Κριός 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Κριός 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Κριός 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Κριοί, μέσα στο νέο έτος που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι έντονες και δημιουργικές. Οι ταχύτητα των γεγονότων ενδεχομένως να δημιουργήσει άγχος και πίεση, ωστόσο ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα είναι άμεσος, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε τα τρέχοντα και να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Επαγγελματισμός και αποδοτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε την καριέρα σας, οι προτάσεις που θα γίνουν είτε από τη δική σας πλευρά είτε από συνεργάτες, θα έχουν προσοδοφόρα εξέλιξη. Η σκέψη σας θα είναι καθαρή και αντικειμενική, θα είστε σε θέση να πράξετε μεθοδικά. Ευνοούνται τα επιχειρηματικά άλματα και τα νέα ανοίγματα, ο δυναμισμός σας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πληροφοριών που θα λάβετε θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα καταφέρετε να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε με αποτέλεσμα να καταφέρετε να γλυτώσετε από τις παγίδες είτε του έντονου ενθουσιασμού, είτε της εσωτερικής σας παρόρμησης. Προσοχή στην ανάδρομη πορεία του Άρη κάτι θα αλλάξει μέσα σας, ίσως να βγει στην επιφάνεια το αντικομφορμιστικό σας πνεύμα, θα πρέπει να αποφύγετε τις απότομες αλλαγές και τις έντονες συναισθηματικές εξάρσεις.

Στα αισθηματικά σας ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα υπάρξουν μέσα στο νέο έτος, μια νέα βάση δεδομένων θα δημιουργηθεί, δεν αποκλείεται εσείς οι πεισματικά ελεύθεροι και οι συνειδητά εργένηδες να διαφοροποιήσετε τις βλέψεις σας. Ίσως να πάρετε την απόφαση να σταθεροποιηθείτε και να προχωρήσετε είτε σε μακροχρόνιο δεσμό, είτε σε δέσμευση. Δώστε βάση στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και να φέρουν ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Σε παρέες και κοινωνικές συναναστροφές θα γίνουν συστάσεις, κάποιες επιφανειακές ή φιλικές γνωριμίες θα καταφέρουν να φτάσουν σε προσωπικό επίπεδο. Για εσάς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση ευνοούνται οι κινήσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, το χρονικό διάστημα 13 Μαΐου με 25 Ιουνίου οι καταπιεσμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και σκέψη, αποφάσεις χωρισμού ίσως να αποδειχτούν λανθασμένες, ενδεχομένως μετά να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Σε όλη τη διάρκεια του έτους το φλερτ θα είναι έντονο, την προσωπικότητα σας θα είστε σε θέση να την προβάλετε με τρόπο ελκυστικό, στις προσεγγίσεις θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Κριέ το 2020 θα γίνουν τα ερωτικά σου όνειρα πραγματικότητα; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΡΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: