Ο Ωροσκόπος στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

Ο Ωροσκόπος στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Ομάδα του Zwdia24

Ο ωροσκόπος ή “ανατέλλoν σημείο”, είναι το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα σε ένα συγκεκριμένο τόπο, σε κάποια χρονική στιγμή. Με την ώρα και τον τόπο γέννησης του ατόμου, υπολογίζεται με ακρίβεια η μοίρα της εκλειπτικής που ανέτειλε και έτσι λαμβάνουμε πληροφορίες για σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο και πώς το βλέπουν οι άλλοι, οι συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη γέννηση, η εξωτερική εμφάνιση και ο τρόπος που ενεργεί το άτομο, είναι μερικά από τα στοιχεία που λαμβάνουμε από το ζώδιο του ωροσκόπου.

Ο Ωροσκόπος στον αστρολογικό χάρτη.

Ωροσκόπος Κριός

Το άτομο με τον ωροσκόπο του στον Κριό ενεργεί γρήγορα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Είναι ενεργητικό, άμεσο και ευθύ, θυμώνει εύκολα και γρήγορα ξεθυμώνει. Βλέπει τον κόσμο σαν ένα πεδίο μάχης, για αυτό και συχνά αθλείται ή εκφράζει ανταγωνισμό. Αυτό το άτομο έχει μάθει να είναι αυτάρκες και αυτό πηγάζει συνήθως από τις πρώτες εμπειρίες του ως παιδί. Έχει επιβλητικό στυλ, προχωρά γρήγορα και γενικά το κεφάλι είναι το σημείο του σώματος που «φαίνεται» περισσότερο. Μπορεί, επίσης, να έχει συχνά πονοκεφάλους, ημικρανίες ή προβλήματα με τα μάτια και την γύρω περιοχή. Ξεκινά πάντα αποφασιστικά τα πράγματα, είναι θαρραλέο και του αρέσει το κυνήγι…

 

Ωροσκόπος Ταύρος

Αργό, σταθερό και ικανό, είναι επίθετα που μπορούν να χαρακτηρίσουν το άτομο που γεννήθηκε με Ταύρο Ωροσκόπο. Έχει τεράστια δύναμη και αντοχή και είναι συνήθως πολύ πιστό στα πρόσωπα που νοιάζεται. Αντιστέκεται στην αλλαγή, είναι πεισματάρης και αμετακίνητος. Αντιλαμβάνεται τα πάντα μέσα από τις αισθήσεις και έχει καλά ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης και της αφής. Υπάρχει μια πρακτική προσέγγιση προς τη ζωή και η ασφάλεια είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που υπολογίζει, πριν ξεκινήσει κάτι νέο. Απολαμβάνει τα "καλά πράγματα" στη ζωή και είναι κατά κάποιο τρόπο συλλέκτης. Δίνει μεγάλη αξία στα υλικά αγαθά.

 

Ωροσκόπος Δίδυμοι

Όσοι γεννήθηκαν με ωροσκόπο στο ζώδιο των Διδύμων, βλέπουν τον κόσμο ως ένα μέρος για να μάθουν. Είναι περίεργοι, αγαπούν να κάνουν ερωτήσεις, να μετακινούνται ελεύθερα και να συνδέουν πληροφορίες και ανθρώπους. Υπερκινητικοί και ανήσυχοι, αποπνέουν μια ανυπομονησία, ακόμη και ακούσια. Χειρίζονται άψογα το λόγο, είναι εύστροφοι και βγάζουν προς τα έξω μια σπιρτάδα. Η διπολικότητα του ζωδίου φανερώνει δύο “στυλ” στα άτομα με τον ωροσκόπο στο ζώδιο αυτό. Το είναι ο ευμετάβλητος, ομιλητικός τύπος που είναι αρκετά ενδιαφέρων και διασκεδαστικός. Ο άλλος τύπος έχει μια πιο πνευματική συμπεριφορά, είναι αρκετά έξυπνος, αλλά λιγότερο χαρούμενος και ευμετάβλητος από τον πρώτο. Έχει έντονη παρατηρητικότητα, το μυαλό του είναι γρήγορο και η προσοχή του διασπάται πολύ εύκολα.

Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Ωροσκόπος Καρκίνος

Το άτομο με τον ωροσκόπο του στον Καρκίνο έχει ένα συμπαθητικό παρουσιαστικό και βγάζει προς τα έξω κάτι οικείο. Όταν μπαίνει σε ένα χώρο, τείνει να κινείται πλαγίως, όπως το καβούρι, προσπαθώντας να εναρμονιστεί με το περιβάλλον. Εκπέμπει μια ευαισθησία, είναι ντροπαλό και έχει την τάση να κοκκινίζει εύκολα. Όσοι έχουν ωροσκόπο Καρκίνο, διαθέτουν ισχυρό ένστικτο αυτοπροστασίας και παρουσιάζουν μια αθωότητα. Με τον Αιγόκερω να βρίσκεται στο “δύον σημείο”, τα άτομα αυτά τείνουν να ψάχνουν για δομή και ασφάλεια στο σύντροφό τους και στη σχέση τους. Λειτουργούν καλύτερα όταν ο σύντροφός τους ενσαρκώνει τη δύναμη, την οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα. Η ασφάλεια είναι η βασική τους ανάγκη και είναι γενικά πρόθυμοι να εγκαταλείψουν ένα μέρος της προσωπικής ελευθερίας, προκειμένου να τη λάβουν.

 

Ωροσκόπος Λέοντας

Το άτομο με ωροσκόπο Λέοντα, δε μπορεί παρά να μαγνητίζει τους άλλους και να αποζητά την προσοχή. Έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται «επί σκηνής» και μπορεί αρκετά συχνά να συμπεριφέρεται σαν να «παίζει ρόλους». Μπορεί να βλέπει τους άλλους σαν πρόσωπα που συνθέτουν τη δική του εικόνα. Παίρνει βιαστικές αποφάσεις, έχει εκρήξεις θυμού και μια ροπή στην υπερβολή, ενώ συχνά μπορεί να γίνει αυταρχικός με τους γύρω του. Από την άλλη, έχει έναν ενθουσιασμό και ξεκινά τα πράγματα με αισιοδοξία. Ο ωροσκόπος Λέων είναι γενικά εκδηλωτικός και θέλει να τον θαυμάζουν. Το δράμα και μια τάση να επιδεικνύεται, είναι επίσης χαρακτηριστικά του.

 

Ωροσκόπος Παρθένος

Τα άτομα με τον ωροσκόπο τους στην Παρθένο εκπέμπουν μια επιφυλακτικότητα, είναι ντροπαλά και έχουν την τάση να αναλύουν τα πράγματα γύρω τους. Μπορεί να φαίνονται επικριτικοί με τους άλλους, όμως στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και βλέπουν τη λεπτομέρεια στα πράγματα. Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, είναι η ιδιαίτερη σχέση με το σώμα. Τα άτομα αυτά παρουσιάζουν ευαισθησία σε οποιοδήποτε σήμα στέλνει το σώμα τους και συχνά ασχολούνται με τη σωματική υγιεινή, ενώ είναι επιλεκτικοί στις τροφές που καταναλώνουν. Είναι αγχωτικές φύσεις, ειδικά όταν ξεκινούν κάτι καινούριο, ενώ πολλά άτομα με αυτή τη θέση έχουν την τάση να προσελκύουν (ή να έλκονται από) άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Ωροσκόπος Ζυγός

Ο ωροσκόπος στον Ζυγός δίνει μια φιγούρα ευχάριστη και δίκαιη. Τα άτομα με αυτόν τον ωροσκόπο προσελκύουν τους άλλους αβίαστα, αλλά συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους, ίσως λόγω μιας τάσης τους να διαταράσσουν την ισορροπία, για να την ξαναποκτήσουν. Επίσης, δεν επιθυμούν καθόλου τη μοναξιά, γι’ αυτό και βρίσκονται συνεχώς μέσα σε σχέσεις. Συχνά, είναι πράοι άνθρωποι, γοητευτικοί και, ακόμη και αν δεν είναι όμορφοι, έχουν κάτι ελκυστικό πάνω τους. Προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους, τα ρούχα τους και το στυλ τους. Έχουν την ανάγκη να «κερδίζουν» τους άλλους, αλλά και την ικανότητα να πείθουν. Από την άλλη, έχουν συχνά την τάση να μεταθέτουν την ευθύνη και να βγάζουν μια συμπαθητική εικόνα, που είναι αποτέλεσμα καθαρής διπλωματίας.

 

Ωροσκόπος Σκορπιός

Το άτομο με ωροσκόπο στον Σκορπιό εκπέμπει έναν σεβασμό και συχνά φόβο. Είτε παρουσιάζεται ως ήρεμο είτε ως δραστήριο, φαίνεται πάντα ισχυρό και αποφασιστικό. Είναι ιδιαίτερα διορατικό άτομο, με μια ικανότητα να «βλέπει» μέσα σου, κάτι που άλλους τους φοβίζει κι άλλους τους ιντριγκάρει. Δεν ενδιαφέρεται για τα επιφανειακά πράγματα και προσπαθεί πάση θυσία να περιχαρακώσει τον ιδιωτικό του χώρο. Ξεκινά τα πράγματα με στρατηγική και με βάση το ένστικτό του. Με τον Ταύρο να είναι το απέναντι ζώδιο στο Δύον σημείο, το άτομο δίνει μεγάλη σημασία στην αφοσίωση που λαμβάνει από το σύντροφό του και αναζητά ένα προσγειωμένο και πιστό ταίρι.

 

Ωροσκόπος Τοξότης

Ο κόσμος είναι γεμάτος περιπέτεια, εμπειρίες και ελπίδα, για αυτόν τον ωροσκόπο. Εκφράζει πίστη, γενναιοδωρία και ενθουσιασμό για τη ζωή, κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και δίνει μεγάλες υποσχέσεις. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Τοξότη είναι δραστήρια και φαίνεται ότι πάντα αναζητούν κάτι που είναι έξω από τον έλεγχό τους. Είναι αρκετά ευθείς άνθρωποι, ειλικρινείς και με ενδιαφέρουσες απόψεις. Τείνουν να έχουν γνώμη για τα πάντα και δε το βάζουν εύκολα κάτω. Κάποιοι μπορεί να τους αποκαλούν ακόμα και αφελείς ή υπερβολικά αισιόδοξους. Ένα από τα πιο προσφιλή χαρακτηριστικά του ωροσκόπου στον Τοξότη είναι ανάγκη του να διατηρήσει μια αίσθηση του χιούμορ, ακόμα και όταν αισθάνεται πιεσμένος.

Είναι ερωτικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Υπάρχει μια σοβαρότητα στον ωροσκόπο αυτόν, ακόμα και όταν αστειεύεται. Το άτομο με ωροσκόπο στον Αιγόκερω θέλει να φαίνεται επιτυχημένο και συχνά αυτή του η ανάγκη είναι που το οδηγεί στην επιτυχία. Βγάζει κάτι ανταγωνιστικό προς τα έξω και στο οικογενειακό περιβάλλον, ως παιδί ήταν «υπεύθυνο», γι’ αυτό και ανέπτυξε ισχυρό αίσθημα ευθύνης από νωρίς, το οποίο όμως καταφέρνει να διαχειρίζεται καλύτερα όσο μεγαλώνει. Η παράδοση και η οικογένεια είναι σημαντικά για το άτομο αυτό και συχνά ανησυχεί για την ασφάλειά τους. Δίνουν την εικόνα του εργασιομανή, που πασχίζει βήμα-βήμα να κατακτήσει τους στόχους του. Αν και δεν επιδεικνύονται όπως ένας Λέοντας, τα άτομα αυτά δίνουν μεγάλη σημασία στο στάτους τους.

 

Ωροσκόπος Υδροχόος

Το άτομο με ωροσκόπο Υδροχόο εκπέμπει μια ανεξαρτησία και μια μοναδικότητα. Μαθαίνει γρήγορα και ενδιαφέρεται για οτιδήποτε αφορά την επιστήμη και τον Άνθρωπο. Το άτομο αυτό σοκάρεται δύσκολα, ενώ συχνά αρέσκεται να σοκάρει τους άλλους. Είναι αρκετά φιλικό και αγαπητό και γενικά, επειδή αντιλαμβάνεται τη σημασία της ελευθερίας, την χαρίζει απλόχερα και στους άλλους. Εκφράζει μια περιέργεια για τη ζωή, αλλά ταυτόχρονα και μια αποστασιοποίηση, γι’ αυτό συχνά τα άτομα αυτά φαίνονται απρόσιτα. Τα άτομα με ωροσκόπο στον Υδροχόο πολλές φορές αισθάνονται ξεχωριστά ή διαφορετικά από τους άλλους, ενώ λειτουργούν άψογα μέσα σε ομάδες. Μερικές φορές έχουν την τάση να γενικεύουν και να ενδιαφέρονται περισσότερο για τις ανάγκες του συνόλου, παρά για των προσώπων που βρίσκονται κοντά τους.

 

Ωροσκόπος Ιχθύες

Το άτομο με ωροσκόπο στους Ιχθύες κινείται στη ζωή σαν να μη γνωρίζει τον προορισμό του. Εμφανίζονται ως καλλιτέχνες που διακηρύττουν την αγάπη και είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητα και ευπροσάρμοστα. Συνήθως όσοι έχουν ωροσκόπο στους Ιχθύες είναι ήσυχοι και ντροπαλοί, αλλά έχουν την ικανότητα να αλλάζουν συχνά τον τρόπο που βγάζουν τον εαυτό τους προς τα έξω, μπερδεύοντας τους άλλους. Αποφεύγουν την αλήθεια και πολλές φορές η πραγματικότητα τούς κουράζει. Δεν παίρνουν εύκολα αποφάσεις και ξεκινούν τα πράγματα με βάση αυτό που αισθάνονται. Η οργάνωση τούς περιορίζει και έχουν την τάση να ονειροπολούν. Χρειάζονται έναν πρακτικό και ρεαλιστή σύντροφο, για να συμπληρώσει τα κομμάτια που τους λείπουν.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Youtube