Ιχθύς 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Ιχθύς 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Ιχθύς, ενδιαφέρουσες θα είναι οι επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν μέσα στο νέο έτος, ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω που σημαίνει πως θα υπάρχει μια γενική ώθηση. Σημαντικά θα είναι τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στον εργασιακό σας κύκλο όμως θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, στην περίπτωση που προσπαθήσετε να αναβάλετε ή να τρενάρετε η καθυστέρηση θα σας στοιχίσει. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τη φαντασία σας ή από την υπεραισιοδοξία σας και να πέσετε σε λάθη εξαιτίας λανθασμένης αντίληψης. Θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να παραμείνετε εντός πραγματικότητας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις. Προσπαθήστε να κατανοήσετε και να παραδεχτείτε σε ποια σημεία υστερείτε, σε ποιους τομείς χρειάζεστε τη βοήθεια ή τη συμβουλή τρίτων, και ποιο είναι εκείνο το αδύναμο χαρακτηριστικό που δεν σας αφήνει να χειριστείτε τις καταστάσεις κατάματα. Το ένστικτο και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τη λογική. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις εξελίξεις, καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν.

Στα αισθηματικά σας θα στραφεί το ενδιαφέρον σας, οι συγκυρίες και τα απρόοπτα θα έχουν τέτοιου είδους εξέλιξη που θα αποσπάσουν την προσοχή σας. Προμηνύονται ενθουσιασμοί, απροσδόκητες συναντήσεις και απρόσμενοι έρωτες, ωστόσο στην περίπτωση που χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις μάλλον θα τις αφήσετε στην άκρη, το πιθανότερο είναι πως θα περιμένετε τις ενέργειες και τις πράξεις της άλλης πλευράς. Εσείς οι ελεύθεροι, με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στο ζώδιο σας, εύκολα θα ερωτευτείτε και ακόμα πιο εύκολα θα ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις. Προσοχή να μην κλείσετε τα μάτια στα ολοφάνερα, καλό θα είναι να πιέσετε τον εαυτό σας να παρατηρήσει, να αποδεχτεί, και να συνειδητοποιήσει. Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από δεκτικότητα αλλά και δοτικότητα, θα είστε σε θέση να προσφέρετε και να αφεθείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά ή με τυφλή εμπιστοσύνη, προσπαθήστε να κρατήσετε εσείς οι ίδιοι τα ηνία της προσωπικής σας ζωής, μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να εμπλακούν ενεργά στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας κάνει αναποφάσιστους, στην περίπτωση που διχαστείτε ή παγιδευτείτε σε αμφιβολίες παραδειγματιστείτε από τα παλιά, εστιάστε στη λογική πλευρά των καταστάσεων. Ιχθύ προσδοκίες και όνειρα το 2020 θα πραγματοποιηθούν; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: