Αιγόκερως 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Αιγόκερως 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στο νέο έτος Δίας, Κρόνος, και Πλούτωνας θα βρίσκονται στο ζώδιο σας, σαφώς και η επίδραση θα είναι άμεση τόσο στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, όσο και στην τακτική που πρακτικά θα ακολουθήσετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν προτάσεις, τα ανοίγματα θα είναι ξεκάθαρα, δεν θα υπάρχει ο φόβος να μπερδευτείτε ή να παγιδευτείτε σε αμφιβολίες. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η διάθεση σας θα είναι αρκετά δημιουργική, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη βελτίωση στην καριέρα και στην ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων. Τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα πατούν γερά στο έδαφος, οι κινήσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως σκεπτόμενες και όχι βιαστικές ή επιπόλαιες. Εσείς που ασχολείστε με το εμπόριο ή με κάποιες συγκεκριμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες κάντε το βήμα της επέκτασης, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Γενικά ευνοούνται τα ανοίγματα αρκεί τα άλματα να είναι συνετά και όχι ακραία. Θα υπάρξουν δυσκολίες ωστόσο δεν θα είναι ανασταλτικές, η σκέψη και η μέθοδος θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τα εμπόδια και να φτάσετε στον στόχο σας. Η φετινή χρονιά θα χρειαστεί από εσάς οργανωμένες ενέργειες και αποφασιστικότητα, στοιχεία που υπάρχουν στην προσωπικότητα σας.

Στα αισθηματικά σας σε όλη τη διάρκεια του έτους οι εξελίξεις θα τρέχουν, θα συμβούν εκπλήξεις, ανατροπές, και ουσιαστικές αλλαγές. Στο μενού θα υπάρξουν και χωρισμοί και επανασυνδέσεις και απρόσμενοι έρωτες. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει απρόοπτες αντιδράσεις, απρόσμενα γεγονότα ενδεχομένως να σας βρουν απροετοίμαστους, από πλευράς σας ίσως οι επιλογές να είναι παρορμητικές ή αντιδραστικές. Οι εκλείψεις που θα σχηματιστούν στο ζώδιο σας θα προκαλέσουν συναισθηματικές ανακατατάξεις, οι καταπιεσμένοι ή ανικανοποίητοι στόχο θα βάλετε να τερματίσετε σχέσεις που τις θεωρείτε πλέον αδιέξοδες. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα διχάσει τις καρδιές, ίσως στην επιφάνεια να βγουν κάποιοι παλιοί ανεκπλήρωτοι έρωτες. Δεν θα λείψουν και οι περιστασιακές σχέσεις, κάποιες από τις επιλογές σας θα είναι επιφανειακές και επιπόλαιες. Οι ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξετε τις εξάρσεις και τις ανατρεπτικές σκέψεις, προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της προσωπικής σας ζωής, δεν θα πρέπει να καταστρέψετε κεκτημένα που αποκτήθηκαν με κόπο. Οι ελεύθεροι θα βρείτε το πρόσωπο με το οποίο θα θελήσετε να κάνετε σχέση, το αν θα είναι σταθερή ή όχι αυτό θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τους ίδιους, και κυρίως από το κατά πόσο θα θελήσετε να διαθέσετε χρόνο στην αισθηματική σας ζωή. Αιγόκερε το 2020 θα πετύχεις τους στόχους στους τομείς της ζωής σου που σε αφορούν; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: