες και λογαριασμούς θα εμφανιστούν ξαφνικά και δεν πρέπει να τα αγνοήσεις αλλά να βρεις τρόπους για να τα λύσεις.

Για να φτάσεις σε ένα σημείο ικανοποιητικό που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις λογικά και με επιτυχία τα θέματα σου θα πρέπει να αποβάλεις από πάνω σου το άγχος και να βρεις μηχανισμούς άμυνας που θα σε φέρουν πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου θα πετύχεις πιο πολλά από αυτά που νομίζεις. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η έκλειψη σε κάνει τον πρωταγωνιστή θα είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Αιγόκερω και αυτό σε βοηθά να βολιδοσκοπήσεις σε βάθος τις επαφές σου με τους άλλους, να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου, να βρεις τρόπους να "ικανοποιήσεις" τις επιθυμίες σου. Στο μυαλό σου θα επανέρθουν γεγονότα που σε πλήγωσαν αλλά θα βρεις τον τρόπο να τα διώξεις μακριά σου και θα κρατήσεις μόνο τις καλές στιγμές και αυτές που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Μην αφήσεις το άγχος να σε οδηγεί σε ανάρμοστες συμπεριφορές και βάλε το πάθος στη ζωή σου αν θέλεις να κάνεις την διαφορά.

Κάποια προβλήματα θα υπάρξουν μέσα στο περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με λογικότητα και όχι με επιπολαιότητα, μην ξεχνάς πως δίπλα σου έχεις άτομα που σε αγαπάνε και είναι πρόθυμα να σου συμπαρασταθούν σε κάθε πρόβλημα σου αρκεί να τους το ζητήσεις. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια άνοδο καθώς η διορατικότητα σου σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη αυτή προκαλεί πιεστικές καταστάσεις και σε κάνει να ασφυκτιάς μέσα στο περιβάλλον σου να μη μπορείς να συγκρατήσεις τον ίδιο τον εαυτό σου και να αισθάνεσαι αδυναμία σε ότι και αν κάνεις. Ότι αφορά το παρελθόν σου και γεγονότα που ακόμα παραμένουν άλυτα θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους στο προσκήνιο και αυτό σου προκαλεί αδυναμία αλλά και πολλές ανασφάλειες. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την ορμή σου γιατί λόγια που θα πεις και δεν θα τα εννοείς θα σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις και τσακωμούς με τους άλλους κάτι που θα σε απομακρύνει από αυτά που θέλεις να κάνεις.

Για να αποφύγεις δυσάρεστες συμπεριφορές ασχολήσου με τον εαυτό σου, γύμνασε το μυαλό και το σώμα σου, φτιάξε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής δώσε βάση στο μέσα και στο έξω σου, μην αφήνεις τις αδυναμίες να σε κυριεύουν και μετέτρεψε τες σε ιδανικές στιγμές. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    

Αυτή η έκλειψη θα σε φέρει πιο κοντά στους φίλους σου, στα άτομα που αγαπάς, σε πρόσωπα που έχει καιρό να δεις για αυτό και θα παραγκωνίσεις τα προσωπικά σου θέλω και θα ασχοληθείς με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως αυτό θα σε δυσκολέψει λίγο γιατί δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τα πραγματικά του θέλω προς εσένα και αυτό θα σε βάλει σε έντονες σκέψεις στο τι πρέπει να κάνεις για να έρθεις πιο κοντά τους. Απέφυγε υπερβολικές συμπεριφορές και εκρήξεις που θα σε απομακρύνουν από κοντά τους και θα σε οδηγήσουν σε ένα φαύλο κύκλο αποφάσεων. Αν αποβάλεις τους φόβους και τις αδυναμίες σου τότε θα έρθεις πιο κοντά στην αλήθεια και σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Έντονο το πάθος κυριαρχεί στα προσωπικά σου και σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου για να λύσετε σημαντικά θέματα, αρκεί να μην επιβληθείς και να μην αφήσεις τον εγωισμό να σε βγάλει από τα όρια σου. Τώρα είναι η στιγμή να προωθήσεις τα σχέδια σου και τα όνειρα σου γιατί δίπλα σου υπάρχουν άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη αυτή θα σε παθιάσει και θα σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα και με την καριέρα σου. Μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα εμφανιστούν ρωγμές που θα κλιθείς να τις αντιμετωπίσεις για αυτό και πρέπει να βάλεις την λογικότητα σε πρώτο πλάνο και να παραγκωνίσεις εγωισμό και ανασφάλειες που σε κρατούν σε στασιμότητα. Επίσης προβλήματα μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον σε κάνουν να δώσεις την απαραίτητη σημασία για να τα λύσεις.

Τα συναισθήματα σου θα περάσουν από δοκιμασία για αυτό και πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα-τι είναι αυτό που σε πληγώνει και τι είναι αυτό που σε ανεβάζει και σε γεμίζει. Μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους άλλους και προσπάθησε να αφοσιωθείς σε αυτά που σε απασχολούν έντονα. Θα πρέπει να βρεις τα αίτια εκείνα που σε κρατάνε σε στασιμότητα και να τα κτυπήσεις στην ρίζα τους, αν θέλεις να αναγεννηθείς ξανά και να δημιουργήσεις μέσα σε ένα εύπορο κλίμα. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με άτομα που είναι κοντά σου με ψυχολογικά θέματα με τα βαθύτερα θέλω σου αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες. Οι επαφές που θα έχεις με φίλους σου, συγγενείς σου, πρόσωπα που έχει καιρό να τα δεις θα σε βοηθήσουν να προβάλεις τις σκέψεις σου και να βρεις την θετική ανταπόκριση από τους άλλους, κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σε φέρει πιο κοντά στα θέλω σου.

Οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις μέσα στο επαγγελματικό σου τομέα θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις σωστές αποφάσεις που θα αποδειχθούν σημαντικές για τα οικονομικά σου και γενικότερα στην καριέρα σου. Για να τα πετύχεις αυτά θα πρέπει να βγάλεις από το πρόγραμμα σου τον όρο ανασφάλειες και να βάλεις το ρίσκο και την σιγουριά που θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο της επιτυχίας. Επίσης θα ασχοληθείς και με θέματα που θα ενισχύσουν την πνευματική σου οξυδέρκεια και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στον τρόπο σκέψης σου. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ανασφάλειες θα είναι σε πρώτο πλάνο καθώς η έκλειψη αυτή θα εμφανίσει προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και αυτό θα απασχολήσει το μυαλό σου ψάχνοντας να βρεις τρόπους για να τα ενισχύσεις και να γεμίσεις ξανά το πορτοφόλι σου και το ταμείο σου. Θα πρέπει να βρεις σωστούς τρόπους για να διαχειριστείς προσωπικά σου θέματα και να μην αφήσεις τους εσωτερικούς σου φόβους να σε οδηγούν σε λάθος επιλογές που θα μετανιώσεις μετά. Είναι η στιγμή να ενεργοποιηθείς μέσα στο περιβάλλον σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου και τις καινούριες ιδέες που έχεις στο μυαλό σου-μην φοβάσαι πως δεν θα γίνουν αποδεχτές, το ρίσκο θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου και να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες σου.

Άφησε το πάθος να σε κυριεύσει και να σε οδηγήσει στα μυστικά του έρωτα, να έρθεις κοντά στο ταίρι σου και να εκφράσεις τα πραγματικά σου αισθήματα απέναντι του. Καλό θα είναι να μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τους άλλους και εμπιστεύσου το ένστικτό σου αν θέλεις να πετύχεις οικονομικά και επαγγελματικά, κάποιο θέλουν να πάρουν κάτι από εσένα και θα πρέπει να τους απομακρύνεις για να μη πληγωθείς μετά. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προσωπικά σου και τα επαγγελματικά σου θα είναι σε πρώτο πλάνο, θα είσαι ο πρωταγωνιστής μέσα στο περιβάλλον σου καθώς η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Καρκίνο και σε κάνει να λάμπεις ότι και αν κάνεις. Η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια αυτή θα σε προβληματίσει και θα σε κουράσει δεν θα πρέπει να τα παρατήσεις όμως, αν θέλεις να διώξεις μακριά τους φόβους και τις αδυναμίες σου. Μέσα από τα πάθη σου θα βρεις τους σωστούς μηχανισμούς που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς για αυτό και η πίστη στον εαυτό σου θα είναι ένα δυνατό χαρτί.

Προσπάθησε να μην επιβληθείς με έντονο τρόπο σε συνεργάτες και σχέση-ταίρι, δώσε και σε αυτούς τον χρόνο και τον χώρο τους, δέξου και τις δικές του απόψεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους στόχους σε αυτό τον τομέα. Μάθε να ακούς και να δέχεσαι και την γνώμη των άλλων, μέσα από τις δικές τους απόψεις μπορεί να βρεις αυτά που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους δικούς σου στόχους. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι απωθημένο έχεις μέσα σου θα κλιθείς να το αντιμετωπίσεις καθώς η έκλειψη αυτή θα βγάλει στην φόρα όλα τα εσωτερικά σου πάθη και δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις. Θέματα από το παρελθόν θα εμφανιστούν ξανά και θα σε πληγώσουν, θα σου θυμίσουν άσχημες στιγμές που έχεις ζήσει και θέλεις να ξεχάσεις. Η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που θέλεις να ξεχάσεις και σου προκαλούν δυσφορία και θλίψη για αυτό και η εμφάνιση τους σε οδηγούν σε εντάσεις και τσακωμούς με άτομα του περιβάλλοντος σου αλλά και με συνεργάτες σου.

Οι ευαίσθητες χορδές σου θα κυριαρχήσουν των θέλω σου και θα σου "επιβάλουν" αυτά που θέλεις να αποφύγεις - να κάνεις, η σκέψη και η λογική σου δεν θα συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Καλό θα είναι να αποφύγεις συγκρούσεις καταμέτωπο και να δεις την πραγματική αιτία που συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή σου. Τα συναισθήματα σου θα είναι σε ευθεία γραμμή που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου, σωματική και πνευματική για αυτό και τα αδιέξοδα θα είναι αναπόφευκτα. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Ότι θέλεις να πετύχεις θα εμφανιστεί δυναμικά στο προσκήνιο για αυτό και η έκλειψη αυτή θα σε φέρει πιο κοντά σε προσωπικά ζητήματα, φιλικά, κοινωνικές επαφές ότι σε ενδιαφέρει να κάνεις και να πετύχεις θα σε κρατήσει απασχολημένο. Οι στόχοι που θέλεις να πραγματοποιήσεις θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για αυτό και θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα θέματα σου-θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις και να μην τα αγνοήσεις και να δώσεις βάση στο μέσα σου και στο ψυχικό σου κόσμο, η επαφή με την πραγματικότητα θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις για τη ζωή σου.

Άτομα που έχουν σχέση με το φιλικό σου περιβάλλον ή και από το παρελθόν σου, θα σε βοηθήσουν με τον τρόπο τους σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και να πραγματοποιήσεις. Κοντά στο ταίρι σου θα βρεις σωστούς μηχανισμούς άμυνας που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στον έρωτα σας, καθώς το πάθος σας θα βρίσκεται σε θετικές μοίρες και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προβλήματα. Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά και βοήθεια σε κάνει να ενεργοποιηθείς μέσα στο κοινωνικό σου περιβάλλον και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Πως θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24