Ο Κρόνος στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη

Ο Κρόνος στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Zwdia24

Η θέση του Κρόνου σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο φανερώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το άτομο τις ευθύνες, σε ποιους τομείς επιδεικνύει πειθαρχία, το είδος των φόβων του και τον τρόπο που αμύνεται. Ανάλογα με το ζώδιο αλλά και τον οίκο που βρίσκεται ο Κρόνος, λαμβάνουμε πληροφορίες για τα παραπάνω, ενώ σε συλλογικό επίπεδο, το ζώδιο που καταλαμβάνει ο πλανήτης κάθε 2,5 χρόνια, φανερώνει τον τομέα που θα υπάρξουν δομικές αλλαγές σε ένα κράτος ή μια κοινωνία.

Ο Κρόνος στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

 

Κρόνος στον Κριό

Το άτομο με αυτή τη θέση, ίσως αισθάνεται φόβο όταν πάει να ξεκινήσει κάτι καινούριο ή όταν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Η παιδικότητα με την ωριμότητα και την ευθύνη συγκρούονται και ίσως για αυτό, το άτομο φοβάται τις παρορμήσεις του. Στη ζωή, τα μαθήματα που παίρνει αφορούν τον ανταγωνισμό και το θάρρος και πολλές φορές δοκιμάζεται πάνω σ’ αυτά. Ο συνδυασμός της δράσης και της πειθαρχίας, κάνει αυτά τα άτομα κατάλληλα για στρατιωτική διοίκηση.

 

Κρόνος στον Ταύρο

Η θέση αυτή συνδέεται με αργή και σταθερή οικονομική ανάπτυξη. Το άτομο με Κρόνο στον Ταύρο, ενδόμυχα φοβάται την ανέχεια και γενικά ίσως, να αισθάνεται ότι η ύλη το φυλακίζει, είτε λόγω έλλειψης αγαθών είτε λόγω αφθονίας. Γενικά, τα μαθήματα που παίρνει στη ζωή αφορούν τις αξίες και ίσως πασχίζει να αποδείξει την αξία του στον εαυτό του και τους άλλους, κυρίως μέσα από τις κτήσεις του. Παράλληλα, υπάρχει ένα αίσθημα ενοχής για τα αποκτήματά του, όπως και για τις απολαύσεις.

 

Κρόνος στους Διδύμους

Τα άτομα με αυτή τη θέση αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα ό,τι αφορά τη μάθηση και την επικοινωνία, γι’ αυτό και είναι ιδανική για συγγραφείς ή δημοσιογράφους. Ίσως, να υπάρχει φόβος στην έκφραση ή ότι για κάποιο λόγο το άτομο δε θα γίνει αντιληπτό, κάτι που μπορεί να έχει προκύψει από ένα αίσθημα ανεπάρκειας στην σχολική ηλικία, ειδικά σε σχέση με τα αδέρφια. Γενικά, η σχέση με τα αδέρφια είναι σημαντική για το άτομο αυτό, είτε λόγω κάποιας αδελφικής φιγούρας που έχει εκληφθεί ως πατρική, είτε λόγω του ότι το ίδιο το άτομο έχει αναγκαστεί να αναλάβει την ευθύνη μικρότερων αδερφών.

Είναι ερωτικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

Κρόνος στον Καρκίνο

Το άτομο με Κρόνο στον Καρκίνο έχει μια αίσθηση ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά για να νιώσει ασφαλές. Τα μαθήματα που λαμβάνει στη ζωή αφορούν την προστασία, είτε αποφεύγοντας την υπερπροστασία είτε αντιλαμβανόμενο τις συνέπειες από την έλλειψή της. Ίσως το άτομο έχει αναλάβει από μικρό τις οικογενειακές ευθύνες, κάτι που έχει βιώσει σαν φυλακή. Επίσης, ενδέχεται το οικογενειακό περιβάλλον να ήταν ιδιαίτερα αυστηρό ή περιοριστικό.

 

Κρόνος στον Λέοντα

Το άτομο που έχει Κρόνο στον Λέοντα, συνήθως έχει φόβους που αφορούν την προσοχή, είτε επειδή νιώθει ενοχή όταν την λαμβάνει, είτε λόγω της αίσθησης ότι το αγνοούν. Τείνει να υποτιμά τη δημιουργικότητά του και ίσως να αποφεύγει να φανερώσει την πραγματική του ταυτότητα. Επίσης ίσως να παρουσιάζει δυσκολία στην ανάληψη ρίσκου, αλλά και να φοβάται μήπως εκτεθεί. Αν συνηγορούν και άλλα στοιχεία στο προσωπικό του ωροσκόπιο, έχει αυξημένες πιθανότητες να καταλάβει ηγετικές θέσεις εξουσίας.

 

Κρόνος στην Παρθένο

Το άτομο με Κρόνο στην Παρθένο παρουσιάζει εργασιομανία, λόγω του αισθήματος ανεπάρκειας ως προς την παραγωγικότητά του. Μπορεί να φοβάται ότι δεν προσφέρει αρκετά ή ότι του διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Είναι πιθανό να εργάζεται σε νοσοκομείο και γενικά η ειδικότητά του να αφορά την υγεία, ένα θέμα που το απασχολεί με ποικίλους τρόπους στη ζωή του και ειδικά μέσα από το φόβο ότι θα ασθενήσει. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται το άγχος του.

Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Κρόνος στον Ζυγό

Το άτομο με αυτή τη θέση τείνει να αναλαμβάνει το ρόλο του δίκαιου τιμωρού. Στο ζώδιο της έξαρσής του, ο Κρόνος εκφράζει την απόλυτη δικαιοσύνη και για αυτό τα άτομα με αυτή τη θέση ασχολούνται συχνά με το νόμο ή τη δικηγορία. Είναι συχνά αναποφάσιστα, από φόβο μήπως πάρουν τη λάθος απόφαση. Ο γάμος είναι ένα θέμα που τους απασχολεί έντονα και είτε τον αποφεύγουν, επειδή αντιλαμβάνονται πλήρως όλες τις ευθύνες που τον συνοδεύουν, είτε παντρεύονται λόγω του φόβου της μοναξιάς. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις είναι το πεδίο μάθησης και ωρίμανσης του ατόμου.

 

Κρόνος στον Σκορπιό

Το άτομο με αυτή τη θέση αισθάνεται ότι πρέπει να υπερασπιστεί την ιδιωτικότητά του. Ίσως έχει προδοθεί σε παιδική ηλικία ή πιθανόν να έχει νιώσει ότι παραβιάζεται ο ιδιωτικός του χώρος και γι’ αυτό αρνείται να παραχωρήσει την αυτονομία του. Υπάρχει η τάση να ελέγξει τα συναισθήματά του και δύσκολα αναπτύσσει δεσμούς με τους άλλους. Το σεξ και ο θάνατος είναι θέματα που το έχουν απασχολήσει έντονα κατά την ανάπτυξή του ή τομείς που φοβάται να αντιμετωπίσει.

 

Κρόνος στον Τοξότη

Το άτομο με αυτή τη θέση φοβάται το ενδεχόμενο να είναι υπερβολικά αισιόδοξο ή εύπιστο. Γενικά, η ζωή χωρίς νόημα είναι μια τρομακτική ιδέα, γι’ αυτό το άτομο πολλές φορές αναπτύσσει τα πιστεύω του μέσα από δυσκολίες. Συνήθως έχει ανατραφεί με αυστηρές ή απόλυτες ηθικές αξίες, από τις οποίες του είναι δύσκολο να παρεκκλίνει. Ίσως να δικάζει τους άλλους για τα δικά τους πιστεύω. Πιθανόν ο πατέρας είναι μια φιγούρα που αναλάμβανε ρίσκα και το άτομο φοβάται τις συνέπειες αυτού του τρόπου ζωής. Η θέση είναι ιδανική για ακαδημαϊκούς, αλλά και για όσους δουλεύουν στο εξωτερικό.

Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Κρόνος στον Αιγόκερω

Το άτομο με τον Κρόνο στο ζώδιο που κυβερνά, αντιλαμβάνεται από πολύ μικρή ηλικία τις ευθύνες και την πειθαρχία που πρέπει να έχει στη ζωή. Μπορεί να αισθάνεται ότι υπάρχει μια ταύτιση με τον πατέρα ή ότι χρειάζεται να ακολουθήσουν ή να αντιτεθούν σε κάποια οικογενειακή παράδοση. Το άτομο χρειάζεται τον αυτοέλεγχο, αλλά και να παράγει κάτι απτό, που αντέχει στο χρόνο. Απαιτεί τον σεβασμό και ενδέχεται να υπάρχει ένας ενδόμυχος φόβος αποτυχίας. Θα γνωρίσει επιτυχία στη ζωή, απλώς μπορεί να έρθει σε μεγάλη ηλικία.

 

Κρόνος στον Υδροχόο

Το άτομο με Κρόνο στον Υδροχόο αισθάνεται ότι έχει δεχθεί κριτική ή περιορισμό λόγω της διαφορετικότητάς του. Μπορεί να φοβάται ότι είναι ανίκανο να ενταχθεί σε μια ομάδα ή στο κοινωνικό σύνολο και από την άλλη, να προσπαθεί να διατηρήσει τη διαφορετικότητά του μέσα σε αυτό. Τα μαθήματα ζωής με αυτή τη θέση έρχονται μέσα από τις φιλίες και χρειάζεται να αναπτύξει εμπιστοσύνη απέναντι σε άτομα που φαίνονται αρκετά «φιλικά». Επίσης, το άτομο χρειάζεται να αποβάλει έναν ενδόμυχο φόβο για την εξέλιξη και την πρόοδο.

 

Κρόνος στους Ιχθείς

Το άτομο με αυτή τη θέση τείνει να θέλει να ξεφύγει από τα όρια και τους περιορισμούς. Ίσως να έχει κακή αίσθηση του χρόνου ή δυσκολία να διαχειριστεί τις ευθύνες. Από την άλλη, η θέση αυτή είναι εξαιρετική για καλλιτέχνες λόγω της «πνευματικής πειθαρχίας», αρκεί να αποβάλουν το φόβο ότι αν αφεθούν, θα τιμωρηθούν από μια ανώτερη δύναμη. Τα μαθήματα της ζωής αφορούν τη θυσία και την αποδοχή και το άτομο πρέπει να μάθει να διαχωρίζει τις δικές του ευθύνες από αυτές των άλλων.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24