Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Zwdia24

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη σχετίζεται με την αγάπη και τις σχέσεις. Όπως και στη μυθολογία, η θέα του έρωτα αντιπροσωπεύει το θηλυκό στοιχείο, την ομορφιά και την έλξη. Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν κατά τη γέννηση του ατόμου, μας δίνει στοιχεία για τον τρόπο που σχετίζεται με τους άλλους, για το τι απολαμβάνει, για τη σχέση του με το χρήμα. Η αυτοπεποίθηση, τα γούστα μας, οι καλλιτεχνικές μας τάσεις και οι αξίες μας συνδέονται, επίσης, με τον πλανήτη αυτό.

Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

 

Αφροδίτη στον Κριό

Η Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό φανερώνει πως το άτομο αναζητά τον ενθουσιασμό ή ακόμη και τον κίνδυνο στις σχέσεις του. Ο ανταγωνισμός είναι κυρίαρχος, όπως και η επιθυμία να διεκδικεί ή να το διεκδικούν. Ερωτεύεται γρήγορα ή και κεραυνοβόλα και πολλοί εκπρόσωποι αυτής της θέσης, εκπέμπουν μια επιθετική γοητεία (George Clooney). Η αμεσότητα των ατόμων με Αφροδίτη στον Κριό, που πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω με μια μορφή αθωότητας, τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Μερικές φορές, υιοθετούν μια εγωιστική ή ασυμβίβαστη συμπεριφορά, ενώ τείνουν να παίρνουν αποφάσεις «στο πόδι». Ξοδεύουν παρορμητικά, έχουν ιδιαίτερο γούστο και μπορεί να φορούν έντονα χρώματα ή ρούχα με ξεχωριστά σχέδια.

 

Αφροδίτη στον Ταύρο

Στο ζώδιο που κυβερνά, η Αφροδίτη εκφράζει αρμονικά την ενέργειά της και γι’ αυτό, το άτομο με αυτή τη θέση, θα χαρακτηρίζεται από γοητεία και ανεπτυγμένη ικανότητα να έλκει. Έχει καλό γούστο και απολαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τη γη και τη φύση. Αγαπά τις ανέσεις, την ομορφιά και οτιδήποτε ικανοποιεί τις αισθήσεις του, όπως το γευστικό φαγητό, ένα καλό κρασί ή μια ωραία μουσική. Στις σχέσεις, προχωρά με αργά και σταθερά βήματα, αποζητά ασφάλεια, συναισθηματική και κυρίως υλική και χρειάζεται το άγγιγμα και την αισθαντικότητα για να εκφράσει τα καλά του στοιχεία. Ανάλογα με τις όψεις που δέχεται, μπορεί να εκφράζει ζήλεια ή κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφο.

 

Αφροδίτη στους Διδύμους

Το άτομο με την Αφροδίτη του στους Διδύμους έλκει τους άλλους με τα επικοινωνιακά του χαρίσματα. Συνήθως, έχει ταλέντο στον τρόπο που χειρίζεται το λόγο, φημίζεται για την τέχνη της αποπλάνησης και για την τάση να φλερτάρει αδιάκοπα ή να έχει ταυτόχρονα πολλούς ερωτικούς υποψήφιους για να «παίζει». Η Αφροδίτη στους Διδύμους δε δεσμεύεται εύκολα γιατί έχει την τάση να βαριέται και προτιμά να συνάπτει πιο επιφανειακές και παιχνιδιάρικες σχέσεις, με άτομα από τα οποία έχει κάτι να μάθει. Γενικά, η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί για να συνδεθεί με τους άλλους. Μπορεί να ξοδεύει χρήματα για βιβλία ή περιοδικά και αν συνηγορούν και άλλα στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιο, έχει μια ξεχωριστή σχέση με τα αδέρφια, την οποία αναπαράγει και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου εκφράζει ρομαντισμό και τρυφερότητα, ενώ στις σχέσεις, τείνει να αναλαμβάνει τον ρόλο της Μητέρας που προστατεύει ή του Παιδιού που χρειάζεται προστασία. Γενικά, αναπαράγει συχνά τις γονικές σχέσεις μέσα στις προσωπικές και ίσως να συνάψει γάμο για λόγους συναισθηματικής ασφάλειας. Το άτομο έχει μια τάση να προσκολλάται στο παρελθόν, είτε αυτό αφορά τις σχέσεις είτε τα πράγματα που το περιβάλλουν, όπως σε αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία ή αντίκες. Συνήθως, είναι εύθραυστοι συναισθηματικά, αποφεύγουν να πληγωθούν και μπορεί να διατηρήσουν μακροχρόνιες σχέσεις με άτομα που ερωτεύτηκαν στην παιδική ή εφηβική ηλικία. Αντλεί ευχαρίστηση, ξοδεύοντας χρήματα για το σπίτι, είτε για να το ομορφύνει είτε για να νιώσει μεγαλύτερη θαλπωρή μέσα σε αυτό.

 

Αφροδίτη στον Λέοντα

Το άτομο με την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Λέοντα είναι γενναιόδωρο με τους άλλους και του αρέσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής. Απεχθάνεται να το αγνοούν, κάτι που συμβαίνει σπάνια άλλωστε, αφού εκπέμπει μια φλογερή γοητεία. Η θέρμη και το πάθος που βγάζει προς τα έξω, το βοηθούν να έλκει με ευκολία ερωτικούς συντρόφους. Αρέσκεται στην κολακεία και ξέρει και το ίδιο πώς να κολακεύει τους άλλους, εξασκώντας με μαεστρία την τέχνη της αποπλάνησης. Έχει την τάση να δραματοποιεί τις σχέσεις του και γενικά, η θέση αυτή είναι ιδανική για ηθοποιούς ή άτομα που ανήκουν στο χώρο του θεάματος. Έχει καλή σχέση με το χρήμα και τείνει να ξοδεύει για κοσμήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

 

Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη στην Παρθένο έλκει τους άλλους μέσα από τη μετριοφροσύνη και τη δοτική της φύση, ενώ τείνει να έλκεται από άτομα που μπορεί να μην τα παρατηρούν οι άλλοι. Με έμφυτο ταλέντο να εστιάζει στην λεπτομέρεια, κανείς και τίποτα δε διαφεύγει της προσοχής της. Το άτομο με αυτή τη θέση, σχετίζεται με πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον εργασίας του ή που είναι προσηλωμένα στη δουλειά τους και την αντιμετωπίζουν με σύνεση και προσοχή. Ανάλογα με τις όψεις που δέχεται, ίσως να έχει την τάση να κριτικάρει τους άλλους, να υπεραναλύει τις σχέσεις του ή να προσπαθεί να βελτιώσει το σύντροφό του. Έχει λεπτεπίλεπτο γούστο, αρέσκεται στα γήινα χρώματα και συνήθως έχει μια ιδιαίτερα αγάπη για τα ζώα.

Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Αφροδίτη στον Ζυγό

Η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται στο δεύτερο ζώδιο που κυβερνά και σε αυτό που αφορά περισσότερο από όλα τις σχέσεις. Συνήθως, το άτομο με αυτή τη θέση έχει σπάνια ομορφιά και καταφέρνει να έλκει τους άλλους με την προσεγμένη και εκλεπτυσμένη του εμφάνιση. Το σχετίζεσθαι είναι πολύ σημαντικό στη ζωή του και σίγουρα, δεν αρέσκεται στη μοναξιά. Αποζητά ισορροπημένες σχέσεις και μπορεί να εξιδανικεύει τόσο την ιδέα του γάμου και της συντροφικότητας στο μυαλό του, που καταλήγει να απογοητεύεται από πρόσωπα που δεν καταφέρνουν να την φτάσουν. Συχνά, το άτομο με Αφροδίτη στον Ζυγό είναι αναποφάσιστο και αποφεύγει τις μετωπικές συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις. Θέλει τα πάντα να είναι αμοιβαία και ξέρει να συμβιβάζεται. Ξοδεύει χρήματα για να βελτιώσει την εμφάνισή του, ενώ η τέχνη συχνά αποτελεί πηγή εσόδων.

 

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Το άτομο που έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Σκορπιού, συνάπτει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις. Είναι πιστό και ο έρωτας για αυτόν τον τύπο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της αδυναμίας της, είναι κτητική, παθιασμένη και ζηλιάρα κι αν το ίδιο το άτομο δεν έχει τέτοιες τάσεις, θα προσελκύει συντρόφους που θα χαρακτηρίζονται από αυτές. Έλκεται από μυστηριώδεις παρουσίες που ίσως κρύβουν κάποια μυστικά και πολλές φορές υπάρχουν θέματα ταμπού στις ερωτικές σχέσεις. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική για το άτομο αυτό και θα πρέπει να μάθει να μοιράζεται τα συναισθήματα και τις αξίες του μέσα στις σχέσεις κι όχι να φοβάται μήπως του κλέψουν αυτά που θεωρεί πολύτιμα. Είναι πιθανό να κερδίσει χρήματα από κληρονομιές ή από ασφάλεια του συντρόφου του σε κάποια περίοδο της ζωής του.

 

Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ενθουσιώδης και αγαπά την περιπέτεια. Το άτομο με αυτή τη θέση έχει συνήθως καλή αίσθηση του χιούμορ και έλκει τους άλλους μέσα από αυτό, όπως και μέσα από την εξωστρεφή και ξέγνοιαστη φύση του. Οι σχέσεις του, ερωτικές και μη, ενδέχεται να έχουν κάποια σύνδεση με το εξωτερικό και γενικά, το άτομο ενδιαφέρεται για διαφορετικές φιλοσοφίες, πολιτισμούς και κουλτούρες, ενώ αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια. Παράλληλα, τα θέματα της μόρφωσης και της εκπαίδευσης, συνδέονται επίσης με τις σχέσεις του, που τις αντιμετωπίζει σα μια πηγή γνώσης και εμπειριών. Όταν δεσμεύεται, χρειάζεται χώρο και ελευθερία και αν δε τα λαμβάνει, του είναι αρκετά εύκολο να φύγει. Είναι γενναιόδωρο στο ξόδεμα των χρημάτων, πολλές φορές σε σημείο υπερβολής, ενώ είναι πιθανό να κερδίζει χρήματα από δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Είναι ερωτικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω χαρακτηρίζεται από αυτοκυριαρχία και έλκεται από άτομα που βγάζουν έναν επαγγελματισμό ή υψηλό στάτους. Θέλει να διατηρεί τον έλεγχο στις σχέσεις ή προσελκύει πρόσωπα που έχουν ανεπτυγμένο αυτοέλεγχο και δύσκολα εξιδανικεύει την αγάπη. Η θέση αυτή φανερώνει ένα άτομο που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τον έρωτα και τις σχέσεις, πασχίζει για να τις κάνει να διαρκέσουν, ενώ πολλές φορές συνάπτει δεσμούς με μεγάλες ηλικιακές διαφορές. Θέλει να το αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια, ενώ απεχθάνεται το δημόσιο ευτελισμό ή την κοινωνική κατακραυγή. Συνήθως κερδίζει χρήματα από επαγγελματικές δραστηριότητες, ενώ δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες καλλιτέχνες με τη θέση αυτή.

 

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Το άτομο που έχει την Αφροδίτη του στον Υδροχόο απολαμβάνει την παρέα των φίλων του και είναι αρκετά κοινωνικό. Γενικά, η φιλία αποτελεί ύψιστη αξία για το άτομο με αυτή τη θέση και πολλές φορές μπερδεύει τη φιλία με τον έρωτα. Έλκουν ή έλκονται από εκκεντρικές παρουσίες που έχουν κάτι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό, ενώ όταν εμπλέκονται σε σχέσεις, τείνουν να έχουν τον ρόλο του άνετου και αποστασιοποιημένου. Ο κοινωνικός του κύκλος περιλαμβάνει άτομα από διάφορες κοινωνικές κατηγορίες και, ενώ αρέσκεται να αφιερώνει χρόνο σε φίλους, πολλές φορές προτιμά να μένει μόνος ή να διατηρεί μιας μορφής ανεξαρτησία. Αν το ίδιο το άτομο δε διαθέτει τα χαρακτηριστικά του πνευματώδους, ανεξάρτητου και ελεύθερου τύπου, θα προσελκύει υποψήφιους συντρόφους με αυτά.

 

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Το άτομο με την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και έχει την ικανότητα να «ξελογιάζει» τους άλλους με τη γοητεία του. Στο ζώδιο της έξαρσής της, η Αφροδίτη ξέρει να συνεργάζεται και να βάζει το Εγώ της σε δεύτερη μοίρα, κάτι που πολλές φορές όμως, καταλήγει και στη θυματοποίηση μέσα στις σχέσεις. Η αυτοθυσία σε θέματα καρδιάς είναι συχνό φαινόμενο στα άτομα με Αφροδίτη σε αυτό το υδάτινο ευαίσθητο ζώδιο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ερωτεύονται άτομα, για τα οποία χρειάζεται να αναλάβουν τον ρόλο του σωτήρα. Ακόμη, το άτομο πολλές φορές χρησιμοποιεί τη σχέση για να ξεφύγει από μια άλλη κατάσταση που το εγκλωβίζει. Έχει την ικανότητα να αποδέχεται τους άλλους για την πραγματική φύση τους, ενώ η θέση αυτή διαπρέπει στις τέχνες και ειδικά στη μουσική και το χορό.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24